Chopard for Atasay Goodluck Koleksiyonundaki Dans Eden "Nazar Boncuğu" ile Yeni Yılda Şans Sizinle

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2356 defa incelendi
  • Puan : star star star 71 incelemede 3,14 puan almıştır.
Atasay’ın dünya saat ve mücevher devi Chopard ile hazırladığı Chopard for Atasay Good Luck/Şans koleksiyonunun en nadide ürünlerinden “Nazar Boncuğu” motifli saat, yılbaşında kendini ayrıcalıklı ve özel hissetmek isteyenler için...

Lüksün tanımını yarattığı özel koleksiyonlarla yeniden yapan Chopard’ın, Atasay’ın 75. kuruluşu yılı nedeniyle hazırladığı eşsiz Chopard for Atasay Good Luck/Şans koleksiyonunda yer alan “Nazar Boncuğu” motifli saat, en sevdiğinize onunla zamanın ne kadar eşsiz geçtiğini, nazar değmesin demek için çok özel bir hediye seçeneği...

Göz boncuğu sembolünün safir ve pırlantayla süslendiği pastel renk ve paslanmaz çelik kasasıyla Chopard for Atasay “Nazar Boncuğu” motifli saat, klasik tarzdan vazgeçemeyenleri yakalayacak ölümsüz bir ruh taşıyor.

Chopard’ın Sanat Yönetmeni olan Chopard Eş Başkanı Caroline Scheufele tarafından tasarlanan “Good Luck/Şans koleksiyonu, kadınların kendi zevklerine en yakın şans sembolünü seçmeleri için 5 ayrı alternatif sunuyor.  Uğur ve şans sembolleri olan “Yonca”, “Kalp”, “Nazar Boncuğu”, “Fatimanın Eli” ve “At Nalı” kullanılan Chopard for Atasay “Good Luck/Şans” saatleri, doğu ve batıdan tarihi esintiler taşıyor.

Sadece Atasay mağazalarında satışa sunulan, Chopard for Atasay ürünleriyle şanslı zamanlar sizin ve sevdiklerinizin olsun.



 Chopard for Atasay Goodluck

Chopard for Atasay Goodluck

İlgili etiketler : Nazar Boncuğu, Chopard For Atasay Goodluck, Atasay, Yılbaşı, Saat, Yılbaşı Hediyesi,

Haber Sahibi

Atasay
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Aralık 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 2356

Diğer Atasay Haberleri

Benzer Haberler