Çevre Dostu Acer S275HL LED Ekranlar Yakında Türkiye'de

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1807 defa incelendi
  • Puan : star star star 47 incelemede 2,79 puan almıştır.
Acer modern teknolojilerle donatılmış sofistike tasarım ve üstün performansın en somut örneği olan yeni S275HL LED monitörüyle  ekran çeşitlerini daha da zenginleştiriyor. Asimetrik stantı ve Sıfır Çerçeve dış hattından ultra ince profiline kadar Acer S275HL LED monitörün her detayı, her modern eve mükemmel şekilde uyacak çekici bir minimalist ve modern görünüm oluşturmak için bir araya getirilmiştir.

Acer S275HL LED monitör bir inçten daha az derinlikteki ultra ince profilini gözler  önüne sererek, daha da ince bir görsel izlenim için katmanlı bir etki oluşturmak amacıyla malzeme kombinasyonları kullanır. Sıfır Çerçeve tasarımı ve gümüş rengi çizgili stantı bir başka stil dokunuşu katarken, stanta gömülü buz mavisi LED butonları modern bir his verir.

Acer S275HL LED ekranın ince ve alandan tasarruf eden tasarımı geliştirilmiş ergonomisiyle uyumludur. Tüm giriş-çıkış bağlantı noktaları yalnızca erişmek daha kolay olduğu için değil, aynı zamanda tasarımı daha sade ve temiz tutmak için uygun şekilde taban kısmında konumlandırılmıştır.
İnce profili, yanında üstün bir IPS paneli, son derece yüksek kontrast oranı ve 2 ms hızlı yanıt süresi aracılığıyla Full HD çözünürlük getiren LED teknolojisi sayesinde elde edilir. Uyumlu şık tasarımının arkasındaki en sofistike çevrecileri bile yatıştıracak yeşil kalp (bir çevre koruma projesi), bu monitörü çevreye duyarlı kullanıcılar için ideal kılar. Beyaz LED teknolojisinin kullanılması Acer S275HL LED monitörü % 68'e kadar çevre dostu güç korumasıyla enerji tasarruflu yapar.

Multimedya tutkunları için mükemmel olan Acer S275HL LED monitör en yeni yüksek tanımlı içeriklerden dudak uçuklatan sinematik görüntüler sağlayan Full HD 1920x1080 çözünürlüğe ve 100 milyon:1 kontrast oranına sahip 69 cm (27 inç) bir panelle gelir ve gelişmiş Full HD oyun, multimedya ve verimlilik uygulamalarından en iyi şekilde yararlanmanıza imkan verir. İki entegre HDMI bağlantı noktası en yeni dijital kaynaklardan olağanüstü yüksek tanımlı görüntüleme ve en iyi kalite sıkıştırılmamış videolara imkan vererek gelişmiş dijital bağlanabilirlik sağlar.


İlgili etiketler : Acer, Acer S275hl, Led Ekran, Led Monitör,

Haber Sahibi

Acer
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2012
  • Trafik

    : 1807

Diğer Acer Haberleri

Benzer Haberler