Acer 2014 iF Ürün Tasarım Ödülleri'nde Dört Büyük Ödül Kazandı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1712 defa incelendi
  • Puan : star star star star 33 incelemede 3,61 puan almıştır.
Acer Aspire R7 dizüstü bilgisayar, Acer Liquid Z5 akıllı telefon, Acer TravelMate P645 dizüstü bilgisayar ve Acer K137 projektörüyle  2014 iF Ürün Tasarım Ödülleri'nim sahibi oldu.

Acer, 2014 iF Ürün Tasarım Ödülleri'nde dört ödül kazandı. Almanya'nın Uluslararası Forum Tasarımı'nın 61. yılında düzenlenen iF ödülü logosu, tüm dünyada olağanüstü tasarımla aynı anlamı taşıyor.

Acer’ın Aspire R7 dizüstü bilgisayarı, Liquid Z5 akıllı telefonu, TravelMate P645 dizüstü bilgisayarı ve K137 projektörü 50'ye yakın dünya çapında tasarım uzmanı tarafından 17 kategoride 3249 ürün arasından birinci olarak seçildi. Ödül kazananlar 28 Şubat tarihinde Almanya, Münih'teki BMW World'de onurlandırılacak.

Detaylı bir şekilde dikkate alınan tasarım kriterleri arasında tasarım kalitesi, yüzey, malzeme seçimi, yenilik derecesi, çevreye olan etki, işlevsellik ve bunların yanı sıra üniversal tasarım bulunuyor.

Acer Pazarlama Kurulu Başkanı Michael Birkin şunları söyledi: “Ürünlerimizi hem donanım hem de yazılımda her zamankinden daha şık ve kullanıcı dostu yapmak için özellikle tasarım estetiklerine ve kullanılabilirliğe odaklandık. iF tasarım ödülünü kazanmış olmamız, farklı disiplinlerden gelen ve IT endüstrisiyle sınırlı olmayan uluslararası bir jürinin bu alanlardaki çabalarımızı fark etmiş ve ödüllendirmiş olduğunu gösteriyor.”

Kazanan ürünler ve kategorileri:
Acer Aspire R7 (Bilgisayar kategorisi) – Dokunmatik özelliği için tasarlanan, 15.6 inç Full HD dokunmatik ekrana sahip bir dizüstü bilgisayar. Devrimsel Ezel™ menteşe ekranı ileriye, kullanıcıya doğru kaydırıyor ve doğru direnç sağlıyor, böylece kullanıcılar ekranı tek elleriyle farklı konumlara çevirebiliyorlar. Yeniden konumlandırılmış klavyeyle birlikte, Aspire R7 sorunsuz bir çalışma için kalibre edilmiş dokunmatik ekran direnciyle ekrana dokunma ve klavyeyi daha sezgisel ve doğal olarak kullanma kombinasyonu sağlıyor. Yenilenen Aspire R7-572 bir Acer Active Pen ile donatılmış olup, benzersiz bir dokunmatik deneyimden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlayan bir dizi Acer Touch Tools uygulamalarına sahip.

Acer Aspire R7'nin birinci nesli daha şimdiden Red Dot, Tasarım ve Mühendislik Ödülü – CES Innovations, Computex Design and Innovation ve Taiwan Excellence gibi birçok ödülün de sahibi.

Acer Liquid Z5 (Telekomünikasyon kategorisi) – süper boyutlu 5 inç ekranı, 16:9 en-boy oranı ve daha zengin bir ses deneyimi için DTS ayarlı ses sistemine sahip ön hoparlörüyle ergonomik ve şık bir akıllı telefon olan Acer Liquid Z5, mobil internet kullanımı, sosyal paylaşım, fotoğraf/video çekimi ve eğlence için ideal bir cihaz. Birinci sınıf tasarımı tek elle kolayca kavranabilmesi için minimalist eğriler barındırıyor ve 8.8 mm kalınlığındaki profili Essential White veya Gentle Grey renklerinde temin edilebiliyor. AcerRAPID™ tasarımı kullanıcıların ekranı etkinleştirmek ve/veya devre dışı bırakmalarına, 5 megapiksel otomatik odaklı kamerayı başlatmalarına, ana ekrandan seçilmiş uygulamaları başlatmalarına ve tek bir tıklama ile telefon çağrılarını almalarına izin veren kişisel bir tek el kumandası işlevi görüyor.

Acer TravelMate P645 (Bilgisayar kategorisi) –
ideal bir iş ortağı olan Travelmate P645, mat siyah dış kaplamasıyla, iş ortamına uygun bir zarafete ve karbonfiber ve alüminyum magnezyum alaşımı malzemelerin kullanımıyla sağlamlığa sahip. IPS teknolojisini ve Near Field Communication, sesli komut ve 802.11ac Wi-Fi gibi en son teknolojileri barındıran 14 inç Full HD ekran daha fazla verimlilik sunuyor. Entegre bir biyometrik parmak izi okuyucu ile bir araya getirilen Trusted Platform Modülü 1.2 okuyucu bu sistemi yetkisiz erişimlere karşı güvenceye alıyor. Hafifliği, uzun pil ömrü ve bir dizi dayanıklılık özellikleri kullanıcıların gönlünü rahat tutarken, birçok bağlantı noktasına sahip olan opsiyonel ProDock tek bir bağımsız bağlantı aracılığıyla genişletilebilirlik imkanı sağlıyor.

Acer K137 Projektör (Ses/Video kategorisi) - bu yüksek kaliteli “her şey bir arada” seyahat serisi projektör, küçük bir çantaya sığarak kullanıcıların gittikleri her yere yanlarında kolayca götürebilecekleri kadar kompakt olup, ses sistemi ilave hoparlörler taşınmasına gerek bırakmayacak kadar güçlü bir cihaz. LED lamba 700 lümen parlaklık sunar ve enerji kullanımını optimize etmek için güç tasarrufu yazılımına sahip. Bu cihazla, kullanıcılar bilgisayarlarını evde bırakabilirler, çünkü içerikler takılı olan bir hafıza kartından doğrudan yansıtılabiliyor. Anında açılma/kapanma özelliği zaman kazandırıyor ve MHL™ bağlantı noktası akıllı telefondaki içerikleri şarj edilirken görüntüleyebiliyor.



İlgili etiketler : Acer, Acer Liquid Z5, Acer Travelmate P645, Acer K137 Projektör, İf 2014, Ödül,

Haber Sahibi

Acer
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 1712

Diğer Acer Haberleri

Benzer Haberler

  • Acer Anneler İçin En Renkli ve En Teknolojik Hediyeler Acer'dan

    Anneler İçin En Renkli ve En Teknolojik Hediyeler Acer'dan

    Anneniz için en renkli,en şık ve en kullanıcı dostu teknolojik hediyeler ACER’dan Bu yıl anneler gününde annenize teknolojik bir hediye vermeye ne dersiniz? Mobil dünyaya en yeni ve en moda...
    3 Nisan 20122132 defa incelendi
  • Acer Acer'ın İlk Full HD Tableti ICONIA A700 Türkiye'de

    Acer'ın İlk Full HD Tableti ICONIA A700 Türkiye'de

    Acer, ICONIA Tablet Ailesine bir yenisini daha kattı ve full HD deneyimler sunan ICONIA A700’ü Türkiye’de satışa sundu. Bu tabletin birçok etkileyici özelliğinin arasında en önemlisi; parla...
    1 Ağustos 20122521 defa incelendi
  • Acer Acer Iconia Tablet Modellerini Tanıttı

    Acer Iconia Tablet Modellerini Tanıttı

    Türkiye’de 2010’un Mobil Bilgisayar Pazar Lideri Olan Acer Group, bu liderliği 2011 ilk aylarında da korurken, yepyeni tablet modelleri ile mobil dünyaya farklı bir soluk katıyor. Ac...
    20 Nisan 20117888 defa incelendi
  • Acer Acer Aspire E 11 Dizüstü Bilgisayar

    Acer Aspire E 11 Dizüstü Bilgisayar

    Acer’dan Özgün FlowCurve ve Fansız Tasarıma Sahip yeni 11.6 inç Dizüstü Bilgisayar: Acer Aspire E 11 Acer’ın stil sahibi bilgisayar kullanımının yanı sıra aynı zamanda soğuk ve sessiz çalış...
    18 Kasım 20141924 defa incelendi
  • Acer Çevre Dostu Acer S275HL LED Ekranlar Yakında Türkiye'de

    Çevre Dostu Acer S275HL LED Ekranlar Yakında Türkiye'de

    Acer modern teknolojilerle donatılmış sofistike tasarım ve üstün performansın en somut örneği olan yeni S275HL LED monitörüyle  ekran çeşitlerini daha da zenginleştiriyor. Asimetrik sta...
    4 Ekim 20121803 defa incelendi