CarrefourSA Çocuk Tiyatrosu "Gezegen C" ile Türkiye'yi Dolaşıyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2040 defa incelendi
  • Puan : star star 29 incelemede 2,14 puan almıştır.
Meyve ve sebzeleri en taze haliyle sofralara ulaştıran CarrefourSA, taze gıdanın önemini vurgulamak amacıyla Beşiktaş Kültür  Merkezi (BKM) ile gerçekleştirerek Gezegen C Tiyatro Oyunu ile Türkiye'yi dolaşmaya başlıyor.

Taze gıdayı her fırsatta öne çıkaran CarrefourSA, Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ile bir işbirliği gerçekleştirerek "Gezegen C" isimli tiyatro oyunuyla Türkiye'yi dolaşıp keyifli bir dille çocuklara taze  gıdanın önemini vurguluyor.

CarrefourSA, marketlerinden CarrefourSA Kart ile yapılacak 75 TL ve üzeri alışveriş karşılığında tüketicilere ücretsiz 2 kişilik bilet hediye edecek.

Gezegen C'nin galası 9 Ocak'ta Beşiktaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Galanın ardından Gezegen C, 14 farklı ilde sahnelendikten sonra 23 Nisan 2016'da yine İstanbul'da son kez çocuklarla buluşacak.

Taze gıda seven İnek C'nin keyifli macerası
Müzikler, danslar ve sepetler dolusu meyve ile sebze… Gezegen C'nin sembolü İnek C, yaşanan tüm eğlencenin ortasında aslında hiç de mutlu değildir. Önüne konulan sepetlerdeki meyve ve sebzelerin tadına bakan İnek C, sebze ve meyvelerin bayat olması nedeniyle mutlu olmaz.  İnek C'nin durumuna üzülen Gezegen C'nin iki sevimli çocuğu Toprak ve Su, İnek C ile sohbet eder ve bayat sebze - meyvelerin iç yüzünü öğrenir.

Toprak ve Su, İnek C'nin bahsettiği Işıklı Kuyu'ya atlayarak kendilerini bir anda Dünya'da bulurlar. Bu sırada, bütün olan biteni gören ve herkese bayat ürün vererek saygınlığını kazanan kötü adam Bay Bayat, onları her ne pahasına olursa olsun durdurmak için peşlerinden  gider. Toprak ve Su,  kendilerini ışıklı kuyu sayesinde sırasıyla bütün mevsimlerde bularak en faydalı meyve sebzelerle tanışırlar ve  nasıl yetiştirildiklerini öğrenirler. Bu arada Bay Bayat, her fırsatta Toprak ve Su'yu durdurmaya çalışır.

"Gezegen C" 10 Ocak Pazar günü Kocaeli Sabancı Kültür Merkezi'nde, 16 Ocak Cumartesi günü Mersin Kongre Sarayı'nda ve 23 Ocak Cumartesi  günü Ege Üniversitesi AKM'de çocuklar ile buluşacak.


İlgili etiketler : Carrefoursa Çocuk Tiyatrosu, Carrefoursa, Çocuk Tiyatrosu, Tiyatro Bileti,

Haber Sahibi

CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ocak 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2016
  • Trafik

    : 2040

Diğer CarrefourSA Haberleri

Benzer Haberler