C&A ile Rengarenk Bir Yaza Keyifli Bir "Merhaba"

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2534 defa incelendi
  • Puan : star star 30 incelemede 2,37 puan almıştır.
Etnik çizgilerden romantik renklere, yazı ve denizin kokusunu üzerinizde hissettirecek farklı stillere hitap eden tasarımlarla 2014 yazına damgasını vurmaya hazırlanan C&A’nın yeni koleksiyonu, sımsıcak bir yaz atmosferinde tanıtıldı.

Ünlülerin Stil Danışmanı Mert Aslan etkinlikte bir yandan C&A Koleksiyonunu değerlendirdi, diğer yandan da yaz modasına damgasını vuracak akımlar hakkında tüyolar verdi.

Her yaş ve tarza uygun geniş ürün yelpazesiyle küçük-büyük herkes için modaya uygun alternatifler sunan C&A, 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu şimdiden ‘yaz havası’ estiren sımsıcak bir atmosferde moda severlerle buluşturdu. House Cafe Ortaköy’de gerçekleştirilen etkinlikte, Cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimlerine Stil Danışmanı olarak hizmet sunan Moda Editörü Mert Aslan da yaz sezonuna damgasını vuracak akımlar hakkında ipuçları verdi.

C&A’nın birbirinden farklı stiller sunan Yessica ve Clockhouse koleksiyonlarının tanıtıldığı etkinlikte Mert Aslan, palmiye ağaçları ve plaj sandalyelerinin dikkat çektiği özel yaz atmosferinde, 16 cansız manken üzerinde styling çalışması yaparak koleksiyonu tanıttı.

Bu ilkbahar ve yaz aylarında tasarımlarda sanatsal etkilerin dikkat çektiğini vurgulayan Aslan, limon sarısı, zümrüt yeşili, kobalt mavisi ve koyu mandalina turuncusu gibi parlak ve iddiaların renklerin sezona hâkim olacağını söyledi. Aslan, “Parlak renklerden uzak duranlar için pudra, gök mavisi, mint yeşili, soluk sarı, lila ve pembeler de ince dokulu kumaşlarla yaza huzurlu bir hava katıyor” dedi.

2014 İlkbahar-Yaz sezonu için en son trendler, C&A’da…
Özgüven ve canlılığa sahip genç, moda konusunda bilinçli kadını simgeleyen Yessica’nın 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, yeni sezona Gipsy Look (Çingene Görünümü) ile başlıyor. Renkli desenler, cesur bir şekilde grafik baskılarla birbirini tamamlıyor. İkat gibi geleneksel dokuma teknikleri, tribal baskılar ve renkli süsler, koleksiyonda dikkat çekiyor. Renkli baskılara sahip gündelik pijama pantolonlar ve flüoresan vurguya sahip düz üstler, kesinlikle sahip olunması gerekenler arasında yer alıyor. Grup, klasik denim ile tamamlanıyor.

Hippies on Holidays (Hippiler Tatilde) ile Yessica, festivallere uygun bir koleksiyon sunuyor! 80’lerin tipik zeytin rengi parkası gibi temel ürünler, denim şortlar, denim yelekler, tulumlar ve dalgalanan, zengin süse sahip uzun elbiseler sezon modası ürünlerle tamamlanıyor. Sadece iyi gözükmekle kalmayan koleksiyon, sizi yaz ruhuna sokacak kadar da eğlenceli…

Black&White (Siyah ve Beyaz) ile Yessica, grafiksel siyah ve beyaz desenler ve uygulamalar üzerinde net çizgiler sergiliyor. Kesimler havadar ve ayrıntılar harika bir görünüm sağlıyor. Gündelik pijama pantolonlar sırmalı şeritler içeriyor, uzun elbiseler süslü yakalarıyla farklı bir havaya bürünürken gömleklerde ise incelikle işlenmiş uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

C&A’nın Clockhouse koleksiyonu ise en yeni trendleri takip eden gençler için otantik kıyafetler sunuyor. Denimania (Denimanya) teması altında Clockhouse, İlkbahar-Yaz koleksiyonunda jeanler boru paça, dar kesim veya şort olarak sunuyor; yamalı yelekler dikkat çekiyor. Özellikle şort denim tulumlar yaz için çabasız bir şıklık sağlıyor. Beysbol veya bisikletçi ceketleri ve gömlekler ise serin ilkbahar ve yaz aylarında tamamlayıcı role soyunuyor.

Protest Riot (Protesto Ayaklanması) koleksiyonu, jean, deri, mesajlı gömlekler ve kamuflaj baskılarla kendine güvenen, mücadeleci bir görünüme sahip. Renkler arasında siyah, gri ve beyaz ve ayrıca jean mavisi ve koyu kırmızı gibi renkli tonlar dikkat çekiyor.

Urban Nomads (Şehirli Göçebeler), şehir ormanlarında heyecan dolu bir yaşama sahip olan amazonlara yönelik genç etnik tarzı simgeliyor. Koleksiyonda nakış, inci ve payete sahip bluzlar ve üstlerin, kargo kumaştan gömlekler, ceketler, yelekler ve jeanler ile kombinlendiği folklora özgü desenler dikkat çekiyor. Etnik desenlere veya püsküllü deriye sahip çantalar da görünümü en şık şekilde tamamlıyor.

Street Warrior (Sokak Savaşçısı) temasına ise siyah, haki ve gri renkleri hâkim. Son moda pijama pantolonlar ise bu sezon kesinlikle sahip olunması gerekenler arasında yer alıyor. Kısa kesim grafik baskılı tişörtler, köşeli üstler ve pijama altlar muhteşem bir uyum sağlıyor. Fermuarlar, düğmeler ve deri eklerle zenginleşen askeri ve safari ceketler de sıra dışı bu görünümü tamamlıyor.

Carnival (Karnaval) koleksiyonunda Hindistan’dan ve Meksika’dan esinlenen egzotik baskılar ağır basıyor. Pantolonlar tamamen parlak renkli baskılara sahipken; bluzlar ve gömlekler ise renkli çiçek ve etnik baskılarla parlıyor. Uzun püsküllere sahip son moda kroşe üstler, geniş etekler ve dökümlü denim tulumlar da koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.
 
Simple Life (Basit Yaşam)  koleksiyonu ise jeanlerde çiçek desenleri ve dantel ekler, doğadan ilham alan romantik baskılar içeren tişörtler ve yaz duygularını uyandıran papatya baskılarla göze çarpan elbiselerden oluşuyor.



İlgili etiketler : C&a, C&a Yaz Koleksiyonu, Mert Aslan,

Haber Sahibi

C&A
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 2534

Diğer C&A Haberleri

Benzer Haberler

  • Twist Burcu Esmersoy Gordion AVM'de

    Burcu Esmersoy Gordion AVM'de

    Burcu Esmersoy ve Mert Aslan ile ‘Bir Farkım Olmalı’ yeni sezonda ilk kez Ankara’lılarla bir araya geliyor. Ankara’da alışverişe yeni bir boyut kazandıran Gordion AVM’de yer alan Twist mağaz...
    9 Eylül 20131862 defa incelendi
  • Algida Aslan Max Üç Boyutlu Reklam Filmiyle Sinemalarda

    Aslan Max Üç Boyutlu Reklam Filmiyle Sinemalarda

    Eğlence ve yeniliklerin dondurması Max, sinemalarda gösterime giren yeni reklam filminde çocukları üç boyutlu bir dünyanın içine çekiyor. Başarılı animasyonlarıyla dünya çapında çocuklar...
    22 Ağustos 20114526 defa incelendi
  • Park Afyon AVM Ceyhun Yılmaz, Gökhan Türkmen ve Mert Carim ile Müzik Keyfi Park Afyon'da

    Ceyhun Yılmaz, Gökhan Türkmen ve Mert Carim ile Müzik Keyfi Park

    Özlediğimiz Müzik Keyfi Park Afyon’da! Ünlü Komedyen Ceyhun Yılmaz, Ünlü pop müzik sanatcısı  Gökhan Türkmen ve Mert Carim'in katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte, hem sohbet hem...
    19 Şubat 2022647 defa incelendi
  • KoruPark AVM Bir Varmış Bir Yokmuş Filminin Özel Gösterimi Korupark'ta Yapıldı

    Bir Varmış Bir Yokmuş Filminin Özel Gösterimi Korupark'ta Yapıldı

    6 Mart’ta vizyona giren yönetmenliğini İlksen Başarır’ın üslendiği “Bir Varmış Bir Yokmuş” filminin özel gösterimi 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Korupark’ta gerçekleştirildi. Filmin Başrol ...
    10 Mart 20151724 defa incelendi
  • Algida Çocuklar Aslanmax.com'da Buluşacak, Eğlenceyi Birlikte Max'layacak

    Çocuklar Aslanmax.com'da Buluşacak, Eğlenceyi Birlikte Max'layaca

    Her zaman sunduğu yeniliklerle heyecan yaratan ve çocuklara güvenli bir eğlence ortamı sağlayan www.aslanmax.com, 2011’de baştan sona yenilediği eğlence ve oyun platformuyla, çocuklara İ...
    15 Nisan 20116595 defa incelendi