Bosch Active Water Bulaşık Makinesi

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2074 defa incelendi
  • Puan : star star star star 22 incelemede 4,36 puan almıştır.
Bosch Ev Aletleri’nin siyah rengin şıklığından ve asaletinden vazgeçemeyenler için sunduğu SMS63L06TR Active Water Bulaşık Makinesi, A++ enerji sınıfı ile bulaşıkları en verimli şekilde yıkıyor; mükemmel temizlik sunuyor. VarioSpeed özelliği ile zamandan yüzde 50 tasarruf etmeye, yarım yük seçeneği ile ise az miktardaki bulaşığı ekonomik olarak yıkamaya imkân veriyor.

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, siyah rengin şıklığından ve asaletinden vazgeçemeyenler için SMS63L06TR Active Water Bulaşık Makinesi’ni sunuyor. Mutfaklara ayrı bir zarafet katan Bosch SMS63L06TR Active Water, Bosch’un siyah ankastre ocak, fırın ve davlumbazları ile mükemmel uyum sağlıyor.

12 kişilik yemek takımını yıkayabilecek yükleme kapasitesi
Bosch SMS63L06TR Active Water Bulaşık Makinesi’nde, Yoğun 70°C, Auto 45-65°C, Eko 50°C, Hızlı 45°C, Hızlı 65°C ve Ön Yıkama olmak üzere 6 farklı yıkama programı bulunuyor. Tek seferde 12 kişilik yemek takımını yıkayabilecek kapasiteye sahip SMS63L06TR Active Water, VarioFlex sepet sistemi, 3 katlı Rackmatic ve katlanır rafları ile maksimum yükleme kapasitesi ve daha fazla kullanım alanı sunuyor. Yarım yük seçeneği ile ister üst sepet ister alt sepette az miktardaki bulaşıkları ekonomik olarak en mükemmel şekilde yıkıyor. Zamandan yüzde 50 tasarruf sağlayarak, mükemmel temizlikte bulaşıklara erişilmesini sağlayan VarioSpeed özelliği ise ani misafir ziyaretlerinde temiz bardak ya da tabak ihtiyacı gibi acil durumlarda hayat kurtarıcı oluyor. Bosch SMS63L06TR Active Water, A++ enerji sınıfı ile bulaşıkları, enerji ve su tüketimi açısından en verimli şekilde yıkıyor ve hem doğaya hem aile bütçesine katkı sağlıyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı : 1.705 TL



İlgili etiketler : Bosch, Bosch Active Water, Bulaşık Makinesi, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

Bosch
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Kasım 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 2074

Diğer Bosch Haberleri

Benzer Haberler