Yeni Bosch Serie 8 Ankastre Fırınlar

  • 9 yıl önce eklendi
  • 3179 defa incelendi
  • Puan : star star star 32 incelemede 2,62 puan almıştır.
Bosch Ev Aletleri, yeni Serie 8 ankastre fırınlarının lansmanını 7 Mayıs 2015 Perşembe günü, ünlü şef Maksut Aşkar’ın pişirdiği birbirinden lezzetli yemekler eşliğinde gerçekleştirdi. Yeni Bosch Serie 8 ankastre fırınlar, Bosch Assist, Perfect Bake, Perfect Roast, 4D sıcak hava, buhar destekli pişirme özellikleri ve entegre mikrodalga fonksiyonuyla mükemmel pişirme sonuçları elde etmenin en zahmetsiz yolunu sunuyor.

Fonksiyonel ürünleriyle tüketicilerinin hayatını kolaylaştırırken, doğa dostu teknolojileriyle doğal kaynakları koruyan Bosch Ev Aletleri, Serie 8 ankastre fırınlarının lansmanını 7 Mayıs 2015 Perşembe günü, ünlü şef Maksut Aşkar’ın pişirdiği birbirinden lezzetli yemekler eşliğinde Neolokal’de gerçekleştirdi.

Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, etkinlikte yaptığı konuşmada “Mükemmel pişirmenin en kolay yolu Bosch Serie 8 ankastre fırınlarla, fırında yemek yaparken yaşanan dertler artık tarihe karışıyor. Serie 8 ankastre fırınlar, sensörleri sayesinde fırının içerisindeki nemin oksijen miktarını ölçerek, yemek mükemmel pişirme noktasına ulaştığında, kendi kendine kapanıyor. Bosch Assist, Perfect Bake, Perfect Roast, 4D sıcak hava, buhar destekli pişirme özellikleri ve entegre mikrodalga fonksiyonuyla mükemmel pişirme sonuçları elde etmenin en zahmetsiz yolunu sunuyor. Yeni Bosch Serie 8 ankastre fırınlarla mutfakta herkes bir master şef olabilir.” dedi.

Mükemmel tasarım ve mükemmel pişirme bir arada
Her ayrıntıda kalite, performans, verimlilik, dayanıklılık ve rahatlık sunan Serie 8 ankastre fırınlar, mükemmel tasarım ve mükemmel pişirmeyi bir araya getiriyor. “Mükemmel Ürün Tasarımı” ve “Mükemmel İletişim Tasarımı” kategorilerinde bu yıl Almanya’nın en prestijli tasarım ödüllerinden olan ”Alman Tasarım Ödülü”ne layık görülen Bosch Serie 8 ankastre fırınlar, mutfaklarda teknoloji ve tasarımı buluşturuyor.

‘Püf noktası’ ile her şey elinizin altında!
Bosch Serie 8 ankastre fırınlarda ‘püf noktası’ olarak adlandırılan, son derece hassas bir kontrol düğmesi bulunuyor. Menüde kolayca gezinmeyi sağlayan, merkezi konumdaki çevirmeli bir düğme olan ‘püf noktası’ yemek pişirmeyi her zamankinden çok daha kolay bir hale getiriyor. ‘Püf noktası’nın ufak bir hareketi ile pişirme programlarını ve ayarlarını dilediğiniz gibi seçmek mümkün oluyor.

Mutfaktaki yeni yardımcınız: Bosch Assist
Yeni Serie 8 ankastre fırınlardaki Bosch Assist özelliği, tıpkı bir şefin yardımcısı gibi mutfakta kullanıcıya destek oluyor. Assist özelliğini seçtikten sonra size sunulan programlardan istediğinizi seçiyorsunuz ve geri kalan tüm ayarları fırına bırakıyorsunuz. Zamanı, sıcaklığı nasıl ayarlayayım, tepsiyi hangi kata koyayım derdi bitiyor ve fırınınız sizin için en mükemmelini, otomatik olarak seçiyor.

Perfect Bake Sensörü sayesinde, hamur işlerinin pişip pişmediğini kontrol etmeye son!
Serie 8 ankastre fırınlarda en son sensör teknolojisi kullanılıyor. Bu elektronik sensörler sayesinde, hamur işlerinin pişip pişmediğini öğrenmek için klasik yöntemlerle kontrol etmenize gerek kalmıyor. Kekten kişe, börekten pizzaya ne pişiriyor olursanız olun Perfect Bake programı, sensörleri sayesinde fırının içindeki nemin oksijen miktarını sürekli ölçerek, pişirme sürecini otomatik ayarlıyor. Yani kürdan veya bıçakla kekin pişip pişmediğini kontrol etmek tarihe karışıyor. En mükemmel pişme noktasına ulaştığında ise fırın kendi kendine kapanıyor.

Perfect Roast ısı ölçüm çubuğu ile et yemeği pişirmek çok kolay
Serie 8 ankastre fırınlar et yemeklerini pişirmeyi de çok kolay hale getiriyor. PerfectRoast ısı ölçüm çubuğu kırmızı et, beyaz et veya balığın, üç noktadan sıcaklığını ölçerek, pişirme sürecini optimize ediyor. Isı ölçümlerini tek değil, tam üç noktadan alan sensörler, kemik veya iç harcından ölçüm alınmasından dolayı yanlış değerler elde edilmesinin önüne geçiyor, her yiyeceğin mükemmel şekilde pişmesi sağlanıyor.

Her noktaya eşit dağılan sıcak hava sayesinde mükemmel pişirme
Bosch Serie 8 ankastre fırınların hepsinde, 4D sıcak hava özeliği de bulunuyor. Özel bir fan sayesinde, sıcak hava, fırının içindeki her noktaya eşit şekilde dağılıyor. Böylece kullanıcı doğru sonuca ulaşmak için yemeği koyacağı yüksekliğin ne olduğuna karar vermek zorunda kalmıyor, raf konumlarından hangisine yerleştirirse yerleştirsin, her seferinde ve her seviyede, hatta dört tepside birden aynı anda aynı mükemmellikte pişirme sağlıyor.

Serie 8 ankastre fırınların bir diğer önemli özelliği ise yemeklerin dışının gevrek, içinin sulu olmasını sağlayan buhar destekli pişirme fonksiyonu. Yemeğin yeterince hızlı şekilde pişmediği durumlarda ise, entegre mikrodalga birçok ısıtma modu için kolaylıkla çalıştırılabiliyor. Bu sayede, yemeklerin pişme süresi yüzde 50’ye varan oranlarda azalıyor.



İlgili etiketler : Bosch, Bosch Serie 8 Ankastre Fırın, Ankastre Fırın, Beyaz Eşya,

Haber Sahibi

Bosch
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 3179

Diğer Bosch Haberleri

Benzer Haberler