Bonus Akademisi 20 Mart 2012 Tarihinde Başlıyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2162 defa incelendi
  • Puan : star star 82 incelemede 1,85 puan almıştır.
Bonus Akademisi, pazarlama ve satış konusunda uzmanlaşmak, bu alanda kariyer yapmak isteyen kişiler için hazırlanmış bir eğitim programıdır.

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından desteklenen, Asemble Eğitim ve Danışmanlık tarafından geliştirilen ve uygulanan programın tüm konu başlıkları ve satışın alfabesini içeren bu özel eğitim; akademisyenlerin yanı sıra başarısıyla ilham veren Sinan Ergin, Mehmet Sezgin, Ottaviano De'Medici, Maurice Perritt, Alemşah Öztürk gibi profesyoneller tarafından verilmektedir.

Bonus Akademisi Pazarlama ve Satış Dersleri, Türkiye'nin ihtiyacı olan pazarlama ve satış uzmanlarını yetiştirme ve iş sahibi yapma programıdır. Hızlı kariyer yapmak veya kendi işinizde başarılı olmak için en önemli ihtiyacınız pazarlama ve satış tekniklerini profesyonelce uygulayabilmenizdir.

Eğitim içeriğinin son derece kapsamlı olmasının yanı sıra, ders satleri ve fiyat politikası ile de büyük bir kolaylık sağlayan Bonus Akademisi tek bir noktada değil, eş zamanlı 6 şehirde düzenlenmektedir.

Yeni eğitim programı İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Trabzon'da düzenlenecektir.

Bonus Akademisi Eğitimleri bu illerde bulunan Cinebonus salonlarında, canlı yayın sayesinde takip edilebilmekte, kurulan interaktif alt yapı sayesinde öğrenciler rahatlıkla eğitimenler ile iletişim kurup sanki oradaymış gibi derse katılabilmektedirler.

Salı ve Cumartesi günleri, 08.30 - 11.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ve toplam 3 hafta süren program sonunda yapılan sınavın ardından öğrecilere Bonus Akademisi Sertifikası verilmektedir.

Eğitimi başarıyla tamamlayan ve dileyen her katılımcının CV'sini başta Garanti Bankası ve Doğuş Grubu olmak üzere çok sayıda Bonus Üye iş yeri ve Türkiye'nin önde gelen firmalarının insan kaynakları ile paylaşmaktadır.

Detaylı bilgi ve kayıt için :
www.pazarlamavesatisokulum.com sayfasını ziyaret edebilir veya 0212 286 00 46 no'lu telefonu arayabilirsiniz.


İlgili etiketler : Bonus Akademisi,

Haber Sahibi

Bonus
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2162

Diğer Bonus Haberleri