Beymen, Türkiye'nin En Büyük Hazır Giyim Mağazasını Zorlu Center'da Açtı

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3838 defa incelendi
  • Puan : star star star 90 incelemede 3,06 puan almıştır.
BEYMEN, 10.000 Metrekare’lik Yeni Mağazası, 1800 Metrekare’lik 7 Markalı butik ve BEYMEN Club ile  Zorlu Center’da...

42 yıllık deneyimi ile pek çok ilke imza atan Türk moda ve perakende sektörünün lider markası BEYMEN, BEYMEN Zorlu Center ile Türkiye’nin en büyük hazır giyim mağazasına imza attı.

BEYMEN, iki katlı 10.000 metrekarelik yeni mağazası, 7 dev marka ile birlikte açtığı butikler ve BEYMEN Club ile Zorlu Center’da yer alıyor.

2010 senesinden beri çalışmaları devam eden BEYMEN Zorlu Center dünyaca ünlü perakende mimarı Michel Group tarafından projelendirildi. BEYMEN Zorlu Center ve markalı butikler yaklaşık 28 Milyon $’lık bir yatırım ile hayata geçirildi.

Zorlu Center’da BEYMEN, Dior, Dolce & Gabbana (Kadın ve erkek), Emilio Pucci, Stella McCartney, Tory Burch, Valentino, Saint Laurent butikleri ve BEYMEN Club flagship mağazası hizmet veriyor.

BEYMEN, Zorlu Center projesi ile birlikte Türkiye genelinde 71 mağazayla toplam 50.000 metrekareye ve 1.500’ü aşan personele ulaştı. BEYMEN bugün 400’den fazla dünya markasını müşterilerileri ile buluşturuyor.

“Beklenmedik Bir BEYMEN”
“Beklediğiniz gibi beklenmedik”  Beymen, 42 yıllık moda ve perakendedeki deneyimini yepyeni ve şaşırtıcı Beymen Zorlu Center flagship mağazasında hayata geçirdi.

Moda ve perakende sektöründe kusursuz hizmet anlayışı, ürün gamı ve exclusive markaları ile dünyadaki en iyiler arasında yer alan BEYMEN, Zorlu Center Flagship mağazası ile uluslarası alandaki konumunu daha da güçlendiriyor.

Beymen, bu çok özel mağaza ile modanın ötesinde, demokratik, hayatın ritmini takip eden, rutinden uzak, sanatı, yeni markaları, yeni ürünleri ve departmanları ile standartları reddeden bir deneyim vaad ediyor. Beymen Zorlu Center; içinde yer alan mağazaları, kitapçısı, restoranı, kafesi, dijital uygulamaları, çağdaş sanat platformu ve sürekli yenilenen sosyal takvimi ile herkesin kendi zevklerine göre yaşayacağı bir dünya sunuyor. Beymen Zorlu Center sunduğu hizmetler ve ürünler ile şehrin çekim merkezleri arasında şimdiden yer alıyor, turistler için çok önemli bir cazibe merkezi oluşturuyor.

Yaklaşık 300 kişilik ekibi ile Pazar dahil her gün 10:00-22:00 saatleri arası hizmet verecek olan BEYMEN Zorlu Center, 73’ü Zorlu Center’a exclusive, 81’i yeni marka ile toplam 400 markayı müşterileriyle buluştuyor.

BEYMEN Zorlu Center Meydan KATI:
Ayakkabı-çanta, Kozmetik ve kadın

BEYMEN Zorlu Center’ın Meydan katında yer alan girişi 5000 metrekalik bir kadın katına açılıyor, mağazaya girer girmez yepyeni kozmetik departmanı müşterileri karşılıyor, dünyaca ünlü 50 güzellik markasının yer aldığı göz kamaştıran bölümde Dolce Gabbana Make Up, Editions de parfums Frederic Malle ve Juliet has a gun gibi exclusive markaların yanı sıra, güzellik denince ilk alan gelen  La mer, Tom Ford make-up, Nars,Laura Mercier, June Jacobs, kanebo gibi prestijli isimlere de ev sahipliği yapıyor.

Kozmetik bölümünün yanında 1000 metrekarelik alanıyla Türkiye’deki en büyük  ayakkabı-çanta departmanı yer alıyor, bu alan başlı başına bir çekim noktası, Gianvitto Rossi’den Balenciaga’ya Isabel Marant’dan Givenchy’ye gündemi belirleyen markaların en son tasarımlarına yer veriyor. Dries Van Noten, Dsquared, Missoni, Reed Krakoff ve Maiyet’in çarpıcı modelleri ise exclusive olarak Beymen Zorlu Center ‘da satışta. Ayakkabı-çanta bölümü 200 metrekarelik terasa açılıyor, karar vemekte zorlananlar için bir kahve molası vermeyi ve çağdaş sanat platformu kapsamında yer alan heykel çalışmalarını inceleme imkanı sağlıyor. Teras alanında ayrıca zaman zaman açık havada özel film gösterimleri de yer alacak.

Kadın katında, Beymen Collection ve Academia koleksiyonlarının yanı sıra, dünyaca ünlü 50 moda markasının kadın koleksiyonları moda tutkunları ile buluşuyor. Klasikten günlük giyime, gece kıyafetlerinden dış giyim koleksiyonlarına kadar oldukça geniş bir marka ve ürün yelpazesi yer alıyor.

Blender bölümü sanat çalışmalarının sergilendiği dijital ekranları ile modayı interaktif deneyimlerle birleştiriyor. Beymen Zorlu Center kadın Blender’da Alice and Olivia, Autumn Cashmere, Etoile Isabel Marant, MCQ, Current Elliott, Theory, Frame denim, Paul and Joe, Paul and Joe sister, Rag and bone, Ralph Lauren denim and supply, Red Valentino ve Seafarer gibi markalar genç ve trendy koleksiyoları ile yer alıyor.

Beymen Zorlu Center kadın katında da aksesuar bölümüne geniş bir alan tahsis edildi, birkaç sezondur yükselişte olan takı bölümünde Alexis Bitar, Delfina Deletrez, Keneth Jay Lane, Tom Binns, Mawi, Shourouk ve Dannijo gibi markaların birbirinden göz alıcı tasarımları yer alıyor, takıların yanında Smythson’s, Comme des Garçons, Bottega Veneta, Fendi, Love Moschino, Marc by Marc Jacobs ve Tory Burch gibi markaların deri aksesuar koleksiyonları da satışa sunuluyor.

Göz kamaştıran gece kıyafetlerinin sunulduğu “abiye bölümü” gecenin şıklığını ve feminenliğini anımsatan özel dekorasyonuyla diğer bölümlerden ayrışıyor, Marchesa Notte ve Marchesa Couture’un yanı sıra Beymen Zorlu Center’ın yeni markalarından Zac Posen ve Tadashi tasarımları ise geniş model seçenekleriyle abiye bölümünde yer alan diğer markalar arasında, VIP hizmet alanı da bu bölümde yer alıyor. Bu katta ayrıca Céline, Bottega Veneta ve Chloé’nin Türkiye’deki ilk “tunnel shop” mağazaları müşterilere servis veriyor.

Kadın katında ayrıca dünyaca ünlü,  Michelin yıldızlı şef Micheal White’ın Morini İstanbul restoranı da hizmet veriyor. Morini; dekorasyonundan, servis kalitesine, menüsünden, üniformalarına kadar New York ruhunu Zorlu Center’a taşıyor. Morini’nin heyecanla beklenen menüsünde Sarah Jessica Parker’in favori makarnası, Heidi Klum’un vazgeçemediği levreği, stil ikonu Alexa Chung’in kokteylleri de yer alıyor.

MONUMENTAL STAIRS:
Kadın ve erkek katları arasındaki geçişi sağlayan, dev dijital ekranındaki sanat çalışmasıyla BEYMEN Zorlu Center’in en çekici alanlarından biri olan Monumental Stairs. Bu alan hem iki katı birbirine bağlıyor hem de Kitap corner’ı ve cafe alanı ile  kitap ve sohbet tutkunlarına servis veriyor, kitap okuma seanslarının da gerçekleşeceği bölümde her ay çocuklara ve yetişkinlere yönelik çok özel aktiveler planlanıyor.

BEYMEN Zorlu Boğaz katı:
ERKEK HAZIR GİYİM, HOME VE KIDS

Boğaz katında BEYMEN Zorlu Center’ın özel VIP girişi yer alıyor, mağazaya girer girmez BEYMEN Home bölümü sıcak atmosferi ile Herend’den Ralph Lauren home’ a göz alıcı marka miksi ile misafirleri büyülüyor, bu bölümde mobilyadan gümüş ve cam aksesuarlara kadar çok geniş bir marka ve ürün gamı satışta. “Stationery” bölümünde Alexa Pulitzer, Jonathan Adler ve Knock Knock gibi markaların ürünleri bulunuyor, stil sahibi seyahat tutkunları için BEYMEN,Tumi, Rimowa, Victorinox  bavul ve aksesuarlar “travel” bölümünde satışa sunuluyor. Beymen Zorlu Center Home’da ayrıca “bridal registry”nin yanı sıra Herve Gambs çicek köşesi de yer alıyor. BEYMEN Zorlu Center Home’un hediyelik bölümü çok geniş bir marka ve ürün gamı ile hizmet veriyor, bu alanda turistlere yönelik Beymen Zorlu Center’a özel olarak ürerilen Türk kültürünü yansıtan hediyeler de müşterilerin beğenisine sunuluyor. Home bölümünde  Zorlu Center’in “Tax Free” ofisi hizmet veriyor. Aynı katta dünyaca ünlü markaların çocuk hazır giyim ve ayakkabı koleksiyonlarının yer aldığı kids ve erkek departmanları da yer alıyor.

Dünya moda markaların contemporary koleksiyonlarının, takım elbise ve smokinlerinin yer aldığı “erkek bölümü”nde ,yalın ve maskülen çizgiler hakimiyeti dikkat çekiyor. Aynı katta, Ralph Lauren Blue, “shop-in-shop” uygulaması ile yer alıyor.

Beymen Zorlu Center’ın erkek katında gömlek ve aksesuar koleksiyonları için çok özel bir alan bulunuyor, 300 metrekarelik alan klasik gömlek konusunda mutlaka gidilmesi gerekenler arasında ilk sıradaki yerini alıyor. Bu bölümde ayrıca, kravat, deri aksesuar ve erkek takıları konusunda çok geniş bir marka ve ürün gamı müşterileriyle buluşuyor. Erkek katında özel bir kozmetik bölümü de hizmette, “art of shaving” başlıklı bölümde erkek cilt bakım ürünleri ve parfümler satışa sunuluyor. Beymen Zorlu Center erkek departmanında bulunan mevcut markalara ek olarak 35 yeni marka da müşterilerle buluşuyor.

Kişiye özel dikim takım elbiseleri tercih edenler için Armani Collezioni, Beymen Collection ve Luciano Barbera’nın yanı sıra Canali, Corneliani ve Kiton “shop-in-shop” uygulamalarıyla  “made to measure” (MTM) hizmeti veriyor. Yoğun iş temposundan kısa süre ayrılabilenler için ayrıcalıklı bir alışveriş imkanı sunan VIP alanı da bu bölümde yer alıyor.

BEYMEN ÇAĞDAŞ SANAT PLATFORMU
Beymen Zorlu Center‘da moda ve perakende de yepyeni deneyimler sunuyor, Lepsien Foundation ve Borusan Contemporary’de çalışan sanat tarihçisi ve küratör Dr. Necmi Sönmez‘in önderliğinde Türk sanatçılar ile hayata geçirdiği çağdaş sanat platformu ile moda ve sanatı bir araya getiriyor ve Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Murat Germen, Lale Delibaş, Burak Bedenlier ve Ali İbrahim Öcal ‘ın Beymen Zorlu Center için özel olarak gerçekleştirdikleri eserler mağazanın 6 alanında moda ve sanatseverler ile buluşuyor.

İKONİK MOBİLYALAR
BEYMEN Zorlu Center gerek çağdaş sanat platformu gerekse de mağazanın çeşitli alanlarında genel mimari ve dekorasyonu tamamlayan ikonik mobilyalarla moda ve sanatı buluşturuyor. 400’e yakın çok özel mobilya, aydınlatma ve oturma grupları farklı kat ve departmanlarda konumlanıyor. Beymen’in özel olarak ürettiği ve yıllar içerisinde oluşturduğu koleksiyonunda yer alan, Art deco, ve 1970’lerin tasarım akımlarını temsil eden parçalar Beymen Zorlu Center ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini daha da keyifli kılıyor.

BEYMEN Zorlu Center’a özel markalar:
KADIN
Hazır Giyim:
The Row, Junya Watanabe, Paul Smith Black, Les Chiffoniers, Seafarer

Çanta: Dries Van Noten, Dsquared, Joseph, Maiyet, Mawi, Oscar de la Renta, Smythson

Ayakkabı: Belstaff, Dries van Noten, Missoni, Oscar de la Renta, Reed Krakoff, Santoni, Aquazurra

Tunnel Shop
* Céline
* Chloé
* Bottega Venata

Shop-in-Shop
* Balenciaga
* Givenchy
* Ralph Lauren Blue
* Reed Krakoff

ERKEK
Hazır Giyim:
Pirelli, Missoni, Werkstatt Munchen, Otis Batterbee, Derek Rose, Brooks Brothers Black Fleece, Comme des Garçons, Ann Demeulmeester, Yves Salomon, Mattabish, Stetson, Gallo, Marc McNairy, Paul and Joe, Belstaff

Ayakkabı: Kiton

Shop-in-Shop
* Armani Collezione
* Canali
* Corneliani
* Kiton
* Polo Ralph Lauren

Zorlu Center’da Beymen İşbirliğiyle Açılan Butikler
* Dior - (350 m²)
* Dolce & Gabbana - Türkiye’de ilk karma mağaza ( 510 m²- iki katlı)
* Emilio Pucci- Türkiye’de ilk mağaza ( 130 m²)
* Stella Mc Cartney - Türkiye’de ilk mağaza ( 140 m²)
* Tory Burch- Türkiye’de ilk mağaza ( 250 m²)
* Valentino- ( 260 m²)
* Saint Laurent - ( 210 m²)


İlgili etiketler : Zorlu Center, Beymen, Mağaza Açılışı, Zorlu Center Mağazaları, Beymen Mağazaları,

Haber Sahibi

Beymen
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ekim 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Ekim 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2013
  • Trafik

    : 3838

Diğer Beymen Haberleri

Benzer Haberler

  • Beymen Assouline Beymen Zorlu Center'da

    Assouline Beymen Zorlu Center'da

    Assouline Beymen Zorlu Center içerisinde yarattığı Culture Lounge konsepti ile farklı konularda hazırlanmış birçok ayrıcalıklı yayını vintage objeler ve özel mobilyalar eşliğinde Beymen müşt...
    13 Aralık 20132141 defa incelendi
  • Abdullah Kiğılı Abdullah Kiğılı Mağazası Zorlu Center'da Açıldı

    Abdullah Kiğılı Mağazası Zorlu Center'da Açıldı

    Abdullah Kiğılı markası, Türkiye’deki mağaza açılışlarına ara vermiyor. Birbirinden prestijli mağazaları ile özel üretim kıyafetleri tüketicilerine sunan Abdullah Kiğılı, özel konseptli 16’ı...
    10 Ekim 20132116 defa incelendi
  • Network Network Zorlu Center Mağazası Açıldı

    Network Zorlu Center Mağazası Açıldı

    Türk modasının “zamansız” markası Network,  İstanbul’a yeni bir soluk katacak olan Zorlu Center’da yeni mağazasını açıyor. Yeni dekorasyonu ile dikkat çeken ve müşterilerine keyifli ve ...
    21 Ekim 20132781 defa incelendi
  • Paşabahçe Paşabahçe 42. Mağazasını Zorlu Center'da Açtı

    Paşabahçe 42. Mağazasını Zorlu Center'da Açtı

    İlk mağazasını Beyoğlu’nda 10 Ekim 1957 tarihinde açan Paşabahçe Mağazaları,kuruluş yıldönümünde 42’nci mağazasının kapılarını Zorlu Center’da hizmete açtı. Toplam 646 metrekarelik alana sah...
    10 Ekim 20131914 defa incelendi
  • Super Kids SuperKids Zorlu Center Mağazası Açılıyor

    SuperKids Zorlu Center Mağazası Açılıyor

    Eren Perakende’nin çok markalı çocuk mağazası SuperKids 15 Aralık Pazar günü Zorlu Center’da vereceği partiyle kapılarını minik konuklarına açıyor. Saat 14:00-18:00 arası yapılacak etkinlikt...
    11 Aralık 20132635 defa incelendi