Beymen Club'ın Kadınlara Özel İlk Mağazasını Kanyon'da Açtı!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2168 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 91 incelemede 4,73 puan almıştır.
Rahat, cool ve modern tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının vazgeçilmezi olan Beymen Club, Kanyon’da sadece kadın koleksiyonlarının satışa sunulduğu yeni mağazasıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi vaad ediyor.

Aksesuarlar için ayrı bir bölümü bulunan 113m2’lik mağazada,  2013 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu müşterilerin beğenisine sunuluyor. Beymen Club, Kanyon'un 1. katında hergün,  10:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Beymen Club 2013 kadın koleksiyonu hakkında

2013 ilkbahar yaz koleksiyonunda Beymen Club’da  öne çıkan temalar beyaz, çizgi ve desen.
Beyazın sadeliği, koleksiyona feminen ve ferah bir etki katarken sportif detaylar da Beymen Club kadınının günlük stilinin bir parçası oluyor. Beyaz koton elbiseler ve rengarenk dış giyim parçaları suluboya efektleri ve geometrik desenlerle  birleşerek Beymen Club’ın renkli dünyasını gözler önüne seriyor.

Çizgiler koleksiyona hareket katan diğer bir grup. Bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alan tema, beyaz gömlekler ile kombinlenen pantalonlarda ve üst giyim parçalarında kendini gösteriyor.

Monoblok gömlekler ile kombinlenen desenli parçalar ise koleksiyona canlı ve göz alıcı bir hava katıyor, çiçek ve grafik desenler eteklerde ve pantalonlarda öne çıkıyor.

Koleksiyonda çarpıcı kesim detayları, farklı desenlerin bir arada kullanımı, nakış ve dantelin birlikteliği, Club’ın etkileyici duruşunu zenginleştiriyor. Dantelin romantik esintileri yine kadınları cezbederken koleksiyonun en dikkat çeken üyeleri,yazın habercisi elbiseler şehirde rahatlığı temsil ediyor.

Abiyelerdeki tiril tiril ve “cool” modeller yaz davetlerine romantik bir esinti katarken, mini elbiseler mercan ve pudra tonlarında yaz geçelerinin olmazsa olmazları arasında.

Koleksiyonu tamamlayan renkli stiletto’lar, seffaf babetler, kristal çiçek küpeler ve ışıltılı kolyeler iddialı bir yaz’ı müjdeliyor.


İlgili etiketler : Beymen Club, Beymen Club Mağazaları, Kanyon, Kanyon Avm, Bayan Giyim,

Haber Sahibi

Beymen Club
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 2168

Diğer Beymen Club Haberleri

Benzer Haberler

  • Kanyon AVM Kanyon 10. Yaşını İstanbul Şarkıları Konseri ile Kutluyor

    Kanyon 10. Yaşını İstanbul Şarkıları Konseri ile Kutluyor

    2006 yılında kurulan, ödüllü mimarisi, mağaza seçkisi, geleneksel hale gelen yaratıcı etkinlikleri, misafirlerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap veren imkanları ile alışveriş deneyi...
    30 Mayıs 20162331 defa incelendi
  • Kanyon AVM Kanyon'da Teoman Konseri

    Kanyon'da Teoman Konseri

    Kanyon, gençler için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Kanyon Go Racer finali sonrasında tüm gençleri Teoman konseri bekliyor. Türkiye’de il...
    19 Mayıs 20117343 defa incelendi
  • Kanyon AVM Melis Sökmen 14 Nisan'da Kanyon Caz Havası'nda!

    Melis Sökmen 14 Nisan'da Kanyon Caz Havası'nda!

    Kanyon, Caz Havası konserleri ile her ay bir Pazar günü 14.00-16.00 saatleri arasında etkinlik alanında caz müziğinin önemli seslerini ağırlamaya devam ediyor. Caz müziğinin ülkemizdeki en ö...
    23 Mart 20132461 defa incelendi
  • Beymen Club Beymen Club Yeni Mağazasını Marmara Forum'da Açtı

    Beymen Club Yeni Mağazasını Marmara Forum'da Açtı

    Sektörde 43. yılını doldurmak üzere olan Beymen Club büyümeye devam ediyor. Yeni mağazasını Marmara Forum’da açan Beymen Club, 210 metrekarelik geniş bir alanda hizmet veriyor. Müşterilerin...
    16 Haziran 20142083 defa incelendi
  • Nike Nike Training Club, MAC Kanyon'da Gerçekleştirildi

    Nike Training Club, MAC Kanyon'da Gerçekleştirildi

    Dünya çapında tanınmış eğitmenler ve profesyonel sporcular tarafından geliştirilen fitness programı Nike Training Club (NTC) , MAC Kanyon’da gerçekleştirildi. Nike’ın profesyonel eğitmenleri...
    18 Şubat 20142209 defa incelendi