Barilla'dan Lösemili Çocuklara Destek

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2486 defa incelendi
  • Puan : star star star 63 incelemede 3,21 puan almıştır.
Dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla’nın çocukların dengeli beslenmesi ve sağlıklı büyümelerine destek olmak için geliştirdiği ürünü Piccolini, lösemiyle savaşan çocuklarla LÖSEV’in 11. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nda buluştu.

Yenilikçi ve farklı ürünleriyle Türkiye'de makarna algısını değiştiren dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, 11.Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, dünyanın farklı ülkelerinden gelen lösemili çocuklar ve ailelerine keyifli bir makarna şöleni yaşattı.  26 Mayıs’ta Ankara Kuğulu Park’ta gerçekleşen etkinlikte katılımcılar hem Barilla’nın çocuklara özel geliştirdiği makarnası Piccolini’yi tatma imkânı buldular hem de 2,5 TL’ye satın aldıkları Piccolini makarnalarla LÖSEV’e bağışta bulundular.

Her yıl LÖSEV önderliğinde lösemili çocuklar yararına düzenlenen etkinlikte, ebeveynler sebze tüketiminde isteksiz davranan çocukların bu ihtiyaçlarını gidermek için Barilla güvencesiyle geliştirilen ve %25 sebze püresi içeren Piccolini’ye büyük ilgi gösterdi. 11. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, kardeş okulların ve LÖSEV Lösemili Çocuklar Okulu’nda okuyan öğrencilerin gösterileri, sürpriz konuklar, konserler, birbirinden renkli aktiviteler gerçekleşti. LÖSEV’in birbirlerinden habersiz hayatta kalma savaşı veren, ayrı dilleri konuşan ama aynı kaderi paylaşan tüm dünya çocuklarına armağan ettiği hafta 78 ülkede 132 kuruluş tarafından destekleniyor.
Piccolini %100 doğal, katkısız ve hiçbir boya maddesi içermiyor. Piccolini’nin sebze içeriklerine göre Domatesli-Havuçlu, Kabaklı-Ispanaklı ve Havuçlu-Balkabaklı olmak üzere üç farklı çeşidi bulunuyor.  İçeriği ile çocuklara sağlıklı bir öğün sağlarken onlar için hazırlanmış minik şekilleri ile çocuklara sebze yedirmeyi eğlenceli hale dönüştürüyor. Çocukların en sevdiği yiyecekler arasında yer alan makarna ile sağlıklı ve renkli sebzeleri buluşturan Piccolini, zengin içeriğiyle çocukların dengeli beslenmesi için gerekli vitamin, mineral ve lifleri sağlıyor. 



İlgili etiketler : Barilla, Lösemili Çocuklar, Lösemili Çocuklar Haftası, Sosyal Sorumluluk,

Haber Sahibi

Barilla
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 2486

Diğer Barilla Haberleri

Benzer Haberler