Barilla'dan Kadın Çalışanlarına Özel Kutlama

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2442 defa incelendi
  • Puan : star star star 51 incelemede 3,06 puan almıştır.
Barilla Gıda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bünyesinde çalışan kadınlar için özel bir kutlama etkinliği düzenledi

Çalışanlarını en önemli varlıklarından birisi olarak kabul eden, Türkiye’nin lider makarna üreticisi Barilla Gıda,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Barilla ailesinin tüm kadın çalışanları için Marriot Otel’de bir kutlama etkinliği düzenledi. Çeşitli sunular ve söyleşilerin yer aldığı kutlamada Türkiye’nin her bölgesinden gelen Barilla’nın kadın çalışanları renkli ve keyifli bir gün geçirdi.

Öğle yemeği ile başlayan özel davette ilk olarak ünlü stil danışmanı Zeynep Tayalı’nın “kendi stilini bulmak” başlıklı sunumu yer aldı. Zeynep Tayalı konuşmasında bu yılın ilkbahar-yaz trendlerini, modayı ve kendi stilini yaratmayı anlattı. Kutlamada Zeynep Tayalı’nın ardından Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) adına Prof. Dr Erkin Arıbal’ın “Meme Kanseri Semineri” konulu sunumu yer aldı. Kadınlarda tüm dünyada en sık görülen kanser türü olan meme kanserinde erken teşhisin önemi üzerinde duran Arıbal, aynı zamanda her kadının kendi kendine meme muayenesi (KKMM) yapmasının meme kanserinin erken tanısında oldukça büyük rolü olduğunu da belirtti. Arıbal’ın konuşmasını Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez’in “Fark etmeden Diyet” konulu sunumu takip etti.
Ünlü diyetisyen, sağlıklı yaşlanma ve kaliteli kilo vermek için nasıl beslenmek gerektiğini ve fark etmeden yapılan diyetin, kişiyi hatalı popüler diyet akımlarından nasıl koruduğunu anlattı. Dönmez’in ardından NARS Kozmetik’in uzman makyözleri 2012 yılının ilkbahar-yaz makyaj trendlerini ve doğru makyaj tekniklerini profesyonel bir model üzerinde uygulayarak tanıttı.

Kutlamaya katılan Barilla Türkiye Ortadoğu Afrika İnsan Kaynakları Kıdemli Müdürü Hüseyin Coşkun, “Barilla 135 yaşında bir aile şirketi ve hepimiz bu ailenin bir ferdiyiz. Bu kültürün tüm çalışanlar tarafından içselleştirilmiş olan değerlerinin her ortamda ve her fırsatta yaşatılması, insan kaynakları yönetimi açısından temel önceliğimizdir. Bugün de bunun çok güzel bir örneğini hep birlikte yaşıyoruz. Tüm toplumun olduğu gibi Barilla Gıda’nın da en önemli parçalarından birisi olan kadınlarımızla böyle anlamlı bir günü paylaşmak kurum kültürümüzün en önemli göstergelerinden birini oluşturuyor. Bu nedenle hem bir yönetici hem de Barilla ailesinin bir ferdi olarak büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Coşkun’un konuşmasının ardından davet, Barilla kadın çalışanlara özel bir kokteyl ile sona erdi.




İlgili etiketler : Barilla, Dünya Kadınlar Günü, Kutlama, Etkinlik,

Haber Sahibi

Barilla
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2442

Diğer Barilla Haberleri

Benzer Haberler