Avea, Stevie Ödülleri'nde 5'te 5 Yaptı

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1302 defa incelendi
  • Puan : star star star 8 incelemede 2,5 puan almıştır.
Avea’nın müşteri hizmetleri ve servis çözümleri alanlarındaki kalitesi, dünyanın en saygın iş ödüllerinden birisi olan ve Stevie Ödülleri olarak da adlandırılan “Uluslararası İş Ödülleri”nde bir kez daha tescillendi. Avea, dünyanın en iyi ürün, hizmet ve iletişim projelerinin belirlendiği Stevie Awards ödüllerinden tüm 5 ödül birden alarak geçen seneki başarısını da ikiye katladı.

Dünyanın en önemli iş ödüllerinden birisi olan Stevie Ödülleri, uluslararası arenada başarı sahibi olan kişi ve kurumların onurlandırılması ve başarılarının tanıtılması amacıyla 10 yıldır düzenlenen organizasyonda, Avea bu yıl 4 bronz 1 gümüş ödüle layık görüldü.

Müşteri ilişkileri telekomünikasyon kategorisinde Avea, “Yılın En İyi Müşteri Hizmetleri” ve Yılın En İyi Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Ekip ödüllerini alırken, Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, “Yılın Müşteri Hizmetleri Yöneticisi” ödülünü bu yıl alarak önemli bir başarıya daha imza attı. Ayrıca, geçen seneki ödül yelpazesini bu yıl Müşteri hizmetlerinde En İyi teknoloji Kullanımı ve En iyi Servis Çözümleri kategorilerinde aldığı ödüllerle zenginleştiren Avea’nın hizmet kalitesi 5 ödülle daha tescillenmiş oldu. Avea’nın son teknolojiyle donatılmış AR-GE Merkezi tarafından geliştirilen ve Avea Müşteri Hizmetlerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla oluşturulan "Outbound Campaign Suite" yazılımı, bronz ödüle layık görülerek Müşteri Hizmetlerinde Teknoloji Kullanımı alanında da Avea farkını ortaya koydu.

3.200 başvuru yapıldı

Bu yıl onuncusu düzenlenen ''Stevie - International Business Awards'' ödüllerine 50'den fazla ülkeden 3 bin 200'ün üzerinde başvuru yapıldı. 25 Şubat Pazartesi Günü Las Vegas’ta düzenlenen ödül törenine tüm dünyadan önde gelen şirketlerin üst düzey yönetici ve temsilcileri de katıldı.

Avea müşteri hizmetlerindeki gelişimin uluslararası arenadaki bu önemli organizasyondan ödül olarak bir kez daha tescillendiğini dile getiren Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat; “Tam 3 bin 200 başvurunun yapıldığı Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nden bizim için çok kıymetli 5 ödülle onurlandırıldık. Müşteri Hizmetleri alanındaki başarılarımızın uluslararası ödül platformlarında onurlandırıldığını görmek bize mutluluk veriyor. 2012 yılında 28,5 milyon çağrı yanıtlamış bir şirket olarak müşterilerimize her kanaldan kaliteli, hızlı, proaktif ve değer yaratan eşsiz müşteri deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Müşterimizi memnun etmek için müşteri hizmetlerimizde sektöre damgasını vuracak yenilikleri hayata geçirdik. Bunun karşılığında mutlu müşterinin yanında uluslararası bu ödüller de motivasyonumuzu artırıyor.” diye konuştu.


İlgili etiketler : Avea, Stevie Ödülleri,

Haber Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 1302

Diğer Avea Haberleri