Astoria'da Öğle Saati, Dans Saati

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1982 defa incelendi
  • Puan : star star star star 36 incelemede 4,11 puan almıştır.
Avrupa’nın en yüksek ikiz atriyumları olarak geliştirilen Kempinski Residence’da yer alan ve ziyaretçilerini yepyeni “living, shopping, meeting” konseptiyle karşılayan Astoria AVM, sekizinci yılına büyük sürprizlerle girdi. Çok sayıda çalışan ve ofisleriyle iş dünyasının merkezi haline gelen Levent-Mecidiyeköy hattının tam ortasında yer alan Astoria AVM, öğle aralarını çok daha eğlenceli hale dönüştürüyor.

ASTORIA’DA DANS VE MÜZİK…
Astoria AVM’de artık her Salı ve Perşembe günleri saat 12:30 ile 13:30 saatleri arasında müzik ve dans rüzgarı esiyor. Özellikle çalışanların öğle vakitlerini değerlendirmek için mükemmel bir alternatif sunan Astoria, Latin dans gösterileriyle ofise dönmeden önceki eğlencenin “buluşma noktası” oluyor. Etkinlik alanında isteyenler özel dans performanslarını izleyerek hayli keyifli anlar geçiriyor. Dansa meraklı olanlar ise, profesyonel dansçılarla birlikte yeteneklerini sergileyip hem eğleniyor hem de ofisine mutlu bir şekilde dönebiliyor.  

Astoria AVM’de müzik etkinlikleri sadece Latin danslarıyla da sınırlı değil. Etkinlik alanında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 12:00 ve 14:00; Salı ve Perşembe akşamları ise 17:30 ve 19:30 saatleri arasında gerçekleştirilen canlı müzik dinletileri de yine Astoria ziyaretçilerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

ASTORIA YENİLENDİ
Astoria sekizinci yılına yepyeni bir yüzle girdi. Bölgenin en büyük spor merkezini içinde bulunduran Astoria toplamda 6.500 metrekare yeme-içme alanına sahip olup, aralarında dünya mutfaklarından seçme restoranların da olduğu 24 farklı lezzet durağı ile hizmet veriyor. Ayrıca, ücretsiz Wi-Fi alanları ve şarj noktaları oluşturarak ziyaretçilerimizin yüzde 80’ini oluşturan iş çevresinin esas ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı, Astoria’nın yenilenen yüzüyle bölgenin yıldızı haline geldiğini söyledi: “Ziyaretçilerimizin beklentilerini saptamak için birçok araştırma yaptık. İş merkezleri, uluslararası şirketler, bankalar ve genel müdürlüklerin bulunduğu bölgede çalışan 50 bin kişinin sosyalleşebileceği alanlara da ihtiyaç olduğunu gördük. Astoria AVM getirdiği yeniliklerle bölgedeki iş dünyası için bir ilişki geliştirme ve sosyalleşme noktası haline dönüştü. Astoria alışveriş merkezini ’living, shopping, meeting’ anlayışıyla iş yaşamının gerçek ihtiyaçlarına cevap verebilen bir ‘buluşma noktası’ oldu.” 
 
TREND MARKALAR ASTORIA’DA
Astoria Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ümit Teoman ise çalışanların kısıtlı vakitlerini en verimli şekilde kullanabilecekleri alışveriş, yeme-içme, spor ve sosyal yaşam imkanlarının Astoria AVM’de yepyeni bir görünüme kavuştuğunu vurguladı:

“Astoria AVM, merkezi konumu ve geniş marka karmasının yanı sıra kendine özgü atmosferiyle İstanbul’un uğrak yerlerinden biri olmayı sürdürüyor. Titizlikle hazırlanan bir dizi yenileme çalışmasından geçen AVM’de tüm katlar yenilendi.  Yeme-içme katı en alta alındı. Trend markalar Astoria ile buluştu. Müzik dinletileri, dans ve bir dizi konser etkinlikleriyle Astoria ziyaretçilerine, alışveriş ve yemeğin yanı sıra keyifli vakit geçirebilecekleri eğlenceli bir ortam yarattı.”  

Astoria AVM’nin girişinde hemen sol tarafta Big Chefs sağ tarafta ise Midpoint yeni açılan restoranlarıyla hizmet veriyor. Yine giriş katında hediyelik eşya, aksesuar ve tekstil markaları ile geniş teraslara sahip kafeler bulunuyor. Kempinski Residences AVM A ve B Kule girişlerinin olduğu -1. katta ise moda ve tasarım markaları ile Migros ve Vatan Bilgisayar yer alıyor. Farklı damak zevklerine hitap eden yeme-içme mekanları, Jatomi Fitness ve ATM’ler ise AVM’nin -2. Katında bulunuyor. AVM’nin hizmet katı olan -3. Katta ise terzi, kuaför, lostra, güzellik merkezi, seyahat acentesi, çiçekçi ve oto yıkama faaliyet gösteriyor.



İlgili etiketler : Astoria Avm, Latin Dansı, Dans Gösterisi, Etkinlik,

Haber Sahibi

Astoria Alışveriş Merkezi
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1982

Diğer Astoria Alışveriş Merkezi Haberleri

Benzer Haberler

  • Antalya Migros AVM Antalya Migros'ta Bale ve Dansın Muhteşem Gösterisi!

    Antalya Migros'ta Bale ve Dansın Muhteşem Gösterisi!

    Ece Türkiye tarafından yönetilen Antalya Migros Alışveriş Merkezi, 14 Haziran Pazar günü alışveriş merkezi dış alanda saat 20:00’da Maria Yılmaz Bale gösterisi gerçekleştirildi. Çocuklarımı...
    15 Haziran 20151643 defa incelendi
  • Forum Trabzon Battle of Trabzone 2013 Yarışmacıları Forum Trabzon'da!

    Battle of Trabzone 2013 Yarışmacıları Forum Trabzon'da!

    Forum Trabzon, 21 Aralık Cumartesi günü Battle of Trabzone 2013 yarışmacılarının muhteşem dans şovuna sahne olacak. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum T...
    20 Aralık 20131854 defa incelendi
  • Trump AVM Trump Cadde'de Latin Rüzgarları Esiyor

    Trump Cadde'de Latin Rüzgarları Esiyor

    Sıcak müzikleri kadar danslarıyla da göz dolduracak Impacto Latino, 02 Mayıs Cumartesi akşamı saat 19.30’da Trump Cadde’de sahne alacak. Trump Cadde’de Mayıs Latin esintileriyle karşılanıy...
    27 Nisan 20151475 defa incelendi
  • Antalya Migros AVM Dünya Dans Gösterileri Antalya Migros AVM'de

    Dünya Dans Gösterileri Antalya Migros AVM'de

    ECE Türkiye tarafından yönetilen Antalya Migros Alışveriş Merkezi, yaz aylarında birbirinden renkli etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz dakikalar yaşatmaya devam ediyor. 1 Ağustos - 06 ...
    10 Ağustos 20151690 defa incelendi
  • Antalya Migros AVM Yılbaşına Özel Dans Fırtınası Antalya Migros'ta

    Yılbaşına Özel Dans Fırtınası Antalya Migros'ta

    Ece Türkiye tarafından yönetilen Antalya Migros Alışveriş Merkezi, Adım Dans ve Sanat Merkezi’nin düzenlemiş olduğu dans şöleni 24 – 25 Aralık 2011 saat 17.00’de Migros Alışveriş Merkezi...
    23 Aralık 20112818 defa incelendi