Akbank Siftah Biriktiren Hesap

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2004 defa incelendi
  • Puan : star star star star 40 incelemede 3,9 puan almıştır.
Akbank'ın Türkiye'de bir "ilk" olarak geliştirdiği "Siftah  Biriktiren Hesap" ile esnaf bundan böyle Akbank POS ’larından yaptığı  ilk satışı her gün biriktirebilecek.

"Tasarruf Seferberliği" ile, Türkiye ekonomisini destekleyen  Akbank, esnaf için de tasarrufun yolunu açıyor. Akbank'ın geliştirdiği  "Siftah Biriktiren Hesap" ile KOBİ ’lerin içinde önemli bir paya sahip  olan esnaf da artık tasarruf edebilecek. Akbank POS ’unu kullanan  esnaf, her gününün ilk satışından elde ettiği parayı, yani günün  “Siftah Parası”nı biriktirebilecek.

Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent  Oğuz, piyasanın nabzını tutan bir banka olarak, müşterilerinin tüm  ihtiyaçlarını yakından izlediklerine işaret ederek, “Akbank KOBİ  Bankacılığı olarak ‘Esnaf Kardeşliği ’ çatısı altında sunduğumuz ürün  ve hizmetleri çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Bu süreçte çok sayıda  esnaf ile birebir görüşerek nabzını tutuyor ve ihtiyaçlarını  belirliyoruz. Bankacılık birikimimizi de elde ettiğimiz bu bilgilerle  birleştiriyor ve esnafa özel çözümler üretiyoruz.”dedi ve ekledi:

"Esnafın iş yoğunluğu ve günü kurtarma kaygısıyla tasarruf yapmaya  öncelik veremediklerini,  ellerine geçen parayı da, ertelenemeyen  ihtiyaçlar için kullanmak durumunda kaldıklarını gördük. Biz de yine  esnafımızdan öğrendiğimiz 'siftahta bereket vardır' deyiminden hareket  ederek çalışmalarımıza başladık. Çok iyi biliyoruz ki, 'siftah' ve  'siftah parası' esnaflık kültüründe önemli kavramlar. Bu noktadan  hareketle esnafın tasarruf ihtiyacına, onlara yakın bir ifadeyle çözüm  getirmeye çalıştık ve Türkiye'de bir ilk olan "Siftah Biriktiren  Hesap"ı hayata geçirdik.”

Artık Akbank POS ’unu kullanan esnafın, her günün ilk satışından  elde edilen parayı, bir başka deyişle,  günün 'siftah parası'nı  biriktirebileceklerine işaret eden Oğuz, "Bunun için esnafın Akbank  Şubesine talimat vermesi yeterli. Esnafımız, talimatını, ister 'sabit  tutar' isterse 'işlem adedi' belirterek verebilecek. Örneğin “günlük  sabit 30 TL biriktirmek istiyorum” ya da “günün ilk 3 işlemini  biriktirmek istiyorum” diyerek sabit tutara ya da işlem adedine  kendisi karar verebilecek." dedi.

Esnaf isterse birikimlerini altın, döviz ya da yatırım fonu seçeneklerinden birinde değerlendirebilecek.

Bülent Oğuz, "Nakit akışı düzenli olmayan esnafımızın, bazen ne  kadar nakde sıkıştığını da çok iyi bildiğimiz için, Siftah Biriktiren  Hesap ’larındaki tutarı dilediği zaman ek bir ücret/ceza ödemeden  kullanabilecekleri şekilde düzenledik. Esnafımız ihtiyacı olduğu anda,  hesaplarındaki birikimlerinden diledikleri kadarını kullanarak rahat  edecek." diye ekledi.



İlgili etiketler : Akbank, Siftah Biriktiren Hesap, Kobi, Kredi, Finans,

Haber Sahibi

Akbank
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 2004

Diğer Akbank Haberleri

Benzer Haberler

  • ING Bank ING Bank'tan Birikim Yapmak İsteyenler İçin

    ING Bank'tan Birikim Yapmak İsteyenler İçin "ING Fon Biriktiren

    Türkiye’nin lider tasarruf bankası olmayı amaçlayan ING Bank, müşterilerini tasarrufa yönlendirmeye devam ediyor. ING Bank, aylık birikimlerini düzenli olarak yatırım fonlarında değerlendirm...
    8 Ekim 20123831 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti Bankası'ndan Kobilere Özel

    Garanti Bankası'ndan Kobilere Özel "Hazır Hesap"

    Garantili KOBİ’lerin hesabında para olmasa bile ödemeleri aksamıyor, günü gelen çek, fatura ya da maaş gibi ödemeler Hazır Hesap’tan tıkır tıkır gerçekleşiyor. Hazır Hesap, hesabınızda par...
    9 Aralık 20131700 defa incelendi
  • ING Bank ING Bank'tan KOBİ'lere Özel Paydos Nedir Bilmeyen Hesap!

    ING Bank'tan KOBİ'lere Özel Paydos Nedir Bilmeyen Hesap!

    ING Paydos Yok Hesap’a başvur,gece-gündüz kazan! ING Paydos Yok Hesap ile gündüzleri bankacılık işlemlerinizi...
    17 Kasım 20122172 defa incelendi
  • QNB Finansbank Finansbank'tan Kobilere e-Fatura Teminatlı Kredi

    Finansbank'tan Kobilere e-Fatura Teminatlı Kredi

    Finansbank, sektörde öne çıkan e-Fatura teminatlı kredi ürünü ile tüzel müşterilerin nakit ihtiyacına cevap veriyor. eFinans’tan e-Fatura hizmeti alan Finansbank müşterileri, e-Fatura alacak...
    19 Ekim 20151733 defa incelendi
  • Türkiye İş Bankası İş Bankası'ndan Maksimum Vadeli Hesap

    İş Bankası'ndan Maksimum Vadeli Hesap

    İş Bankası, yeni ürünü Maksimum Vadeli Hesabı hizmete sundu. İş Bankası açıklamasına göre, her iş günü vadesiz hesapta bulunan asgari 500 liranın veya hesap sahibinin belirleyeceği tutarın ...
    20 Haziran 20162108 defa incelendi