Adil Işık Cengiz Abazoğlu Kolleksiyonu

  • 13 yıl önce eklendi
  • 18595 defa incelendi
  • Puan : star star star 325 incelemede 2,94 puan almıştır.
En son trendlerin ve moda akımlarının podyumda boy gösterdiği İstanbul Fashion Week’te merakla beklenen koleksiyon “adL&CENGİZ ABAZOĞLU” büyük ilgi gördü.

Moda dünyasında dev buluşma olarak nitelendirilen ve 2012 İlkbahar-  Yaz koleksiyonu için bir araya gelen ışıltılı kadının Türk markası adL ve başarılı modacı Cengiz Abazoğlu, aylardır süren yoğun ve titiz çalışmanın sonucunu adL’nin marka yüzü Özge Ulusoy dışında, Çağla Şikel, Tülin Şahin gibi podyum dünyasının ünlü isimlerinin yer aldığı defile ile tanıttı. Ayrıca defilede yerli yabancı 30 manken yer aldı.

Cengiz Abazoğlu, adl markası için hazırlamış olduğu 36 parçalık koleksiyonla ilgili, “2012 İlkbahar – Yaz “Gold  Ceremony” adlı koleksiyonumda 90’lı yılların lüks ve modern kadınını günümüze yorumladım. Yapısal formlar, asimetrik kesimler koleksiyonda öne çıkan detaylar oldu. Kadınların yüzyıllardır vazgeçemedikleri altın ise doku olarak giysilere, maden olarak ise aksesuarların tasarımlarındaki materyali oldu. Koleksiyonda masumiyeti ve saflığı simgeleyen beyaz ve ona eşlik eden gold’un yanı sıra fuşya, fıstık yeşili ve nude tonları da kullanıldı. Micro mini küçük elbiseler ve uzun gece elbiselerinde sıvama payet, dantel, mat saten ve şifon ise tercih ettiğim dokular oldu” dedi.

2009 yılından bu yana devam eden ve senede iki kez gerçekleşen Istanbul Fashion Week, Türk tasarımcı ve markaları, yerli ve uluslararası alanda tanıtmayı, moda endüstrisindeki tasarım gücünü arttırarak, Türk ekonomisine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Istanbul Fashion Week İlkbahar/Yaz 2012 kapsamındaki ‘adL&Cengiz Abazoğlu’ defilesi, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenlenmektedir.

Cengiz Abazoğlu koleksiyonunu sabırsızlıkla bekleyen moda severler için bazı parçalar 2012 Yılbaşı öncesi, 15 Kasım’dan itibaren belirli adL şubelerinde satışa sunulacak


 Adl&Işık Cengiz Abazoğlu Kolleksiyonu

Adl&Işık Cengiz Abazoğlu Kolleksiyonu

 Adl&Işık Cengiz Abazoğlu Kolleksiyonu

Adl&Işık Cengiz Abazoğlu Kolleksiyonu

Adil Işık Adresine Git!

İlgili etiketler : Adil Işık, Cengiz Abazoğlu Koleksiyonu, Adl,

Haber Sahibi

Adil Işık
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Eylül 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Kasım 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2011
  • Trafik

    : 18595

Diğer Adil Işık Haberleri

Benzer Haberler