adL+Cengiz Abazoğlu'nun Yeni Kreasyonu Morhipo.com'da

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2307 defa incelendi
  • Puan : star star star star 146 incelemede 3,79 puan almıştır.
Morhipo.com, adL+Cengiz Abazoğlu'nun Baharat Yolu'ndan esinlenerek tasarlanan yeni kreasyonunu moda tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Türkiye ve dünyada 10 sezonluk işbirliğiyle bir ilki gerçekleştiren adL ve Cengiz Abazoğlu'nun renklerin anlamlarını, kumaşların zarifliğini tasarımlarıyla buluşturduğu özel kreasyonu Morhipo.com'da moda tutkunları ile buluşuyor.
 
Eski çağda, dünya ülkelerini birleştiren “Baharat Yolu” ünlü modacı Cengiz Abazoğlu'un adL markası için yarattığı ve Morhipo.com'da satışa sunulacak kreasyona ilham kaynağı oldu. 144 parçadan oluşan 2016–2017 Sonbahar-Kış “Spice Road” koleksiyonu,  sonbaharın trend renkleri ve konfor alanını genişleten tasarımlarıyla 10. sezonunda da gündüzden geceye tasarım şıklığını sunuyor.
 
Farklı stillere sahip kadın profilleri hayal edilerek oluşturulan “Spice Road” koleksiyonunda sezonun trendleri arasında hızla yükselen, kombin geçişlerini şıklaştıran yelekler; spor bir duruş; deri, kürk ve püskül detaylarla asi ve maskülen bir görünüm sağlayan yelekler günün her anında sadeliğe hareket katıyor. Romantik kadife ve örme pantolon tasarımları vazgeçilmez sokak stiliyle etkilerken uzun balık, anvelop formlar adL kadınının gece şıklığına eşlik ediyor. Saten, ipeğin saflığı, dokuma ve triko dokulu elbiseler ise Cengiz Abazoğlu'nun baharat yolu yolculuğunda yeni bir ruha bürünüyor.




 adL+Cengiz Abazoğlu - 1

adL+Cengiz Abazoğlu - 1

 adL+Cengiz Abazoğlu - 2

adL+Cengiz Abazoğlu - 2

 adL+Cengiz Abazoğlu - 3

adL+Cengiz Abazoğlu - 3

İlgili etiketler : Adl, Cengiz Abazoğlu, Morhipo, Bayan Giyim,

Haber Sahibi

Adl Giyim
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Kasım 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2017
  • Trafik

    : 2307

Diğer Adl Giyim Haberleri

Benzer Haberler