Adidas İki Farklı Oyuncu Tipi için X ve ACE Kramponları Geliştirdi

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2862 defa incelendi
  • Puan : star star star 56 incelemede 2,52 puan almıştır.
En iyi menajerler, oyuncular ve futbol otoritelere göre futbol artık değişti. Günümüzde sadece iki oyuncu tipi var: kaosa neden olanlar ve her şeyi kontrol edenler.

Oyunu değiştirenler ve oyun kurucular.
Pep Guardiola’ya göre oyuncular kaos ve kontrol olmak üzere ikiye ayrılıyor. “Takımın neye ihtiyacı olduğunu ve takım için en iyi çözümün ne olduğunu daha fazla düşünen oyuncular var. Bu tip futbolcu, takımın neye ihtiyacı olduğu konusunda vizyonu olan akıllı oyuncudur. Kontrol eder.”

“Ve bir de kaosa neden olanlar vardır. İçgüdüleri ve yetenekleriyle oynayanlar. Bunlar biraz alışılmışın dışındadır. Kesinlikle her şeyi yaratabilirler ve siz bunu kontrol edemezsiniz. Oyunlarını sınırlandıramazsınız.”

İlk defa, bu iki farklı oyuncu tiplerinin kendilerine ait kramponları olacak. Eski adidas krampon serileri F50, Predator, 11pro ve Nitrocharge artık devam etmeyecek. Sadece kaos ve kontrol; X ve ACE krampon modelleri olacak.

Yeni adidas ACE15
Bazı oyuncular kontrol etmek için doğar. İpleri elinde tutanlar ve tempoyu ayarlayanlar vardır. Her iyi takımın, işlerin yolunda gitmesini sağlayan, teknik direktörlerin planlarını eyleme dönüştüren oyunculara ihtiyacı vardır. Bu oyuncular kaotik oyuna düzen getirir. Mesut Özil, James Rodríguez, Oscar, Manuel Neuer ve Ivan Rakitić gibi oyuncular, dünyanın en iyi takımlarından bazılarının olmazsa olmazlarıdır. adidas, bu oyuncular için ACE15’i tasarladı.

ACE15, kontrolü sağlamak amacıyla geliştirildi. Devrim yaratan CONTROL WEB, özel tasarlanmış 3D malzemesi sayesinde mükemmel top kontrolü sağlıyor. 3 tabakalı bileşen tutunmayı sağlayan EVA ile birleşiyor ve benzersiz bir temas sağlıyor. Çığır açan yeni karampon çivi yapısı sayesinde ayak hareketleri esnasında topla daha fazla sayıda krampon çivisi temas ediyor, bu da tam kontrol sağlıyor. Benzersiz NSG (Non-stop grip) deri her koşulda mükemmel top kontrolü için 3D dotlar kullanıyor. Oyun boyunca ipleri elinde tutan oyuncuların şimdi bir de hükmetmek için özel kramponları var.

Yeni adidas X15
Bazı oyuncular asla kontrol edilemez. Onlar, oyunu ateşleyen kıvılcımdır. Kurallara ve yapıya karşı çıkarlar. Kalabalığı heyecanlandıran anları yaratan yetenek onların özelliğidir. Onları kontrol edebilen defans ve taktik yoktur. Bu oyuncular kaos uzmanıdır. Thomas Müller, Gareth Bale, Luis Suárez, Karim Benzema ve Álvaro Morata gibi oyuncular aniden hareketlenirler. adidas onlar için X15’i yarattı.

X15, oyunun en tehlikeli oyuncuları için benzersiz bir silah. TECHFIT COLLAR birinci sınıf destek için bileğin etrafında baskı uyguluyor. Hafif X-CLAW taban tam çekiş sağlıyor. Yenilikçi X-CAGE dünyanın en dinamik ve çevik oyuncuları için oluşturulurken, bölümlere ayrılmış, hafif tasarımı sayesinde en çevik hareketlerde bile benzersiz destek sağlıyor. X-SKIN ise her türlü koşulda konfor, koruma ve performans sağlayan karmaşık üç tabakalı bir sistemden oluşuyor. Oyunu değiştiren oyuncular için oyunu değiştiren bir krampon serisi.

Dünyanın en iyi oyuncularından bazıları ACE15 ve X15’i ilk defa, 6 Haziran Cumratesi günü Belin’de yapılacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde giyecek. Kramponlar, 1 Temmuz tarihinden itibaren adidas mağazaları ve shop.adidas.com.tr’de satışa sunulacak.



 Adidas ACE 15 Krampon - 1

Adidas ACE 15 Krampon - 1

 Adidas ACE 15 Krampon - 2

Adidas ACE 15 Krampon - 2

 Adidas ACE 15 Krampon - 3

Adidas ACE 15 Krampon - 3

 Adidas ACE 15 Krampon - 4

Adidas ACE 15 Krampon - 4

 Adidas ACE 15 Krampon - 5

Adidas ACE 15 Krampon - 5

 Adidas ACE 15 Krampon - 6

Adidas ACE 15 Krampon - 6

 Adidas ACE 15 Krampon - 7

Adidas ACE 15 Krampon - 7

 Adidas X15 - 1

Adidas X15 - 1

 Adidas X15 - 2

Adidas X15 - 2

 Adidas X15 - 3

Adidas X15 - 3

 Adidas X15 - 4

Adidas X15 - 4

 Adidas X15 - 5

Adidas X15 - 5

 Adidas X15 - 6

Adidas X15 - 6

 Adidas X15 - 7

Adidas X15 - 7

İlgili etiketler : Adidas, Adidas Ace15, Adidas X15, Krampon,

Haber Sahibi

Adidas
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 26 Mayıs 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2015
  • Trafik

    : 2862

Diğer Adidas Haberleri

Benzer Haberler

  • Adidas Adidas 2015 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonları

    Adidas 2015 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonları

    Sportif ve şık kadınlara özel adidas koleksiyonları adidas, spor yaparken tarzından ödün vermeyen aktif kadınlara özel koleksiyonlar sunuyor. adidas Running, Training ve adidas by Stella Mc...
    2 Mart 20151958 defa incelendi
  • Adidas Adidas Leo Messi'nin İmzasını Taşıyan Adizero F50 Kramponunu Tanıttı

    Adidas Leo Messi'nin İmzasını Taşıyan Adizero F50 Kramponunu Tanı

    Leo Messi, kendi imzasını taşıyan ürün koleksiyonu ile adidas tarihine ismini yazdırıyor adidas’ın, oyuncunun kendisinden esinlenilen özel logolu adizero™ f50 Messi kramponu ile hayranları ...
    8 Mart 20135855 defa incelendi
  • Adidas adidas NEO İlkbahar/ Yaz 2015 Koleksiyonu

    adidas NEO İlkbahar/ Yaz 2015 Koleksiyonu

    ABD’li oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, adidas NEO İlkbahar/ Yaz 2015 Koleksiyonu’nu hayranlarının beğenisine sundu. Global stil ikonu ve adidas NEO Label konuk tasarımcısı Selena Gomez’in h...
    3 Mart 20152208 defa incelendi
  • Adidas Adidas Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu

    Adidas Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu

    Lüks ile özdeşleşmiş marka Porsche Design ve adidas işbirliği ile yaratılan adidas Porsche Design Sport’un İlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu, spor giyime heyecan verici teknoloji ve tasarım yeni...
    4 Mart 20143066 defa incelendi
  • Adidas Adidas Nitrocharge Kramponu  Futbolseverlerin Beğenisine Sunuyor

    Adidas Nitrocharge Kramponu Futbolseverlerin Beğenisine Sunuyor

    adidas, futbolculara daha fazla enerji sağlamak üzere tasarladığı yeni Nitrocharge kramponu futbolseverlerin beğenisine sunuyor. adidas, yeni nesil futbolcular için tasarlanan ve birer simg...
    20 Mayıs 20132501 defa incelendi