Adese Bolu'da Dördüncü Mağazasını Açtı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2987 defa incelendi
  • Puan : star star star star 32 incelemede 4 puan almıştır.
Ankara, Aksaray, Bolu, İstanbul, Karaman, Kocaeli, Konya, Mersin ve Sakarya olmak üzere Türkiye’nin dokuz şehrinde faaliyet gösteren Adese, açılışlarına aralıksız devam ediyor. Adese, son olarak geçtiğimiz ay içinde üç mağaza birden açtığı Bolu’da Beşkavaklar Adese’yi de müşterilerinin hizmetine sundu ve böylece toplam şube sayısını 136’ya çıkardı.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ve üst yöneticilerin de katılımıyla gerçekleştirilen törende açılış kurdelesini birlikte kestiler. 1500 metrekare satış alanında 8 kasa ve 60 çalışanıyla hizmet verecek Beşkavaklar Adese’nin 2500 metrekarelik bir otoparkı da bulunuyor.

Açılışta yaptığı konuşmasına 13 askerimizin şehit düştüğü, 7 askerimizin yaralandığı hain saldırıyı kınayarak başlayan Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, evlatlarını kaybeden acılı ailelere ve Türk halkına baş sağlığı dileğinde bulundu. 1 Haziran tarihinde açtıkları Dörtyol, Bulvar ve Gölyüzü mağazalarının Bolu halkından büyük ilgi gördüğünü belirten Özeskiciler, “Boluluların, kaliteli, hesaplı ve avantajlı alışverişi takdir edeceklerine dair inancımız sonsuzdu. Nitekim, bu güzel şehirde hizmet vermenin mutluluğu, Adese mağazalarımızın gördüğü yoğun ilgiyle daha da pekişti. Dördüncü mağazamız olan Beşkavaklar Adese’nin tüm şehrimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. Sene başında belirledikleri hedefleri hayata geçirmekten dolayı da ayrı bir mutluluk duyduklarını da ifade eden Özeskiciler, “18 yıllık faaliyet geçmişimiz boyunca istikrarlı bir büyüme süreci izledik. 2011 yılı ilk yarısına dek gerçekleştirdiğimiz açılışlar ve rakamsal verilerden hareketle, sene başında belirlediğimiz hedefleri sırasıyla hayata geçirmiş olduğumuzu söylemekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Özeskiciler ayrıca, Bolu’ya özgü yerel ürünleri Adese mağazalarının bulunduğu Türkiye’nin diğer sekiz ilinde de satışa sunduklarını sözlerine ekledi.




İlgili etiketler : Adese, Adese Bolu Mağazası,

Haber Sahibi

Adese Market
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2011
  • Trafik

    : 2987

Diğer Adese Market Haberleri