Vodafone Sürpriz Hediye - Beyazıt Öztürk

  • 9 yıl önce eklendi
  • 3500 defa incelendi
  • Süre: 01:13
  • 2015 Yapımı
  • star star star 39 / 3  

Vodafone'dan Tüm Abonelerine Sürpriz Hediyeler!

Vodafone’dan eski yeni tüm abonelerine sürpriz hediyeler! Vodafone yeni kampanyası ile Tüm abonelerine Borajet, Burger King, Yemek Sepeti, Mudo, Kahve Dünyası, Gittigitiyor markalarında indirimler ve yurtiçi konuşma veya mobil internet hediye ediyor. Siz de hemen SURPRIZ yazıp 6666 ’ya ücrets... devamını oku >

Vodafone Reklamı Hakkında :Vodafone’dan eski yeni tüm abonelerine sürpriz hediyeler

Beyaz’ın en sevilen karakterlerinden birisi olan Psikopat, Vodafone’un son reklam filmi için geri döndü. Vodafone Shop’a girdi ve istedi, istedi, istedi… İlgi istedi, sürprizler istedi ve bunların hepsini sadece Vodafone’lu olduğu için istedi. Bol bol da “Anlıyor musun beni?” dedi. Peki, Vodafone’un cevabı ne oldu? Tabi ki #YeterkiSenİste oldu. Psikopat Vodafone Shop’tan kendisine özel sürprizler ve indirimlerle ayrıldı. Bu arada Psikopat kimseye söylemeni istemiyorum dedi ama 6666’ya SURPRIZ yazıp gönderen tüm Vodafone’lular kendilerine özel sürprizlerle karşılaşıyor.

1 GSM numarası kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. Kampanyadan sadece aktif bireysel aboneler, 29 Kasım 2015’e kadar yararlanabilir. Aboneler tekliflerini kampanya süresince SURPRIZ yazıp 6666’ya ücretsiz SMS göndererek öğrenebilecekler.