Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone'dan Tüm Abonelerine Sürpriz Hediyeler!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2974 defa incelendi
  • Puan : star star star 52 incelemede 2,92 puan almıştır.
Vodafone’dan eski yeni tüm abonelerine sürpriz hediyeler!

Vodafone yeni kampanyası ile Tüm abonelerine Borajet, Burger King, Yemek Sepeti, Mudo, Kahve Dünyası, Gittigitiyor markalarında indirimler ve yurtiçi konuşma veya mobil internet hediye ediyor.

Siz de hemen SURPRIZ yazıp 6666’ya ücretsiz mesaj atın, hediye seçeneklerinizi ögrenin.

Borajet
Kampanya şifreleri tek kullanımlık olup 1 adet tek yön yurt içi biletleme için geçerlidir. Kampanya 29 Ekim 2015-25 Mart 2016 tarihleri arasında icra edilecek tüm uçuşlarda geçerlidir. Kampanyaya dahil olmayan seyahat takvimi 31 Aralık 2015, 1-2-3 Ocak 2016, 22-23-24 Ocak 2016 ve 5-6-7 Şubat 2016 şeklindedir. Biletler 29 Ekim 2015- 6 Aralık tarihleri arasında satın alınabilir. Bu tarıhler arasında bilet satın alımı yapılmadığı takdirde tüketici hakkını kaybeder. Kampanya sadece www.borajet.com.tr adresinden alınan biletlerde geçerlidir. Kampanyadan kredi kartı ile satınalma aşamasında kampanya şifresi girilerek yararlanılır. Bilet satışlarında Borajet genel bilet satış kuralları geçerlidir. Kampanya promosyon biletlerde ve aşağıdaki tarihlerde geçerli değildir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kontenjanlarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Borajet ve Vodafone'da saklıdır. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir.

Burger King
Bu kampanya 29.10.2015 - 06.12.2015 tarihleri arasında Edirne Kapıkule, Mobil Restoranlar, Kidzmondo, Kidzania restoranları ve havalimanı restoranları hariç tüm Burger King® restoranlarında geçerli olup paket serviste geçerli değildir. Restoranda bulunan pos makinesinin arızalı olmasından Tab Gıda ve Burger King® sorumlu değildir. Şifrelerin kaybolmasından ya da ulaşım sorunlarından Tab Gıda ve Burger King® sorumlu tutulamaz. Kampanya menüsüne ayran dahil değildir. Portakal suyu, milkshake, limonata ve ice tea içecek çeşitleri için fiyat farkı uygulanmaktadır. Görselde kullanılan ürünler ve servis şekilleri reklam amaçlı olup, restoranlarda farklılık gösterebilir. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya, her bir Burger King® restoranının stokları ile sınırlıdır. Vodafone belirlediği aboneler 6666’ya “SURPRIZ” yazıp göndererek alacakları şifre ile kampanyadan faydalanabileceklerdir. Kampanya SMS’leri ücretsizdir. Kampanya dahilinde 1 adet Whooper Jr.® menü alana aynı menünün 2.si anında hediye edilecektir. Whopper Jr. Menü orta boy patates ve orta boy içecek ile servis edilmektedir. Büyük seçim için fiyat farkı uygulanmaktadır. Kampanya şifreleri tek kullanımlıktır, en fazla bir adet kampanya şifresi talebi yapılabilir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya Vodafone’un TAB Gıda’dan satın almış olduğu adetleri ile sınırlıdır, adetler tükendiğinde menünün müşteriye verilememesinden TAB Gıda sorumlu değildir. TAB Gıda önceden haber vermeden hizmet alanları, ürünler ve fiyatlarda değişiklik yapma, ürünleri satıştan kaldırma hakkına sahiptir. Tab Gıda kampanyayı durdurma hakkına sahiptir. TM & © 2015 Burger King Corporation. Tüm hakları saklıdır. Burger King Corporation, Burger King markası ve ambleminin tek hak sahibidir. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir.

Yemeksepeti
Kampanyadan yararlanmak için Vodafone abonesi olmak yeterlidir. Kampanya, yemeksepeti.com üzerinde yer alan, açık restoranlardaki, anlaşmalı menülerde verilecek özel indirimleri kapsamaktadır. Vodafone’un belirlediği kullanıcılar kampanyadan yararlanmak için SURPRIZ yazıp 6666’ya mesaj attıktan sonra gelen seçenekler arasında Yemeksepeti’ni seçmelidir. Şifrelerini yemek siparişi sırasında, yemeksepeti.com üzerinden açılan ekranda girmeleri gerekmektedir. Kampanyada alınan şifreler tek kullanımlıktır. Yemeksepeti ve Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. kampanyada değişiklik yapma veya kampanyayı bitirme/dondurma hakkını saklı tutar. Kampanyadan yemeksepeti.com’dan kaynaklanan her hangi bir sorun nedeniyle yararlanılamaması veya sunulan hizmetteki aksaklık halinde oluşabilecek müşteri mağduriyetlerinden Vodafone A.Ş. sorum değildir. Tüketicilere karşı sorumluluk, Yemeksepeti’ne ve ürün/hizmet tedarikçisine aittir. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir.

Mudo
Kampanya 29 Ekim – 29 Kasım tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya yeni sezon giyim ve aksesuar ürünleri ile, indirimsiz Mudo Concept ürünlerinde geçerlidir. Kampanya Mudo’da geçerli hazır giyim kampanyaları ile birleşebilir. Mudo Concept kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya Vodafone Freezone kampanyası ile birleştirilemez. Vodafone şifrelerinin son kullanım tarihi 6 Aralık 2015’dir.

Kahve Dünyası
Kampanya şifreleri 1 adet kahve için geçerlidir. Kampanya masaya servis ile küçük ve orta boy Al götür sıcak kahvelerden Caffe Latte, Filtre Kahve, Türk Kahvesi, Americano, Cappucino kahvelerinde geçerlidir. Talep edilen içeceklere ek lezzetler talep edilirse menüde yer alan fiyatlar üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamında alınan kahveler Kahve Dünyası 6+1 kampanyasına eklenemez. Kampanyalar birleştirilemez. Kampanya Kahve Dünyası havaalanı mağazalarında geçerli değildir. Kampanya 29 Ekim – 6 Aralık tarihlerinde geçerlidir.

Gittigidiyor
Vodafone aboneleri, 29 Ekim – 6 Aralık tarihleri arasında GittiGidiyor.com üzerinden 100 TL üzeri alışverişlerde anında 30 TL indirimden yararlanabilirler. Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; “Bilgisayar, tablet”, “Cep telefonu ve aksesuarı”, "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir. Vodafone aboneleri kampanyadan faydalanmak için SURPRİZ yazıp 6666'ya SMS göndermeli ya da Avantaj Cepte uygulaması üzerinden kampanya şifresi almaları gerekmektedir. Şifrelerini alan Vodafone aboneleri, Bana Ozel/indirimlerim sayfasından kampanya şifrelerini GittiGidiyor üyeliklerine tanımlayarak indirimden yararlanabilirler. 6666'ya gönderilen SMS'ler ücretsizdir. Vodafone aboneleri kampanyadan 29 Ekim – 29 Kasım 2015 tarihleri arasında 30 TL indirim kodu alabilir. Kampanya dahilinde indirim kodları 6 Aralık 2015 tarihine kadar kullanılabilir. Kampanya kodu girildikten sonra sepet sayfasında indirim kuponunun seçilmesi gerekmektedir. Kampanya 10.000 adet kullanım ile sınırlıdır. 29 Ekim – 6 Aralık tarihleri arasında indirim kuponu kullanılarak yapılan alışveriş daha sonra herhangi bir zamanda iptal edilirse, kullanıcı indirim hakkını kaybedecek ve indirim kuponu tekrar tanımlanmayacaktır. Bu kampanya GittiGidiyor.com'daki diğer indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Bu kampanya sadece GittGidiyor.com'da bankalarla yapılan kredi kartı puan kampanyaları ile birleştirilebilir. Kampanyadan faydalanabilmek için abonenin GittiGidiyor.com üyesi olması gerekmektedir. GittiGidiyor.com'da Kurumsal olarak tanımlanmış üyeler kampanyadan faydalanamaz. Kampanya kontenjan ile sınırlıdır. Kampanya süresi boyunca, indirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Vodafone aboneleri kampanya süresince 1 kez şifre alarak faydalanabilir. İndirime konu olan ürünler ile ilgili tüm sorumluluk sadece satıcıya ait olacaktır. Kampanyadan yalnızca aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı GittiGidiyor.com'da ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Kampanya Detayı:
  • Abonelere Vodafone’da kaldıkları yıl ve fatura/yükleme miktarına göre önceden belirlenmiş hediye/avantajlar sunulacaktır.
  • Aboneler tekliflerini kampanya süresince SURPRIZ yazıp 6666’ya ücretsiz SMS göndererek öğrenebileceklerdir. Bu sorguyu yapan aboneye cevap olarak iki seçenek sunulacaktır;
    o Mudo, Gittigidiyor, Yemeksepeti, Burger King, Kahve Dünyası veya Borajet markalarından indirimler
    o Vodafone’lularla yurtiçi konuşma veya mobil internet hediyesi
  • Kampanyadan tüm aktif Vodafone bireysel müşterileri faydalanabilecektir.
  • Kampanya müşteri hizmetleri desteği 542 ve işbirlikteliği yapan firmaların müşteri hizmetleri üzerinden verilecektir.
  • Kampanya kapsamında Vodafone anlaşmalı markalarından satın alma yapan bir müşteri anlaşmalı kurumun satın alma prosedürüne uygun hareket edecektir.
  • İş birlikteliği yapılan firmalar ve Vodafone yapılan indirimi ve/veya avantajı sınırlama ya da iptal etme hakkına sahiptir.
  • Adil Kullanım: Sunulan hizmetin bireysel ihtiyacın karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı taktirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı olarak iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanyaya katılım stoklar ile sınırlıdır. Markaların Vodafone abonelerine verdiği teklifler markaların kampanya şartları ile sınırlandırılmıştır.
  • Aboneler, ücretsiz yurtiçi konuşma seçtikleri durumda kazandıkları promosyonları kendi 60 saniyelik periyodları ile kullanabileceklerdir.
  • Promosyonlar, abone ilgili koşulları sağladıkran sonra 48 saat içerisinde yüklenecektir.
  • Kazanılan promosyonlar sadece yurtiçinde kullanım için geçerlidir. Uluslararası dolaşımda (roaming) kullanılamayacaklardır. KKTC, uluslararası dolaşım kapsamında değerlendirilmektedir.
  • Kazanılan promosyonlar ile sadece yurtiçi destinasyonlar aranabilecektir. Uluslararası arama yapılamayacaktır.
  • Kazanılan promosyonlar, Özel Servis ve Türk Telekom Özel Servis aramalarında kullanılamayacaklardır.
  • Bu mesajı gönderen aboneler, abonelik ve kullanim bilgilerine göre hazırlanan, bu ve buna benzer Vodafone kampanyalarına abonelikleri süresince katılmaya onay vermiş sayılırlar.
  • Vodafone'un kampanya özelliklerinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
  • Kampanya katılım 29 Kasım 2015 tarihine kadar geçerlidir.



İlgili etiketler : Vodafone, Vodafone Kampanyaları, Vodafone Sürpriz Kampanya, Hediye, Kampanya, Borajet, Burger King, Yemek Sepeti, Mudo, Kahve Dünyası, Gittigitiyor,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Kasım 2015
  • Trafik

    : 2974

Benzer Kampanyalar