KFC Twister Tavuk Dürüm - Halı Saha

  • 9 yıl önce eklendi
  • 3047 defa incelendi
  • Süre: 00:20
  • 2015 Yapımı
  • star star star star 74 / 4,2  

KFC'den Twister Tavuk Dürüm

Dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri KFC, Türkiye’de tavuk severler için benzersiz lezzetlerine bir yenisini daha ekledi. Usta şefler tarafından hazırlanan lezzetli, taze ve % 100 tavuk etinden oluşan Twister Tavuk Dürüm ezber bozuyor. KFC’nin çok sevilen karabiberli ve acılı mayonezli sos seçen... devamını oku >

Kentucky Fried Chicken Reklamı Hakkında :Dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri KFC’nin, “Dürüm bildiğin gibi değil” sloganıyla tavuk severlerin beğenisine sunduğu Twister, Türk mutfağının klasik formu olan dürüm pratikliğini taşırken, usta şefler tarafından hazırlanan %100 taze tavuk eti ve özel sosları ile bildiğimiz dürümlerden ayrılıyor. Twister Tavuk Dürüm, 11 baharatlı gizli tarifli KFC kaplamasıyla pişirilen mini çıtır tavuk göğsü parçalarının, yine çıtır çıtır özel KFC lavaşına sarılmasıyla hazırlanıyor. İçerisinde bolca yeşillik ve özel soslardan bulunan Twister, KFC lezzetini tek elle yenen doyurucu bir lezzete dönüştürüyor.
KFC, kurulduğu günden bugüne, yenilikçi ürünleri ve yerelleşen lezzetleriyle Türkiye’nin her köşesinde tavuk severlere değişmeyen bir hizmet sunuyor. Mevcut sos seçenekleri olan karabiberli ve acılı mayonezliye, hardal ve sarımsaklı mayonez olmak üzere 2 yeni sos seçeneği de eklenen Twister Tavuk Dürüm, 9,5 TL’lik kampanya fiyatıyla tavuk severlere “bu dürüm bildiğin gibi değil” dedirtiyor.