KFC Twister Tavuk Dürüm - Gelin ve Damat

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2752 defa incelendi
  • Süre: 00:36
  • 2015 Yapımı
  • star star star 69 / 3,12  

KFC'den Twister Tavuk Dürüm

Dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri KFC, Türkiye’de tavuk severler için benzersiz lezzetlerine bir yenisini daha ekledi. Usta şefler tarafından hazırlanan lezzetli, taze ve % 100 tavuk etinden oluşan Twister Tavuk Dürüm ezber bozuyor. KFC’nin çok sevilen karabiberli ve acılı mayonezli sos seçen... devamını oku >

Kentucky Fried Chicken Reklamı Hakkında :Doğu ve batının birleştiği Türkiye’ de tavuk severlere benzersiz deneyimler sunan KFC; Twister Tavuk Dürüm için hazırladığı yeni kampanyasında gençlerin geleneklerinden kopmadan modern lezzetlerin peşinden nasıl büyük bir coşkuyla gittiğini renkli ve eğlenceli bir dille anlatıyor.

Twister Tavuk Dürüm, Türk mutfağının klasik formu olan dürüm formatını taşırken, usta şefler tarafından hazırlanan yüzde 100 taze tavuk eti ve özel sosları ile bildiğimiz dürümlerden ayrılıyor. Doğu ve Batı lezzetlerinin keşişim noktası olarak görülen Twister Tavuk Dürüm, yeni trendleri takip eden hatta bu trendleri belirleyen gençlerin buluşma noktası olarak sunuluyor. Reklam filmi de eğlenceli bir düğünü gizlice terk eden genç bir damat adayı, Twister’in dayanılmaz lezzet çağrısına karşı koyamadığını anlatıyor. Gençlerin ortak açıklaması ise “Dürüm, bildiğin gibi değil”.

Dürümü eşsiz tavuğuyla farklı bir formatta sunan Twister Tavuk Dürüm, 11 gizli tarifli KFC baharatlarıyla hazırlanan çıtır tavuk göğsü parçalarının, yine özel KFC lavaşına sarılmasıyla hazırlanıyor. İçerisinde bolca yeşillik ve özel soslardan bulunan Twister, KFC lezzetini doyurucu bir lezzete dönüştürüyor. Mevcut sos seçenekleri olan karabiberli ve acılı mayonezliye, hardal ve sarımsaklı mayonez olmak üzere 2 yeni sos seçeneği de eklenen Twister Tavuk Dürüm, restoranlarda 9,5 TL’lik fiyatıyla satılıyor.

Dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri KFC, yüzde 100 tavuk etinden oluşan lezzetlerine yenilerini eklemeye ve renkli kampanyalarına devam edecek.

KFC’nin yeni reklam filmi https://youtu.be/M6MYOH2zz8Q adresinden izlenebiliyor.

KFC REKLAM FİLMİ KÜNYESİ:
Reklamveren : KFC Türkiye
Reklamveren yetkilileri : Zeliha Şener, Tuna Canatar, Selvi Ece Çavuş, Gökhan Altay, Kardelen Zengin, Mert Yener
Reklam Ajansı : Medina Turgul DDB
Kreatif Direktör: Gökhan Erol
Associated Kreatif Direktör: Erdem Köksal, Ozan Bozkurt
Yaratıcı Ekip : Hakan Bıçakcı, Pınar Ergün, Aybars Gürlü, Ece Gönenç, Fatma Öcal
Marka Ekibi : Elif Önen Sakin, Ezgi Pedal, Natali Levi
Stratejik Planlama Ekibi : Derya Tombuloğlu, Merve AlıcıProdüksiyon Ekibi : Gülengül Arlıel, Nedret Gürlek
Prodüksiyon Şirketi : Autonomy
Yönetmen : Ferit Katipoğlu
Post Prodüksiyon : Autonomy & Sinefekt
Medya Ajansı : Maxus Media
Kullanılan Mecralar : TV, İnternet, Outdoor , Instore