Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bağkur Kredi İle Hemen Emekli Olun!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1710 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 3,45 puan almıştır.
Prim borcundan dolayı emekli olamayanlara Bağ-Kur Prim Borcu Kredisi ile borçlarını ödeme ve emekli olabilme imkânı Ziraat’te.

Ziraat Bankası ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu arasında Bağ-Kur kapsamında birikmiş sigorta prim borcu bulunan sigortalıların prim borçlarının Ziraat Bankası kanalıyla kredilendirilerek ödenmesine yönelik protokol imzalandı.

Emekli maaşı ödemelerinde sektör lideri olan Ziraat Bankası, imzalanan bu protokolle emekli olmak için diğer kriterleri tamamlayan ancak birikmiş Bağ-Kur prim borcundan dolayı emekli olamayan hak sahibi çiftçilere uygun koşullarda kredi imkanı ile emekli olabilme fırsatı sunacak. 1 Mart 2018 tarihi itibariyle uygulamaya alınacak protokol kapsamında 48 ay vade ve avantajlı %1,28 faiz oranı ile kredi kullandırılacak. Kredi kapsamında herhangi bir komisyon tahsil edilmeyecek olup kredinin taksitleri, hak sahibine bağlanacak emekli maaşı ile karşılanacak.

Kampanya Koşulları:
- Bağ-Kur kapsamında birikmiş sigorta prim borçlarının (sigorta primi, genel sağlık sigortası borcu, durdurulan sürelerin ihyası, doğum ve askerlik kapsamındaki hizmet borçlanmaları dâhil) tasfiyesi ile yaşlılık aylığı bağlanabilecek sigortalılar  01.03.2018 ile 31.05.2018 tarihleri arasında yararlanabilir.
- Birikmiş prim borçları, yaşlılık aylığının hak edilmesine ilişkin bilgi ve bağlanacak maaş tutarı SGK Müdürlüklerinden öğrenilebilir.
- Ziraat Bankası’nın uygun faiz oranları ile kredi kullanmak için tüm Ziraat Bankası şubelerine başvurulabilir.



İlgili etiketler : Ziraat Bankası, Bağ-kur Prim Borcu Kredisi, Kredi,

Kampanya Sahibi

Ziraat Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Mart 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2018
  • Trafik

    : 1710