Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Yeni Yıl Hediyeniz ATG AVM'den!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1099 defa incelendi
  • Puan : star star star 22 incelemede 3,45 puan almıştır.
18-30 Aralık 2017 tarihleri arasında aynı gün içerisinde ve toplamda 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kazanacağınız yeni yıl hediyesi ATG AVM'de sizleri bekliyor.

Kampanya Detayı:
1. 18-30 Aralık 2017 tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ATG CARD sahibi ziyaretçilerimize Kazı Kazan oyunu ile sürpriz hediyeler verilecektir.
2. Kampanyaya katılım için ATG CARD sahibi olunması gerekmektedir.
3. ATG CARD sahibi ziyaretçiler, ATG Alışveriş Merkezi tarafından belirlenen bu kampanyasının katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.
4. Kampanyadan yararlanabilmek için,  ATG AVM’de yer alan mağazalardan,  18-30 Aralık tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapmış olmak ve alışveriş fiş ve/veya faturasını 12:00-21:00 saatleri arasında zemin katta yer alan standda ibrazı ile işletmiş olmak gerekmektedir.
5. Kampanya katılımı için işletilen fiş/faturaların aynı mağazalardan alınması halinde en fazla 3 fiş kampanyaya dâhil edilmektedir.
6. Kart hamili, kampanya kapsamında aynı gün içerisinde gerçekleştirdiği toplamda 100 TL ve üzeri alışverişleri için,  kazı kazandan çıkan hediyeyi günde  sadece 1 kez kazanma hakkı elde eder. Aynı kişi, diğer kampanya günlerinde yeni alışverişlerinin ibrazı ile yeni hediye çeki katılım hakkı elde edebilir.
7. Hediyeler, günlük ve toplam stoklar ile sınırlıdır.
8. Hediye çekleri, sadece ATG AVM mağazalarında geçerlidir.
9. Hediye çeklerinin son kullanma tarihi 05 Ocak 2017’dir.
10. Kazanılan hediye çeki bir başka hediye çeki ile değiştirilemez, nakde çevrilemez.
11. Sadece mağazalardan yapılan alışverişler kampanyaya dahil olup, YHT Bilet ve fatura kesimleri geçerli değildir.
12. Her türlü şans oyunları, tütün ve alkol ve kontör/TL yükleme alışverişleri, toplu alışverişler ile şahıs şirketlerine bağlı alışverişler hediye çeki kampanyaya dâhil edilmez.
13. Alışveriş yapılmadığı halde fiş toplandığının  tespiti halinde kart hamili herhangi bir hediye çeki alamayacak, aktif olan ATG CARD’ı süreli olarak pasife alınacaktır.
14. ATG AVM Yönetimi, hediyenin veriliş şeklini, kazanma şart ve koşullarını  belirleme ve değiştirme hakkını saklı tutar.
15. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran ATG AVM tarafından yapılacaktır. ATG AVM bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
16. Koşullar ve kuralların herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.



İlgili etiketler : Atg Avm, Atg Avm Kampanyaları, Yeni Yıl Hediyesi, Yeni Yıl Kampanyası, Yılbaşı 2018,

Kampanya Sahibi

ATG AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Aralık 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Aralık 2017
  • Trafik

    : 1099

Benzer Kampanyalar