Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Yandex Browser Lamborghini Çekiliş Kampanyası

  • 12 yıl önce eklendi
  • 6337 defa incelendi
  • Puan : star star star 100 incelemede 3,07 puan almıştır.
Yandex Browser'ı indir Lamborghini Gallardo LP560-4 kazanma şansını yakala...


Saatte 100 km hıza sadece 3.7 saniyede ulaşan Lamborghini Gallardo LP560-4’ten tüm dünyada sadece 10 tane var ve biri senin olabilir! Son internet teknolojilerinin ürünü olan Yandex.Browser’ı bilgisayarına indir ve hayalleri süsleyen muhteşem bir Lamborghini Gallardo kazanma fırsatını yakala!

Çekilişe katılmak için:
1. Yandex.Browser’ı indir;
2. Yandex.Browser’ı kurduktan sonra bu sayfayı ziyaret et;
3. Kayıt işlemini tamamla.

Kampanya Detayı:
  • Bu piyango YANDEX REKLAMCILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ (“Yandex”) tarafından düzenlenmektedir. Kampanya 28 Şubat 2013 (00:00) - 19 Mayıs 2013 (23:59) arasında devam edecektir.
  • Bu piyango Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 20.02.2013 tarih ve 40453693-255.01.02/549-1937 sayılı izni uyarınca düzenlenmektedir.
  • Kampanya süresince www.kazan.yandex.com.tr internet adresine giriş yaparak, ad, soyad, adres, şehir, cep telefonu numarası ve yandex.com.tr veya galatasaray.net domain'lerinden alınmış e-posta adresleri ile eksiksiz kayıt yaptıran kullanıcılara bir çekiliş hakkı verilecektir.
  • Kampanyaya kaydolmak ücretsizdir. Bir kişi kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir. Kayıtların alınacağı internet sayfası yalnızca Yandex internet tarayıcısıyla görüntülenebilecektir. Yandex internet tarayıcısı www.kazan.yandex.com.tr adresinden ücretsiz olarak indirilebilir. Ayrıca yandex.com.tr domain'inden e-posta adresi mail.yandex.com.tr adresinden, galatasaray.net domain'inden e-posta adresi www.galatasaray.net adresinden ücretsiz olarak alınabilir.
    www.kazan.yandex.com.tr internet adresi yalnızca Yandex internet tarayıcısıyla görüntülenebilmektedir. Bu sayfaya Yandex internet tarayıcısı haricindeki bir internet tarayıcısıyla erişen kullanıcıya sayfanın yalnızca Yandex internet tarayıcısıyla görüntülenebildiğini söyleyen bir mesaj ve Yandex internet tarayıcısını ücretsiz indirebileceği bir link çıkacaktır. yandex.com.tr veya yandex.com.tr e-posta altyapısını kullanan galatasaray.net ve domain'lerinde e-mail adresi bulunan tüketiciler yeni bir e-mail adresi oluşturmadan yandex.com.tr veya galatasaray.net domain'lerinde bulunan bu mevcut e-mail adreslerini kullanarak, ad, soyad, adres, şehir, iletişim bilgileri ve yukarıda bahsi geçen e-mail adresi bilgileri ile eksiksiz kayıt olarak kampanyaya ücretsiz olarak katılabilirler.
  • Çekiliş; 27 Mayıs 2013 tarihinde saat 12:00'de Büyükdere Caddesi No. 191, Levent, 34330, Istanbul, Türkiye (YANDEX toplantı salonu Apa Giz Plaza, Kat 21) adresinde toplam katılımcı sayısının rakam hanelerini oluşturabilecek kadar numaralı topların çekilmesi suretiyle, noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan çekilişle, 1 adet Lamborghini Gallardo LP 560-4 Coupé (2012 model-Gallardo LP 560-4 Coupe-Grigio Telesto “Koyu Gri”, motor hacmi 5.204 cm3, 560 hp (412kw)) otomobil hediye edilecektir.
    Asil ve yedek talihliler, 03.06.2013 tarihinde Akşam Gazetesi gazetesinde ve www.kazan.yandex.com.tr internet adresinde ilan edilecektir.
  • İkramiye kazanan asıl talihlinin 18 Haziran 2013, yedek talihlinin ise 03 Temmuz 2013 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurusunu T.C. kimliği ile birlikte yapması gerekmektedir. Süresinde başvuruda bulunmayan asil talihliye ikramiyesi verilmez ve ikramiye belirtilen süre içerisinde başvuruda bulunan yedek talihliye verilir. İkramiyelerin son teslim tarihi 04 Temmuz 2013’tür.
    Asil ve yedek talihlinin kampanyaya kayıt olurken verdikleri adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.
  • 18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez. Yandex Reklamcılık Hizmetleri Ltd. Şti., SDM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. ve BİG Birleşik İletişim Grubu Reklam Hizmetleri A.Ş. çalışanları kampanyaya ve çekilişe katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez.
  • Kazanılan hak nakde çevrilemez.
  • Çekilişe itiraz etmek için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi`ne başvurulmalıdır.
  • İkramiyeye konu olan eşyanın bedeli içinde bulunan vergiler dışındaki vergi ve diğer kanuni yükümlülükler talihli tarafından ödenir.
  • Kayıt formunu tam, doğru ve eksiksiz olarak doldurmayanlar kampanyaya katılamazlar.
    Kampanyaya katılım ücretsizdir.



İlgili etiketler : Yandex Browser, Kazan.yandex Browser, Kazan Yandex, Kazan.yandex.com.tr, Yandex Çekiliş, Çekiliş Kayıt, Yandex Browser Çekilişi, Yandex Çekilişi, Yandex Kampanyaları, Yandex Lamborghini Çekilişi, Lamborghini, Çekiliş Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Alışveriş Rehberi
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Haziran 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 6337