Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

WestaLife AVM'de Harcadıkça Kazan!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 899 defa incelendi
  • Puan : star star star star 58 incelemede 4,07 puan almıştır.
WESTALIFE Alışveriş Merkezi'nden 1-15 Ekim tarihleri arasında tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapın. 10 TL indirim kazanın !

Kampanya Detayı:
1. Bu kampanya Milli Piyango idaresi'nce izin verilmesi gereken yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
2. Kampanyaya katılan katılımcılar, WESTALIFE Alışveriş Merkezi tarafından belirlenen Harcadıkça Kazan Kampanyası Katılım Koşullan'nı peşinen kabul etmiş sayılır.
3. Isbu kampanya WESTALIFE verilen hediyeler belirtilen mağazalardan 10 TL değerinde hediye çeki olup nakit hediye edilmez. Hediyeler nakde çevrilemez ve çekler birteştirilemez, alınan ürün hediye çek tutarının altında bir fiyatla ise aradaki fark ödenmez.
4. Katılım için Kampanya Üyelik Formunun doldurulması zorunlu olup, WESTALIFE Alışveriş Merkezinde yer alan mağazalardan tek seferde yapılan 50TL ve üzerindeki alışveriş fişleriyle yapılan başvurularda geçerlidir. Yapılan alışveriş tutarı ne olursa olsun en fazla 2 hediye tek hakkı kazanılacaktır.
5. WESTALIFE AVM içerisinde bulunan tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, şans ve talih oyunu harcamaları, fatura ödemeleri ve kontör yüktemeleri, kurum-kuruluş, ticari ve şahıs firmaları tarafından yapılan tüm alısverişler kampanyaya dahil değildir.
6. Kampanya katılımında gerekli bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Kampanya katılım formunu doldurma-yan veya eksik dolduran katılımcılar kampanyaya katılamaz.
7. Kampanya katılımcıları kampanya tarihleri içerisinde günlük kazanabileceği hediye miktarı bir dir ve WESTALI-FE AVM bu sayıyı değiştirme hakkını saklı tutar.
8. 01.10.2017 - 15.10.2017 tarihleri arasında, Kampanya katılımcıları tek seferde yapacaklan 50 TL'lik alışverişe 1 hediye tek hakkı kazanacaklardır.
9. Kazanılan hediye çeki bölünerek farklı alışverişlerde kullanılamaz ve bir alışverişte sadece bir hediye çeki kullanılabilmektedir.
10. Kalan tutarın nakit talep edilmesi ya da kalan tutann başka gün kullanılması söz konusu değildir.
11. Hediye cekleri çekin yanında yazılı kullanım koşullarına ve son kullanma tarihlerine göre kullanılabilir. Hediye çeki tutarına KDV dahildir.
12. Bu kampanyaya katılım sadece WESTALIFE Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan mağazalardan yapılan harcamalarda geçerli olup, karşılığında kazanılan hediye çeki de sadece WESTALIFE Alışveriş Merkezi'nde yer alan ve kampanyaya katılan mağazalardan yapılacak alışverişlerde geçerlidir
13. WESTALIFE AVM, hediye ceşitterini her zaman değiştirme hakkına sahiptir. Kampanyada verilecek olan hediye çekler stoklarla sınırlıdır. Günlük 150 adet hediye çeki, toplamda ise 2.250 adet hediye çeki verilecektir. Hediye çeki limiti doldurulduğunda kampanyaya kayıt yapılmayacaktır.
15. Kampanya/Etkinlik alanında çekilen fotoğraflar WESTALIFE Alışveriş Merkezinin Sosyal Medya hesapında paylaşılacaktır. Kampanyaya katılan her müşteri, fotoğrafı paylaşımını kabul etmiş sayılır.
16. Fis/Fatura üzerindeki isim, kampanyaya katılan isim ile aynı olmalıdır
17. Kazanılan çeklerin son kullanım tarihi 30.11.2017'dır.
18. TAB Gıda mağazalanna (Burger King. Popeyes, Usta Döner) ait hediye teklerin son kullanım tarihi 31.12.2017 dir.
19. Kampanyaya katılan mağazalan Etella-Karaca Home. Toyz Shop, Mavi Jeans, Cepax. Golden Rose. Euro Moda, Jour-ney, Greyder, Yücel Optik, Westa Cafe, Tuğba Ven, Ltb, Ob Collectin, David Walker, Terapi Men, Sport 2000, Burger King. Popeyes. Usta Dönerci, Bereket Döner, Mets. Cezveden, Ortaköy Kumpircisi, Pizza Pizza, Kiğılı, Kant Pidemania.



İlgili etiketler : Westalife Avm, Westalife Avm Kampanyaları, Hediye Çeki,

Kampanya Sahibi

Westa Life AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ekim 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ekim 2017
  • Trafik

    : 899

Benzer Kampanyalar