Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Watergarden AVM 8 Mart Kadınlar Günü'nde Kadınları Şımartıyor!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 894 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,97 puan almıştır.
Skinfood, Watsons ve Yves Rocher’den hediye paketleri ile her şeyin en iyisine layık kadınlarımız için harika bir kampanya başlattı.

6 - 8 Mart 2018 tarihleri arasında geçerli olacak Birbirinden özel hediyeleri kazanmak için Kampanya katılım formunu doldurun ( https://bit.ly/2EPpiMM ) , Watergarden Danışma’dan kaydınızı onaylatın. Harika hediyelerin sahibi olacak 21 kişiden biri olma şansını yakalayın!

Ayrıca 8 Mart’a özel 18.30 - 20.00 arası MACFit Kickbox Eğitimi ve Step Dersi, 14.00 - 19.00 arası Skinfood’da Cilt Bakımı Watergarden’da ücretsiz olarak sizleri bekliyor.

Kampanya Detayı:
-Watergarden ‘8 Mart Kadınlar Günü’nde Kadınları Şımartıyoruz!’ Kampanyası 06/03/2019 başlayıp, 08/03/2019 tarihinde sonlanacaktır.
-Kampanyaya herkes yalnızca bir defa katılabilir.
-Kampanya 18 yaş ve üzeri, kadın katılımcılar için uygundur.
- Kampanyadan faydalanmak için Watergarden ‘8 Mart Kadınlar Günü’nde Kadınları Şımartıyoruz!’ Kampanya katılım formunu doldurmak, formda yazan yönergeler ve gelen SMS bildirimleriyle kampanyanın geçerli olduğu günlerde Watergarden Danışma’da kaydınızı onaylatmak mecburidir. Kaydını onaylatan kişiler arasından seçilecek 21 kişi şartlara uygun olması halinde aşağıda belirtilen hediyelerden birini kazanacaktır.
‘8 Mart Kadınlar Günü’nde Kadınları Şımartıyoruz!’ Hediyeleri;
-Yves Rocher’den hediye paketi,
-Watsons’tan hediye paketi,
-Skinfood’dan hediye çeki.
-Watergarden İstanbul, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
-Katılım koşullarını sağlayarak ödül kazanan kullanıcılara verilecek hediye çekleri paraya çevrilemez, başka bir hediyeye dönüştürülemez, başkasına devredilemez.
-Gerekli görüldüğü takdirde, yarışmaya katılan tüm katılımcıların kimlik ibraz etmesi zorunludur.
- Katılımcılar kişisel bilgilerinin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Hatalı bilgi verilmesi durumunda katılımcılar herhangi bir hediyeye hak kazanamazlar.
- Watergarden önceden haber vermeksizin kampanyayı durdurma, değiştirme ve kampanya sonucunda verilecek hediyeyi değiştirme hakkını saklı tutar.
- Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucu doğacak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, ödüle hak kazanılmış olsa dahi, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı, Watergarden hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.
- Watergarden çalışanları ve bu kampanyanın yönetimi ve yürütülmesinin herhangi bir kısmıyla ilgili bir kişinin doğrudan akrabası (ebeveyn, kardeş, eş, çocuk) olanlar ile 18 yaşından küçükler katılamaz; katılmış ve kazanmış olmaları durumunda ikramiye kendilerine verilmeyecektir.
- Kampanya katılımı sonrası Watergarden Danışma’dan check-in yapan ve kazanan ziyaretçilerimizin aynı gün içinde hediye çekini teslim almaları gerekmektedir.
- Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen şartları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Watergarden Avm, Watergarden Avm Kampanyaları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kadınlar Günü Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

İstanbul Watergarden AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Mart 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Mart 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Mart 2019
  • Trafik

    : 894

Benzer Kampanyalar

  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024209 defa incelendi
  • Migros Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Kadınlar Gününe Özel Işıldayan Fırsatlar Migros'ta Türkiye genelinde en yaygın ve en çok kadın çalışına sahip şirketlerinden biri olan Migros, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Koz...
    1 Mart 2024444 defa incelendi
  • CardFinans Cardfinans 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Cardfinans 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    CardFinans'ınızla harcayın, kadınlar gününe özel 1000 TL ParaPuan kazanın! CardFinans kredi kartlarınızla 1-11 Mart 2024 tarihleri arasında yapacağınız her 1000 TL ve üzeri giyim, kozme...
    1 Mart 2024389 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Mart 2024 Kataloğu - 3. Kampanya Kataloğu

    Oriflame Mart 2024 Kataloğu - 3. Kampanya Kataloğu

    Oriflame, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Mart ayı kataloğunda büyük indirimlerle kutluyor. Kadınların olduğu her yerde, güzellik, sevgi ve nezaketin olduğunu biliyoruz. Kadınlarımızı ve ...
    29 Şubat 2024552 defa incelendi
  • Paraf Card Paraf'tan Dünya Kadınlar Günü'ne Özel 100 TL ParafPara!

    Paraf'tan Dünya Kadınlar Günü'ne Özel 100 TL ParafPara!

    Paraf’tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel fırsat! Paraf Kadın ve Paraf Üreten Kadın kart müşterilerimizin, 7 ve 8 Mart’ta yapacakları  toplamda 1.000 TL ve üzeri e-ticaret alışverişler...
    7 Mart 2024151 defa incelendi