Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Watergarden'den Ara Tatil Hediyeni Kap!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 739 defa incelendi
  • Puan : star star star 9 incelemede 2,78 puan almıştır.
Bu tatilde eğlence ve heyecan yine Watergarden’da!

Watergarden İstanbul’dan yapacağınız 100TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde çocuklara özel Zippline, Okko Extreme Macera Parkı, Vega Ice Buz Pisti ya da Duru Ataşehir’den tiyatro bileti kazanma şansı yakalayacaksınız!

15-24 Kasım tarihleri arasında devam edecek kampanyamıza katılmak, hediyeler kazanmak ve tatil keyfini doyasıya yaşamak için sizleri de Watergarden’a bekliyoruz.

Kampanya Detayı:
1.  15 Kasım 2019 tarihinde başlayıp 24 Kasım 2019 tarihinde sona erecek Watergarden Ara Tatil Kampanyası’na; Watergarden’dan belirtilen tarihler arasında yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizi fiş/fatura ibrazını Watergarden Danışma’ya yaparak katılabilirsiniz.
2.  Kampanyaya katılmak için fiş/fatura ibrazı yapanlar; Watergarden aktivitelerinden (Zippline, Okko Extreme Macera Parkı, Vega Ice Buz Pisti ya da Duru Ataşehir Çocuk Tiyatrosu) birine ücretsiz bilet kazanacaktır.
3.  Ödüllerin kullanım süresi 1 haftadır.
4.  Kullanılmayan ödüllerin daha sonrası için kullanım hakkı olmayacaktır.
5.  Kampanyaya katılmak için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir. 18 yaşın altında olan katılımcılar kazanmış olsalar dahi ödül haklarını kaybeder. Watergarden 18 yaşından küçüklerin kampanyaya velileri ve vasilerinden izin almaksızın katılımından sorumlu tutulamaz.
6.  Kampanyaya katılmak için tüm bilgilerin doğru verilmesi gereklidir. Katılımcılar tarafından yanlış veya eksik iletişim bilgileri verilmesinden dolayı yaşanabilecek aksaklıklardan, Watergarden sorumlu tutulamaz.
7.   Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
8.  Watergarden, herhangi bir zamanda kampanya katılım koşullarını, ödüllerini veya talihlilerini tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
9.  Kampanya için hizmet veren firmaların çalışanları ve 1. Derece yakın akrabaları ile Watergarden çalışanları ile proje yürütücüsü HayPay çalışanları ödül kazanamaz.
10. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.
11. Katılımcıların yarışmaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle, Watergarden hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yarışmanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da internet bağlantılarında İnternet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, yarışmada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile yarışma uygulamasının zarar görmesinden, Watergarden hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Watergarden katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
12. Yarışmaya katılan herkes yukarıda belirtilen Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Watergarden, Watergarden Avm, Watergarden Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

İstanbul Watergarden AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Kasım 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Kasım 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Kasım 2019
  • Trafik

    : 739