Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

TTNet Samsung Tablet + Limitsiz İnternet Kampanyası

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3035 defa incelendi
  • Puan : star star star star 14 incelemede 3,79 puan almıştır.
Tableti içinde hiper hızlı internet şimdi TTNET'te!

Limitsiz internet paketlerine (NETLİMİTSİZ, HİPER NETLİMİTSİZ, FİBER NETLİMİTSİZ) 24 ay taahhütle birlikte rayiç bedeli 456 TL (KDV dahil) olan Samsung Galaxy Tab3 tablete sadece 59,9 TL!

Paket ve Ücretler
İnternet Paket İsmi Hız Samsung Galaxy Tab3 Tarife Bedeli (Aylık) Kampanyalı İnternet
(24 Ay) Aylık
İndirim Bedeli Aylık Kampanya Toplam Bedeli AKN
NETLİMİTSİZ 8 Mbps'e kadar TL19 TL67 TL40,90 TL26,10 TL59,90 50 GB
TTNET HİPERNET LİMİTSİZ 20 Mbps'e kadar TL19 TL73 TL40,90 TL32,10 TL59,90 75 GB
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 20 Mbps'e kadar TL19 TL73 TL40,90 TL32,10 TL59,90 75 GB

Kampanya Detayı:
  • Yeni aboneler tarafından yukarıda özellikleri belirtilen TTNET tarife paketlerinden biri seçilerek TTNET Abonelik Sözleşmesi ve İnternet Ekinin imzalanması, 24 (yirmi dört) ay boyunca TTNET internet abonesi olma taahhüdünde bulunulması ve bu taahhüde uygun davranılması koşuluyla, Aboneden 24 ay süresince yukarıda seçilmiş olan TTNET tarife paketinin indirimli aylık ücreti alınacak ve Abone, indirimli kullanım süresinden sonra yürürlükteki tarife üzerinden ücretlendirilecektir.
  • En az 6 (altı) aydır Türk Telekomünikasyon A.Ş. abonesi olmak ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.'ye ve TTNET'e son ödeme tarihi geçmiş borcu olmamak.
  • TTNET'in herhangi bir cihaz kampanyasına katılan aboneler, katılım tarihinden itibaren 1 yıl boyunca cihaz kampanyalarından yararlanamaz.
  • Yukarıdaki şartları taşıyan bireysel Abone, Kampanya dönemi boyunca sadece 1 (bir) adet tablet ("Ürün") için talepte bulunabilir ve Kampanya'ya katılabilir. Bireysel Abone'nin birden fazla TTNET aboneliği bulunsa dahi Kampanya'dan sadece bir defa 1 (bir) adet Ürün için yararlanabilecektir.
  • Yukarıdaki şartları taşıyan ve birden fazla İnternet Erişim Hizmeti Aboneliği olan tüzel kişi Abone ise her bir aboneliği için 1 (bir) adet olmak üzere Kampanya dönemi boyunca en fazla 3 (üç) adet ürün için talepte bulunabilir ve Kampanya'ya katılabilir. Tüzel kişi Abone'nin 3 (üç)'ten fazla TTNET aboneliği bulunsa dahi Kampanya'dan en fazla 3 (üç) adet Ürün için yararlanabilecektir. Tüzel kişi Abone, her bir Ürün için ayrı Kampanya Katılım Taahhütnamesi imzalayacak olup, satınalma anında bağlı olduğu vergi dairesini ve vergi numarasını satış temsilcisine bildirmek ve kayıt ettirmek ile yükümlüdür.
  • Kampanyadan yararlanıp iptal eden aboneler, iptal tarihinden itibaren 50 gün içerisinde bu kampanyadan yararlanamaz.
  • Ödenmemiş faturaları TTNET tarafından taksitlendirilmiş aboneler bu kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır. Stoklarda Ürün'ün tükenmesi nedeniyle Abone talebinin karşılanmamasından dolayı TTNET hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Tüm NET Paketler için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı paketler için belirtilen adil kullanım noktasını (NETLİMİTSİZ için 50 GB) aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 3 Mbps olarak uygulanacaktır. Adil kullanım noktası uygulanan tüm paketlerde, takip edilen aya girildiğinde, Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
  • Seçilen paketteki belirlenmiş kampanyalı fiyata göre faturalandırmaya ilk fatura döneminde başlanacaktır. Abone olunan tarihten, ilk fatura tarihine kadar geçen süredeki ücret, kampanya dahilinde seçilen paketin belirtilen indirimli tarifesinden hesaplanarak fatura edilecektir.
  • Söz konusu internet için indirimler aylık kullanım ücretlerini kapsamakta olup, kota aşım ücretinde ve Abone tarafından seçilen tarifede yer alan diğer ücretlerde herhangi bir indirim söz konusu değildir.
  • Abonenin 24 (yirmi dört) aylık taahhüt dönemi içinde TTNET Aboneliği her ne sebeple olursa olsun sona ererse, kampanya iptali ve taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir.
  • Abone 24 (yirmi dört) aylık taahhüt dönemi zarfında kampanyaya dahil olmayan internet hizmetlerine ait paketlere geçemeyecektir, aksi takdirde, kampanya iptali ve taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir.
  • Abone 24 (yirmi dört) aylık indirim dönemi zarfında sadece kampanyaya dahil olan paketlere, kampanyaya girişte tercih ettiği tarife paketinin ücret olarak altına inmemek koşuluyla, hız/paket değişikliği yapabilecektir. Bu durum taahhüdü ihlal olarak değerlendirilmeyecek ve TTNET'in tarifelerde değişiklik yapması halinde aboneye güncel Kampanya ve tarife tutarları ile güncel kampanyaya ilişkin sağlanan indirim uygulanmak suretiyle Kampanya'dan yararlanma hakkı verilecektir.
  • Yeni aboneliklerde 36 TL bağlantı ücreti ayda 3 TL taksitle 12 ay boyunca Abonenin TTNET faturasına yansıtılacaktır.
  • İşbu Kampanya Taahhütnamesi'nden kaynaklanan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere, TTNET Abonesi'nin faturasına yansıtılacaktır.
  • Tivibu Cep paketi bu kampanya dahilinde TTNET aboneliğinizin başlamasından itibaren ilk 3 ay ücretsiz olup, bu süre sonunda, Tivibu Cep aboneliğinizi sona erdirmemeniz halinde yürürlükteki Tivibu Cep tarifesi olan 3,90.-TL üzerinden aylık ücretlendirme başlar. TTNET'in yürürlükteki tarifede değişiklik yapma hakkı saklıdır. İşbu taahhütname süresince TTNET internet aboneliğinizin herhangi bir şekilde sona ermesi halinde Tivibu Cep üyeliğiniz de otomatik olarak sona erecektir. Bu halde 3 aylık ücretsiz kullanımınıza ilişkin bir ücret yansıtılmaz. Tivibu Cep üyeliğinizi her zaman 444 0 375'i arayarak veya Türk Telekom Ofis ile TTNET Bayi'lerine giderek sonlandırabilirsiniz. 3 ay Hediye Tivibu Cep Kampanyasından sadece yeni aboneler faydalanır. Yeni abonelerin Tivibu Cep üyeliği işbu taahhütnamenin imzalanması ile otomatik olarak başlatılacak olup, mevcut aboneler ayrıca başvuruları halinde Tivibu Cep hizmetinden yararlanabileceklerdir.



İlgili etiketler : Ttnet, Ttnet Kampanyaları, Ttnet Samsung Tablet, Limitsiz İnternet, İnternet, Kampanya,

Kampanya Sahibi

TTNET
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 18 Haziran 2014
  • Trafik

    : 3035