Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

TTNet Fiber'le Çifte Şenlik Kampanyası

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1903 defa incelendi
  • Puan : star star star 56 incelemede 2,7 puan almıştır.
TTNet limitsiz fiber hızlı internet ile Sinema Paketi'nin dahil olduğu Tivibu IPTV ayda sadece 60,90...

TTNet yeni yıl öncesinde hazırladığı kampanyasıyla Tivibu'nun IPTV platformu ile fiber hızlı interneti bir arada sunuyor. Kampanya kapsamında 35 GB limitsiz fiber hızlı internet ile Tivibu Sinema Paketi ayda sadece 60,90 TL'ye satın alınabilecek.

24 ay boyunca hiper hızlı internet ve Tivibu keyfi için siz de Türkiye’nin Fiber İnternet lideri TTNET’e gelin.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya 15 Ocak 2016 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan altyapısı ve teknik donanımı yeterli olan yeni bireysel müşterilerimiz 24 ay Taahhüt vererek yararlanabilir.
  • Her bir abone bu kampanyadan sadece bir defa yararlanabilecektir.
  • Sinema ve Süper paketi Tivibu Şenlik Kampanyası kapsamında satılan paketlerdir. Sadece bu iki paket seçeneklerinde geçerli olmak üzere internet ve Tivibu kampanyalarından ayrı ayrı faydalanılabilir.
Fiber İnternet Koşulları
  • Kampanya Taahhütnamesi'nden kaynaklanan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere, TTNET Abonesi nin faturasına yansıtılacaktır.
  • Bağlantı ücreti aylık 4 TL olmak üzere 24 ay süresince yansıtılacaktır.
  • TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus 10 TL yalın internet devre hazırlama yürürlük ücreti alınır.
  • TTNET ALO başvurularında yeni müşterilerden bir defaya mahsus 16 TL TTNET Alo bağlantı yürürlük ücreti alınır.
  • Abone, Fiber/Hiper İnternet hattının bulunduğu yerdeki 24, 35, 50 veya 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) paket GB'ını*** aştığında internet kullanım hızı 1 Mbps'ye düşürülecektir. TTNET, düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Takip edilen aya girildiğinde abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir.
  • Abone kampanya süresi içerisinde kampanyaya dâhil olmayan hizmet/paketlere geçemeyecektir. Aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir.
  • 24 aylık kampanya süresince yukarıda seçilmiş olan TTNET hizmetlerine ait tarife paketlerinin indirimli aylık ücreti alınacak ve indirimli kullanım süresinden sonra yürürlükteki tarifelerden ücretlendirilecektir.
  • Kampanya kapsamında rayiç bedeli 250 TL olan bir adet kablosuz VDSL modem ücretsiz temin edilmektedir. Kampanya kapsamında verilecek modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.
  • Modeminizin arızalı olduğunu düşündüğünüz durumlarda TTNET Müşteri Hizmetlerini 444 0 375 numaralı telefondan arayabilirsiniz. Gerekli durumlarda talebinizle ilgili modem firmanızın Çağrı Merkezi Destek Hattı'na yönlendirileceksiniz.
  • Kampanya dâhilinde verilen modemde abonenin kullanımından kaynaklanan arızalardan, TTNET sorumlu değildir. Arıza oluşması durumunda veya modemle ilgili talep ve şikâyetlerde modemin yetkili teknik servisleri tarafından modemle ilgili garanti kapsamı dâhilindeki işlemler yapılacaktır. Arıza durumunda ve modem ile ilgili talep ve şikâyetlerde abone tarafından irtibata geçilmesi gereken kurum, cihazın garanti belgesinde bildirilmiştir.
  • Seçilen paketteki hizmetler için belirlenmiş kampanya fiyatına göre faturalandırmaya ilk fatura dönemiyle başlanacaktır. Abone olunan tarihten, ilk fatura tarihine kadar geçen süredeki ücret, seçilen hizmetlere ait paketler için belirtilen indirimli tarifeden hesaplanarak fatura edilecektir. Abone 24 (yirmi dört) aylık Taahhüt dönemi zarfında, indirim süresi boyunca kampanyaya dâhil olmayan internet paketlerine geçiş yapamayacaktır, aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir.
  • Abone, teknik olarak mümkün olması halinde kampanya kapsamındaki Taahhüt süresi boyunca kampanyaya dâhil olan her bir hizmet için aylık yürürlükteki ücreti daha yüksek pakete/paketlere geçiş yapma hakkına sahiptir. Ancak, elde ettiğiniz indirim bedeli geçiş tarihinizden itibaren yeni paketinize göre güncellenecek ve taahhüdünüzü ihlal etmeniz halinde tarafınızdan tahsil edilecek indirim bedeli bu kapsamda hesaplanarak faturanıza yansıtılacaktır. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir.
  • Söz konusu indirimler aylık kullanım ücretlerini kapsamakta olup, abone tarafından seçilen tarifede yer alan diğer ücretlerde herhangi bir indirim söz konusu değildir.
  • Abonenin dâhil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal etmesi, kampanya giriş paketinden daha düşük ücretli bir pakete geçmesi halinde; Taahhütname'nin Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren Taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı aboneden tahsil edilecektir. Ancak aboneden Taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilecektir. Ek olarak, varsa bağlantı ve cihaz ücretinin, servis / ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • TTNET FİBERNET Paketlerinde, FTTH altyapısında hizmet alan aboneler için HGW modem abonelerin kullanımına ücretsiz sunulacaktır.
  • Abonenin Türk Telekomünikasyon A.Ş'den ses hizmeti almıyor olması halinde TTNET FİBERNET aboneliğini iptal etmesi veya her halükarda ses hizmeti ve TTNET FİBERNET Paket aboneliğinin birlikte iptali halinde , TTNET FİBERNET abonelerinin kullanımına sunulan HGW modemlerin, iptal başvurusunda eksiksiz iade edilmemesi durumunda , modem teslim tutanağında belirtilen bedeller tahsil edilecektir.
  • Abone kampanya uygulaması çerçevesinde TTNET'ten edindiği internet , Tivibu Ev, Yalın internet erişimi ve TTNET Alo hizmetini Türkiye sınırları içerisinde ücreti karşılığında teknik imkânlar ve altyapının uygunluğu çerçevesinde hizmetlerin verilebildiği bir başka yere naklini talep edebilme hakkına sahiptir. Ancak, Tivibu Ev ve TTNET Alo hizmetinin nakli internet hizmetinin nakli halinde mümkündür.
  • Gerekli olabilecek nakil vb. geçiş işlemlerinde giriş paketinin ücret olarak altında olmamak kaydıyla kullanılabilecek paketler aşağıda yer almaktadır. Bu paketler söz konusu lokasyondaki altyapının uygunluğu çerçevesinde sunulacaktır. Nakil yapılan lokasyona, nakil sonrası fiber altyapının tesis edilmesi halinde, fibere dönüşüm ya da abonenin isteğine bağlı fiber paket değişikliği ancak kampanya dâhilindeki fiber paketler kapsamında mümkün olacaktır.
  • Burada yer almayan hususlarda TTNET Abonelik Sözleşmesi hükümleri geçerlidir.
Tivibu Koşulları
  • Aktivasyon ücreti Tivibu Ev Giriş Paketi için 24 TL olup 24 ay boyunca 1 TL olarak, Tivibu Sinema Paketi ve Tivibu Süper Paket için 30 TL olup 12 ay boyunca aylık 2,5 TL olarak ayrıca tahsil edilecektir.
  • Tivibu Uydu için müşteri ihtiyaç ve talebine bağlı dış kurulum 132 TL (11 TL x 12 Ay) olarak faturaya yansıtılacaktır.
  • Tivibu Giriş Paketi için kampanya süresince farklı bir Tivibu kampanyasına geçiş yapabilecek ve bu durum kampanya iptali ve taahhüt ihlali olarak değerlendirilmeyecektir. Geçiş yapılan farklı bir Tivibu kampanyası süresince ve kapsamında spor içeriği olan Süper Pakete geçilmesi halinde giriş yapılan paket dahil hiçbir pakete geçiş yapılamayacaktır. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilecektir.
  • Tivibu Ev taahhüt başlangıç tarihi, kampanya taahhüt başlangıç tarihiyle aynı olacaktır. Tivibu Ev kurulumunuz, internet kurulumunuz yapıldıktan sonra tamamlanacaktır. Tivibu Ev abonelik ücreti kurulum tamamlandıktan sonra faturalandırılacaktır.
  • Abone kampanya uygulaması çerçevesinde TTNET'ten edindiği internet , Tivibu Ev, Yalın internet erişimi ve TTNET Alo hizmetini Türkiye sınırları içerisinde ücreti karşılığında teknik imkânlar ve altyapının uygunluğu çerçevesinde hizmetlerin verilebildiği bir başka yere naklini talep edebilme hakkına sahiptir. Ancak, Tivibu Ev ve TTNET Alo hizmetinin nakli internet hizmetinin nakli halinde mümkündür.
  • Aboneliğin iptali durumunda, kampanya kapsamında abonenin kullanımı amacı ile teslim edilen cihazların abone tarafından, Türk Telekom Ofislerine veya TTNET Bayilerine süresinde eksiksiz iade edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde "IPTV EKİPMAN TESLİM TUTANAĞI" çerçevesinde belirtilmiş tutarlar aboneden ayrıca tahsil edilecektir.
  • Kırmızı Halı gibi diğer ücretli içerikler, yukarıda belirlenen aylık tutarlar dahilinde olmayıp, Abone’nin bu içerikleri kiraladığı veya izlediği taktirde belirlenen ücret faturasına ayrıca yansıtılacaktır.
  • *TTNET, kanallar, isteğe bağlı hizmetler, etkileşimli hizmetler de dahil, tüm içerik ve hizmetlerin sürekliliğini taahhüt etmemektedir/edememektedir. Bu nedenle, herhangi bir gerekçeye dayanmaksızın ve dilediği zamanda kısmen veya tamamen TİVİBU kapsamından çıkarma, değiştirme hakkına sahiptir.
  • Abonelik iptali ve/veya kampanyadan çıkılması halinde; taahhütte bulunulan tarihten itibaren iptal dönemine kadar kampanya kapsamında sağlanan tüm indirim ve faydalar toplanarak, taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile karşılaştırılacak, düşük olan tutar faturaya yansıtılacaktır. Ek olarak (varsa)aktivasyon/Tivibu İç ve Dış Kurulum ücretinin, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı, (varsa) geriye dönük hizmet kullanım ücretleri ve (varsa) tarifede yer alan diğer kullanımlara ait borçlar ayrıca tahsil edilir.




İlgili etiketler : Ttnet, Ttnet Fiber İnternet, İnternet Kampanyası, Adsl Kampanyası, Tivibu, İnternet,

Kampanya Sahibi

TTNET
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Aralık 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 20 Aralık 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ocak 2016
  • Trafik

    : 1903