Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

TTNet İlk 5 Ay İnternet Bizden Kampanyası

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3591 defa incelendi
  • Puan : star star star 120 incelemede 2,81 puan almıştır.
Şimdi TTNET'li olmak isteyen herkese ilk 5 ay internet bizden!

31 Mart 2014’e kadar hemen başvurun, ihtiyacınıza göre internetinizi seçin, kullanmaya başlayın!

Paket Adı Bağlantı Hızı Aylık Kullanım Kotası Kampanya İndirimli Dönem
(1.-5. Ay)
Kampanya İndirimsiz Dönem
(6.-24. Ay)
NET6 8 Mbps'ye kadar 6 GB TL0 TL35
NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz TL0 TL67

Kampanya Detayı:
  • Kampanya Paket ve Ücretlendirme tablolarında belirtilen TTNET İnternet tarife paketleri için geçerlidir.
  • Kampanyadan bireysel yeni müşteriler 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.
  • İnternet aylık paket ücreti ve kota aşım ücretine her yıl Ocak ayında %7'yi aşmayacak şekilde fiyat artışı yapılacaktır.
  • Daha önce TTNET internet abonesi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar TTNET abonesi olmaları durumunda bu kampanyadan yararlanamazlar.
  • Yeni aboneliklerde 36 TL bağlantı ücreti, 6. Aydan itibaren ayda 3 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET internet faturasına yansıtılır.
  • TTNET Yalın İnternet/TTNET Yalın HİPERNET hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerin faturalarına aylık 15 TL; TTNET YALIN FİBERNET hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerin faturalarına aylık 18 TL Yalın İnternet hizmeti erişim ücreti ilk 5 ay ücretsiz dönem de dahil olmak üzere tabloda belirtilen ücretlerden ayrıca yansıtılacaktır.
  • TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.
  • Kampanya kapsamında ücretsiz modem verilmeyecek olup kampanyaya dahil ADSL/HİPERNET/Yalın internet paketlerinden yararlanan yeni müşteriler, dilerse taksitle kablosuz modem alabilecektir. Modem taksitleri 6. Aydan itibaren başlayacak olup devam eden 18 ay boyunca ADSL modem için ayda 4 TL, VDSL modem için ayda 8 TL olarak faturanıza yansıtılır.
  • Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere TTNET faturasına yansıtılır.
  • Kota aşımı, ilk 5 ay ücretsiz dönem de dahil olmak üzere, tarifeye göre ücretlendirilir.
  • Abonenin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; Taahhütname’nin Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı Abone’den tahsil edilecektir. Ancak aboneden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilecektir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • Müşteri, NET paketlerde, internet hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar; ULTRANET paketlerde, internet hattının bulunduğu yerdeki 16 Mbps'ye kadar, TTNET FİBERNET/HİPERNET paketlerinde 20-35 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir.
  • Tüm NET Paketler için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı paketler için belirtilen adil kullanım noktasını (NET6 ve NET12 için 25 GB, NETLİMİTSİZ için 50 GB, NETLİMİTSİZ Plus için 100 GB) aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 3 Mbps olarak uygulanacaktır. 8LİMİTSİZ paketi için AKN uygulaması bulunmamaktadır. Tüm ULTRANET paketler için de adil kullanım uygulaması geçerlidir. Aylık download (indirme) miktarının ULTRANET LİMİTSİZ için 75 GB’yi aşması durumunda; download hızı ayın geri kalan günleri için 3 Mbps olarak uygulanacaktır.
  • Tüm HİPERNET ve TTNET FİBERNET paketleri için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı paketler için belirtilen adil kullanım noktasını (HİPERNET6, HİPERNET12, TTNET FİBERNET6, TTNET FİBERNET12 için 25 GB, HİPERNET LİMİTSİZ 20 Mbps’ye kadar, TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 20 Mbps’ye kadar için 75 GB, HİPERNET LİMİTSİZ 35 Mbps’ye kadar, TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 35 Mbps’ye kadar için 100 GB’ı) aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 3 Mbps olarak uygulanacaktır. Adil kullanım kotası uygulanan tüm paketlerde, takip edilen aya girildiğinde, Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde belirtilen adil kullanım kotasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
  • Kampanyadan yararlanan yeni müşterilere Tivibu Web Maxi paketi ilk 3 ay ücretsiz sunulacaktır. Tivibu Web Maxi Paketi bu kampanya dahilinde TTNET aboneliğinizin başlamasından itibaren ilk 3 ay ücretsiz olup, bu süre sonunda, Tivibu Web Maxi Paket üyeliğinizi sona erdirmemeniz halinde 4. Aydan itibaren 4,90 TL Tivibu Web Maxi Paket Tarifesinden faturalandırılırsınız. Kırmızı Halı ve SinemaTV servisleri hediye kullanım dahilinde olmayıp, bu servisleri kullanmanız durumunda ayrıca ücretlendirilir. Tivibu Web Maxi Paket üyeliğinizi her zaman 444 0 375’i arayarak veya Türk Telekom Ofis ile TTNET Bayi’lerine giderek sonlandırabilirsiniz.




İlgili etiketler : Ttnet, Adsl, İnternet, Ttnet Kampanya,

Kampanya Sahibi

TTNET
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Haziran 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Ocak 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 3591