Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

TTNet ile Fiber Hızı Yaşamak Ayda 49'90'dan Başlayan Fiyatlarla!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2386 defa incelendi
  • Puan : star star 4 incelemede 2,25 puan almıştır.
TTNet ile Limitsiz FİBERNET’in hızını yaşamak ayda 49,90 TL’den başlayan fiyatlarla…

Üstelik FİBERNET'in yanında TTNET Alo da 24 Ay boyunca ücretsiz!

30 Eylül 2014'e kadar başvur, TTNET ile FİBER HIZI KEŞFET!

PAKET İnternet Hızı İnternet AKN Hızı Keşfet Kampanyası ile Fiyat Standart Fiyat (Kampanyasız)
FİBERNET Limitsiz
+
TTNET Alo Konuştukça Öde
24 Mbps'e kadar 35 GB İlk 12 ay 39,90TL
13-24.ay 59,90TL
TL82
FİBERNET Limitsiz
+
TTNET Alo Konuştukça Öde
24 Mbps'e kadar 75 GB İlk 12 ay 49,90TL
13-24.ay 61,90TL
TL88

Kampanya Detayı:
  • Kampanya 20 Ocak 2014 - 30 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyada 24 ay Taahhüt alınmaktadır. Kampanya dâhilindeki TTNET FİBERNET paketlerinde Abone, İnternet hattının bulunduğu yerdeki 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanabilecek olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 100 Mbps hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
  • Kampanya TTNET FİBERNET altyapı ve kurulum olanakları ile sınırlıdır.
  • Abone Taahhüt süresi içinde indirim süresi boyunca kampanyaya dahil olmayan hizmet/paketlere geçemeyecektir. Aksi takdirde kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir.
  • Kampanya ilgili tablolarda belirtilen TTNET FİBERNET ve yalın  tarife paketleri için geçerlidir.
  • Kampanyadan altyapısı ve teknik donanımı yeterli olan uygun yeni müşterilerimiz 24 ay Taahhüt vererek yararlanabilir.
  • 24 ay süresince yukarıda seçilmiş olan TTNET hizmetlerine ait tarife paketlerinin indirimli aylık ücreti alınacak ve indirimli kullanım süresinden sonra yürürlükteki TTNET İnternet, TTNET Yalın İnternet TTNET Alo tarifesinden ücretlendirilecektir .
  • Seçilen paketteki hizmetler için belirlenmiş kampanya fiyatına göre faturalandırmaya ilk fatura dönemiyle başlanacaktır. Abone olunan tarihten, ilk fatura tarihine kadar geçen süredeki ücret, seçilen hizmetlere ait paketler için belirtilen indirimli tarifeden hesaplanarak fatura edilecektir. Abone 24 (yirmi dört) aylık Taahhüt dönemi zarfında, indirim süresi boyunca her bir hizmet için kampanyaya dahil olmayan hizmet/paketlere geçemeyecektir, aksi takdirde, kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir.
  • Abone, teknik olarak mümkün olması halinde kampanya kapsamındaki Taahhüt süresi boyunca kampanyaya dahil olan her bir hizmet için aylık yürürlükteki ücreti daha yüksek pakete/paketlere geçiş yapma hakkına sahiptir. Ancak, elde ettiğiniz indirim bedeli geçiş tarihinizden itibaren yeni paketinize göre güncellenecek ve Taahhüdünüzü ihlal etmeniz halinde tarafınızdan tahsil edilecek indirim bedeli bu kapsamda hesaplanarak faturanıza yansıtılacaktır. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir. İşbu Kampanya Taahhütnamesi'nden kaynaklanan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere Abone'nin ilk faturasına yansıtılacaktır.
  • Kota aşım ücreti, Abone'nin kampanya dahilinde Abone olduğu paketin yürürlükteki kota aşım ücreti üzerinden faturasına yansıtılacaktır.
  • Söz konusu indirimler aylık kullanım ücretlerini kapsamakta olup, kota aşım ücretinde ve Abone tarafından seçilen tarifede yer alan diğer ücretlerde herhangi bir indirim söz konusu değildir.
  • TTNET FİBERNET Paketlerinden FTTH altyapısında hizmet alan müşterilerimiz için modem TTNET müşterilerinin kullanımına ücretsiz sunulmaktadır.
  • Abone'nin, işbu kampanya ile TTNET internet paketleri kapsamında verilen modemlerin markasını seçme hakkı bulunmamaktadır. Kampanya kapsamında verilecek modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.
  • Kampanya süresi boyunca teknik olarak TTNET FİBERNET/ HİPERNET/TTNET YALIN İNTERNET erişim hizmetleri geçici olarak dondurulamamaktadır.
  • Abone'nin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; Taahhütname'nin Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren Taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar Abone'ye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı Abone'den tahsil edilecektir. Ancak Abone'den Taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar Abone'den tahsil edilecektir.
  • Ek olarak, varsa bağlantı ve cihaz ücretinin, servis / ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • Abonenin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; Taahhütname'nin Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı Abone'den tahsil edilecektir. Ancak aboneden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilecektir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • Abone, işbu kampanya veya abonelikten vazgeçme taleplerini yazılı olarak TTNET'e iletmekle yükümlüdür. Aksi halde talepler geçerli olmayacaktır.
  • Müşterinin modemi bulunmadığı durumlarda kampanya kapsamında rayiç bedeli 200 TL olan  bir adet kablosuz VDSL modem ücretsiz temin edilmektedir. Kampanya kapsamında verilecek modemler,stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.
  • Abone kampanya uygulaması çerçevesinde TTNET'ten edindiği internet (Fibernet, Hipernet) telefon (TTNET Alo), yalın internet erişimi hizmetini Türkiye sınırları içerisinde ücreti karşılığında teknik imkanlar ve altyapının uygunluğu çerçevesinde söz konusu hizmetlerin verilebildiği bir başka yere naklini talep edebilme hakkına sahiptir. Ancak, telefon hizmetinin nakli internet hizmetinin nakli halinde mümkündür.
  • Gerekli olabilecek nakil vb. geçiş işlemlerinde giriş paketinin ücret olarak altında olmamak kaydıyla kullanılabilecek paketler aşağıda yer almaktadır. Bu paketler söz konusu lokasyondaki altyapının uygunluğu çerçevesinde sunulacaktır. Nakil yapılan lokasyona, nakil sonrası fiber altyapının tesis edilmesi halinde, fibere dönüşüm ya da Abone'nin isteğine bağlı fiber paket değişikliği ancak kampanya dahilindeki fiber paketler kapsamında mümkün olacaktır.




İlgili etiketler : Ttnet, Fibernet, Adsl, İnternet, Kampanya, İnternet Kampanyası, Ttnet Paketleri, Ttnet Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

TTNET
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 2386