Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Transporter'ın ve Ben Yarışması

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1803 defa incelendi
  • Puan : star star star 21 incelemede 3,29 puan almıştır.
Transporter’ına bindiğin o ilk günü hatırlıyor musun?

Sen de Transporter’ınla yaşadığın en unutulmaz hikayeyi bizimle paylaş, Transporter’ı Almanya’da keşfetme şansı yakala!

22 Mayıs 2015 tarihine kadar transporterimveben.com internet sitesi üzerinden transporter hikayelerinizi ister yazın, ister videosunu çekin veya fotoğrafını yükleyin. Jürinin en çok beğeni toplayan hikayeler arasından yapacağı seçimle bir kişiye Almanya’nın Hannover kentine yapılacak gezi ve fabrika turu hediye edilecektir.

Yarışma Detayı:
1. Katılımcılar, sayfaya girdikten sonra yarışmada kendi özgün transporter hikayelerini yazı ile yazarak, çektikleri bir video’yu yükleyerek veya fotoğraf yükleyerek paylaşabilirler. Yarışmaya katılım hakkının kazanılabilmesi için gerekli izinlerin verilerek yarışma kayıt formunun eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Katılımcılar, gönderdikleri içeriklerden uygun görülenlerin bir kısmı veya tamamının, Volkswagen Ticari Araç’ın uygun göreceği reklam ve tanıtım kampanyalarında kullanılabileceğini kabul etmiş sayılırlar.
2. Yarışma 27.04.2015 – 22.05.2015 tarihleri arasında web sitesi üzerinde gerçekleştirilecektir. Volkswagen Ticari Araç yarışmanın tarihlerini değiştirme hakkına sahiptir.
3. Yarışma sonuçları 25.05.2015 tarihinde duyurulacaktır.
4. Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılsa da ödül kazanamaz. (Ticari bir koşul yoktur.)
5. Bir yarışmacı birden fazla kez katılımda bulunabilir.
6. Yarışmanın kazananları, jürinin en çok beğeni toplayan hikayeler arasından yapacağı seçimle belirlenecektir.
7. Volkswagen Ticari Araç katılımcılara ait olan metinleri, fotoğrafları ve videoları değerlendirme, kullanma ve internet üzerinde yayma hakkına sahiptir.
8. Yarışmanın ödülü; Almanya’nın Hannover kentine yapılacak gezi ve fabrika turunu içermektedir.
9. Katılımcının; ödülü kazanabilmek için güncel e-posta adresi, güncel cep telefonu numarası, gerçek ad ve soyadı bilgileri ile yarışmaya katılmış olması şarttır. Yarışma katılım formuna kişisel bilgilerin doğru girilmesi katılımcının sorumluluğundadır. Katılımcı, yarışma kaydı sırasında; yanlış, eksik ya da sahte beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak her türlü aksaklıklardan kendisinin sorumlu olduğunu, ödül kazansa dahi, ödül için hak talep edemeyeceğini kabul eder.
10. Sahte üyelikler aracılığıyla yarışmaya katıldığı ya da sahte üyeliklerden destek aldığı tespit edilen katılımcılar, kendilerine herhangi bir beyanda bulunulmaksızın yarışmadan diskalifiye edilirler.
11. Volkswagen Ticari Araç hile yaptığını düşündüğü katılımcıyı engelleme, kaydını silme, diskalifiye etme ve bütün kazanılmış haklarını iptal etme hakkına sahiptir.
12. Kazananların yarışmaya katılım formunda belirtmiş oldukları e-posta adreslerine e-posta gönderilerek bildirim yapılacaktır.
13. Kazananlara yarışmaya katılım formunda belirtmiş oldukları cep telefonu numarasından ulaşılacaktır. Bilgilerin doğru olmaması durumunda katılımcılar hak talep edemeyeceklerdir.
14. Cep telefonu numaralarının hatalı olması ya da üç defa aranılmasına rağmen katılımcıya ulaşılamaması durumunda internet sitesinde yayınlanan ilan kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez
15. Yarışmayı kazanan katılımcılar, ödül haklarını üçüncü kişilere devredemez ya da satamazlar.
16. Kazanılan ödül değiştirilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
17. Transporter’ım ve ben yarışmasına Volkswagen Ticari Araç çalışanları ve birinci dereceden yakınları, Teknomanya çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılamaz, katılsalar ve kazansalar bile ödülde hak iddia edemezler.
18. Ödül çerçevesinde yurtdışına çıkılabilmesi için kazanan kişilerin en az 6 ay daha geçerli bir pasaporta sahip olmaları gerekmektedir. Pasaportunu ibraz etmeyen katılımcılar ödül kazanmış olsalar bile diskalifiye olarak ödül haklarını kaybedeceklerdir.
19. Yurtdışına çıkış için gerekli olan vize işlemlerinin yapılması kullanıcıların kendilerine aittir. Vize ücretleri (Vize harç ve başvuru bedeli ile sınırlıdır) Volkswagen Ticari Araç tarafından karşılanacaktır. Vize alınamaması durumunda Volkswagen Ticari Araç sorumluluk kabul etmeyecektir.
20. Volkswagen Ticari Araç ve Teknomanya her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu yarışmayı iptal etme, katılım koşullarını ve ödülü değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını takip etmek yarışmacının sorumluluğundadır.
21. Yarışmada meydana gelebilecek herhangi bir sorundan doğacak maddi veya manevi herhangi bir Volkswagen Ticari Araç ve Teknomanya hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
22. Katılımcılar yarışmaya katılırken, kendilerinden istenilen bilgileri Volkswagen Ticari Araç ve Teknomanya ile paylaştıklarını, yarışmaya katıldıkları an itibari ile peşinen kabul etmiş sayılırlar.
23. Katılımcılar vermiş olduğu izinler ile Doğuş Otomotiv ve Volkswagen Ticari Araç markası Yetkili Satıcı ve Servislerinden satış, servis ve bilgilendirme amaçlı kampanya, reklam ve tanıtım hizmetleri (telefon, e-posta, SMS/MMS) almayı kabul etmiş olurlar. İzin kapsamında reklam, tanıtım, pazar ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki elektronik hizmetlerin sağlanması amacıyla kişiyle iletişim kurulabilecektir.
24. Kullanıcılar, sadece telif hakları kendine ait olan videoları kullanmakla yükümlüdür. Herhangi bir telif ihlalinden kaynaklanan durumlarda, Volkswagen Ticari Araç ve Teknomanya hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
25. Volkswagen Ticari Araç ve Teknomanya şimdi ya da gelecekte kullanıcılar tarafından sunulan videoların barındırılmasına, paylaşılmasına ve/veya her türlü yayınlanmasına izin verebilir. Söz konusu videolar yayınlanmış olsun ya da olmasın, Volkswagen Ticari Araç ve Teknomanya’nin videoların herhangi biri hakkında hiçbir gizlilik garantisinde bulunmaz.
26. Bu uygulama Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerlidir
27. Yarışmaya katılan herkes, yarışma şartlarını ve katılım koşullarını okuyup, anlamış ve kabul etmiş sayılır.
28. Volkswagen Ticari Araç, yarışma koşullarını haber vermeksizin değiştirme hakkına sahiptir.
29. Bu uygulama, MPİ Genel Müdürlüğü’nün 30.04.2015 tarih ve 40453693-255.05.02-1364-3156 sayılı yazısına istinaden uygulanmaktadır.



İlgili etiketler : Volkswagen, Yarışma, Transporter,

Kampanya Sahibi

Volkswagen
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 1803

Benzer Kampanyalar

  • Mondi MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması Başladı! Anneler Günü'nü hem birlikte kutlamak hem de annelerimize olan sevgimizi herkese duyurmak, ona bu özel günde harika bir hediye verebilmek için ...
    30 Nisan 2024107 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024330 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024158 defa incelendi