Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Tekira AVM Ford Puma Çekiliş Kampanyası

  • 1 yıl önce eklendi
  • 1189 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 19 incelemede 4,58 puan almıştır.
Tekira'da Yeni yıla vites arttırarak girin!

Tekira Alışveriş Merkezi kazandırmaya devam ediyor. Alışveriş ve eğlencenin adresi Tekira AVM, yeni kampanyası ile yeni yılda 1 şanslı ziyaretçisine Ford Puma otomobil hediye edecek.

1 Aralık 2022 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında  Tekira AVM içerisindeki mağazalardan her 500 TL'lik alışveriş yaparak, Tekira Mobil uygulamasından yükleyen ziyaretçilere 1 çekiliş hakkı verecektir. Kampanya sonunda yapılacak çekilişle 1 kişiye 2022 model Ford Puma otomobil hediye edilecektir.

Tekira Mobil uygulamasını Apple Store veya Google Play’den ücretsiz indirebilir ve üye olabilirsiniz.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya; Klepierre Gayrimenkul Yönetimi ve Yatırım Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 23.11.2022 tarih ve E-24951361-255.01.02-E.27674 sayılı izni ile düzenlenmektedir.
  • 01.12.2022(10.00)-31.03.2023(22.00) tarihleri arasında Tekirdağ ilinde bulunan Klepierre Gayrimenkul Yönetimi ve Yatırım Tic. A.Ş.’ye ait Tekira AVM içindeki mağazalardan (Tekira AVM içerisinde bulunan döviz bürosu işlemleri, bankalardan/atm’lerden ve otoparktan alınan makbuzlar, şans-talih oyunları harcamaları, tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içecek alımları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri ve taahhütlü telefon/cihaz alışverişleri, TL/dakika yüklemeleri, işçiliksiz altın, ziynet altın(tam, yarım, çeyrek, gram, külçe) alışverişleri, eczane-ilaç, sgk ödemeleri, e-pin ödemeleri, ürün değişim fiş/fatura/earşiv faturaları, gift kart/hediye çeki, puan ile yapılan alışverişler hariçtir) kampanya döneminde toplamda 500.-TL ve katları tutarında (her 500.-TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak iOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücretsiz olarak indirdikleri “Tekira” uygulamasına girip ad-soyad-adres, e-posta ve gsm no bilgileri ile birlikte üye olduktan sonra alışveriş fiş/fatura/e-arşiv faturasının fotoğrafını (fiş/fatura/e-arşiv faturasının tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen bireysel müşterilere sistem içinde kayıt ve kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra çekiliş hakkı verilecektir.
  • “Kampanya bitiş tarihi 31.03.2023 (saat:22.00) olup “TEKİRA” uygulamasına fiş/fatura/earşiv fatura girilmesi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisiz olup sisteme son fiş/fatura/earşiv fatura gönderme tarihi 02.04.2023(saat:18.00)’dir.
  •  “TEKİRA” uygulaması için girilen üyelik bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı ile fiş/fatura/earşiv faturanın okunabilir, sağlam, yıpranmamış ve “TEKİRA” uygulamasına yüklenmesine uygun şekilde saklanması katılımcının sorumluluğundadır.
  • Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden tüketicilerin çekiliş hakları iptal edilecektir.
  • Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan tüketicilere çekiliş hakkı verilmeyecektir.
  • Tüketici ismi ile fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır. Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılamaz.
  • Sisteme yüklenen fiş/fatura/earşiv faturalar değerlendirilerek aynı fiş/fatura/earşiv fatura ile yapılan mükerrer katılımlar elenerek ilk gönderilen fiş/fatura/earşiv fatura dikkate alınacak olup yükleme reddedilirse, bu durum sebebi ile birlikte uygulama içerisinden yazılı olarak tüketiciye bildirilecektir.
  • Tüm katılımlar için ayrıştırma ve fiş/fatura/earşiv fatura kontrolleri yapıldıktan sonra uygulama üzerinden başarısız katılım yapanlara “Başarısız Katılım” bilgisi ve başarılı katılım yapanlara ise “Başarılı Katılım” bilgisi ile birlikte katılım sıra numarası bilgisi (ilk başarılı katılıma 1’den başlayarak takip eden sıra numarası verilecektir) tüketiciye “TEKİRA” uygulaması içinden bildirilecektir.
  • İskonto, indirim, promosyon, puan uygulanan fiş/fatura/e-arşiv faturalarda, indirim sonrası tutar esas alınır ve dip toplama göre çekiliş hakkı verilir. Mali değeri olmayan belgeler, bilgi fişi, sipariş fişi, sevk irsaliyesi, tahsilat makbuzu, seyahat acentelerinin verdiği voucher geçerli değildir. E-arşiv faturanın görsel olarak ibrazı zorunludur.
  • Tekira AVM’de bulunan markaların internet sitelerinden yapılan alışverişler (ürün teslimatı Tekira AVM mağazalarından yapılmış olsa dahi), ve CarrefourSA online alışveriş fiş/fatura/earşiv faturaları kampanyaya dahil edilemez.
  • Tüketici; “TEKİRA” uygulamasındaki üyelik hesabını dilediği zaman kontrol edebilir ve katılım haklarını görebilir. Katılımlarda fiş/fatura/earşiv fatura no ve tarih, ad-soyad, gsm no bilgileri dışında diğer bilgileri eksik olsa dahi katılımcılar çekilişe dahil edileceklerdir.
  • Çekiliş; 07.04.2023 tarihinde, saat 14:30’da; Aydoğdu Mah. Hükümet Cad. No 186 Tekirdağ adresinde bulunan Tekira AVM giriş katında, noter huzurunda ve dileyen herkesin katılımına açık olarak yapılacak olup, 1 adet; Ford Puma Style 1.0L EcoBoost 125PS 2022 model otomobil (771.600,00 TL) ikramiyesi verilecektir.
  • Çekiliş sonuçları 12.04.2023 tarihli Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır.
  • Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
  • Postada meydana gelecek gecikmelerden kampanya düzenleyici ve çekiliş ajansı sorumlu değildir.
  • Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk, görünüş ve özellikleri farklılık gösterebilir.
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.
  • İkramiye kazanan asil talihlinin 27.04.2023 ve yedek talihlinin 12.05.2023 tarihine kadar kimlik, fiş/fatura/earşiv fatura ve iletişim bilgileri ile info@umutcekilis.com mail adresine başvurmaları gereklidir.
  • Başvuruda bulunarak talep edilecek belgeleri, belirtilen tarihlere kadar eksiksiz olarak teslim etmeyen talihli ikramiyesini teslim alamaz.
  • Belirtilen tarihlere kadar başvuruda bulunma sorumluluğu talihlilere aittir.
  • İkramiye son teslim tarihi 13.05.2023’tür. İkramiye tesliminde fiş/fatura/e-arşiv fatura ibrazı zorunludur.
  • Fiş/fatura/e-arşiv faturanın okunabilir şekilde muhafaza edilmesi katılımcının sorumluluğundadır.
  • Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez, değiştirilemez. “TEKİRA” uygulaması, kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleyerek, kötü niyetli ve usulsüz katılım tespiti halinde kullanıcılardan alışveriş fişinin orijinalini posta yoluyla talep edebilir, kullanıcıyı uyarabilir, üyeliği askıya alabilir ve lüzumu halinde kazanılan çekiliş hakkını iptal edebilir. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur. Kampanya bireysel müşterilere yöneliktir. 18 yaşından küçükler ile Klepierre Gay. Yön. ve Yat. Tic. A.Ş ve Umut Çekiliş çalışanları, Tekira AVM içerisinde yer alan mağaza sahipleri, mağaza çalışanları, AVM güvenlik, temizlik ve teknik personelleri, her türlü tüzel kişiler ve şahıs şirketleri dahil her türlü şirketler kampanyaya katılamazlar.
  • Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  • İkramiye bedeli içinde bulunan ÖTV ve KDV hariç, diğer yasal yükümlülükler talihlilere aittir.
  • Çekilişin gerçekleştirilebilmesi, kazananların tespiti ve ödüllerin teslimi için çekilişe katılanların kişisel bilgilerinin işlenmesi gerekmektedir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca veri işlemeyi ve veri güvenliğini sağlanması için gerekli tüm tedbirler alınır. Kampanyaya katılan kişilerin, kişisel verileri veri sorumlusu Klepierre Gayrimenkul Yönetimi ve Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Tekira AVM tarafından çekiliş faaliyetlerinin ifası, çekiliş kapsamında katılımcıların belirlenmesi, ödüllerin dağıtılması, Milli Piyango İdaresi ve sair kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak bildirimlerin gerçekleştirilmesi, müşteri memnuniyeti ve veri analizi için işlenmekte olup çekiliş sürecinde çalışan iş ortakları ile hukuka uygun talep halinde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılmakta, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Karşılığı Nakit Olmayan Piyangolar ve Çekilişler Hakkında Yönetmelik ve tüketici mevzuatı kapsamında işlenmektedir.
  • İlgili kişiler, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca sahip oldukları hakları veri sorumlusunun “Büyükdere Cad. No:185 Kanyon Ofis Bloğu K:18 Şişli İstanbul” adresine posta yoluyla veya KPMTurkiyeKVKK@klepierre.com adresinde yer alan şirket mailine e-posta göndererek kullanabilecektir. Kampanya için detaylı bilgi, koşullar ve yükümlülüklerin devamı için lütfen “TEKİRA” uygulamasındaki katılım koşullarını ve aydınlatma metnini okuyunuz.
  • Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye www.tekira.com.tr adresinden, ‘’Tekira’’ mobil uygulamadan ve 0282 260 11 22 numaralı telefonu arayarak danışmadan ulaşabilirsiniz.



İlgili etiketler : Tekira Avm, Tekira Avm Çekiliş, Çekiliş Kampanyası, Yeni Yıl Çekilişi, Otomobil Çekilişi,

Kampanya Sahibi

Tekira AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Kasım 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Aralık 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2023
  • Trafik

    : 1189

Benzer Kampanyalar

  • Vodafone Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Hediyesi iPhone 15 Pro... Vodafone, kazandıran tekliflerle müşterilerinin dijital deneyimini artırmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği ...
    16 Aralık 2023664 defa incelendi
  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024161 defa incelendi
  • Magnum Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Magnum Çekiliş Kampanyası 2024 - Porsche Taycan Hediye

    Bu Yıl Hazzın Kapıları 2 Porsche Taycan'a Açılıyor! 1 Nisan - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Magnum Çubuklardaki şifreyi tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj ile gönderin veya...
    2 Nisan 2024330 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024334 defa incelendi
  • Kutup Elektronik Kutup Pazarlama Fiberglass Tekne Çekiliş Kampanyası

    Kutup Pazarlama Fiberglass Tekne Çekiliş Kampanyası

    İlklerin Adresi Kutup'tan Türkiye'de Bir İlk Daha... 2 Ekim 2023 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Ankara ilinde bulunan Kutup Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye ait 42 adet mağazadan tek s...
    2 Ekim 20231225 defa incelendi