Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Anneler Günü Hediyen Tekira’dan!

  • 1 yıl önce eklendi
  • 218 defa incelendi
Tekira AVM, 14 Mayıs Anneler Günü'ne Özel 50 TL Hediye Çeki Dağıtıyor...

8 - 14 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tekira mobil uygulamamıza üye olun, Tekira AVM'den tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapın, fişinizi Tekira mobil uygulamadan yükleyin ve 50 TL’lik hediye çekini  kazanın...

Kampanya Detayı:
  • Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün karşılığı nakit olmayan piyangolar ve çekilişler hakkındaki yönetmeliği uyarınca, bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nce belirlenen izin verilmesi gereken yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
  • Kampanya 08 – 14 Mayıs 2023 tarihleri arasında, sadece Tekira AVM bünyesinde bulunan mağazalardan yapılan alışverişler için geçerlidir. Tekira AVM içerisinde bulunan bankalardan alınan satış fişleri, tütün ve tütün mamulleri satışları, alkollü içecek satışları, şans ve talih oyunu harcamaları, hediye çeki ile yapılan alışverişler, Turkcell, Vodafone, Türk Telekom mağazalarından yapılan fatura ödemeleri ve kontör yüklemeleri ile Altınbaş, Atasay, Zen Pırlanta ve CarrefourSA mağazalarından yapılan sarrafiye ürün alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
  • Ticari ve şahıs firmaları tarafından yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • İşbu kampanya ile Tekira AVM içindeki (kampanya dışı sayılan mağazalar hariç) herhangi bir mağazadan kampanya tarihleri süresince tek seferde yapılacak olan 250 TL tutarındaki alışverişlerin fiş/faturasının “Tekira” telefon uygulaması üzerinden yüklenmesi akabinde 1 adet kampanya kapsamındaki 50 (elli) TL değerindeki hediye çeklerinden biri kazanılacaktır. Kampanya içinde şu hediye çekleri mevcuttur; 266 adet LTB 50 TL hediye çeki, 412 adet Hummel 50 TL hediye çeki, 398 adet Mi Store 50 TL hediye çeki, 424 adet Lescon 50 TL hediye çeki. 250 TL tutarındaki fiş/faturanın, Tekira telefon uygulamasına yüklenmesinin akabinde, katılımın kampanya koşullarına uygun olması halinde, katılım onaylanacak ve ziyaretçi kampanya kapsamındaki hediye çekleri arasından rastgele bir hediye çekini kazanacaktır.
  • Kampanya kapsamında, birden fazla yapılan alışveriş tutarları birleştirilemez.
  • Belirtilen tutarın altındaki alışverişlerde hediye çeki kazanılamaz.
  • Fiş/Faturaların Tekira telefon uygulamasına son yüklenme tarihi 14 Mayıs 2023, saat 22.00’dır. Bu tarih ve saatten sonra yüklenen fiş/faturalar kampanyaya dahil edilemez. Kazanılan hediye çekleri, Tekira AVM’deki danışmaya başvurularak Tekira telefon uygulaması üzerinden hediyeler kısmındaki kazanılan hediye çeki gösterilerek teslim alınır. Hediye çeklerinin danışmadan alınması için son teslim tarihi 18 Mayıs 2023 saat 22.00’dır.
  • 18 yaşından küçükler bu kampanyaya katılamaz, kampanyaya katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez.
  • Kampanyaya sadece, IOS ve Android uyumlu telefonlara “Tekira” telefon uygulaması yükleyip üye olan müşteriler katılabilir. Kampanya katılımında “Tekira” telefon uygulama üyelik işlemlerinin yapılması halinde, üyelik için gerekli ad-soyad-telefon bilgilerinin eksiksiz ve doğru doldurulması gerekmektedir. Üyelik bilgileri eksik ya da hatalı olan uygulama sahipleri kampanyaya katılamaz, kampanyaya katılmış olsalar dahi kampanyadan faydalanamazlar.
  • Fatura ile başvuru yapılması halinde, ‘’Tekira’’ telefon uygulama sahibinin ismi ile fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır. Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılamaz.
  • Kampanyaya katılmak için alışverişlerin fiş/faturalarının fotoğrafları 8-14 Mayıs 2023 tarihleri arasında, ‘’Tekira’’ telefon uygulaması üzerinden sisteme yüklenmelidir. Son fiş/fatura yükleme tarihi 14 Mayıs 2023 saat 22.00’dır.
  • Bir kişi, kampanya süresi boyunca en fazla 1 adet hediye çeki kazanabilir.
  • Kampanya 1.500 adet katılım ile sınırlıdır. Bu minvalde, kampanya süresi boyunca toplam 1.500 adet hediye çeki verilecektir. Söz konusu limit doldurulduğunda kampanya kendiliğinden sona erecek ve kampanyaya kayıt yapılamayacaktır.
  • Klepierre Türkiye, Tekira AVM’nin güvenlik, temizlik, teknik, danışma ve mağaza çalışanları, sahipleri ile kamu kurum ve kuruluşları, tüzel kişiler ve sermaye şirketleri bu kampanyaya katılamaz. Katılmış olsalar dahi hediyeleri verilmez.
  • Mali değeri olmayan (Ödeme makbuzları, kredi kartı slipi, bilgi fişi, vs) belgeler ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  • Kampanya katılımında, katılımcı tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
  • Kampanyaya katılan herkes; kampanya şartlarını ve katılım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve uyacaklarını peşinen kabul etmiş sayılır.
  • Kazanılan hediye çeki, bölünerek farklı alışverişlerde kullanılamaz. Bir alışverişte sadece bir hediye çeki kullanılır.
  • Kazanılan hediye çeki karşılığında nakit para ve alışveriş sonrası para üstü talep edilemez. Hediye çekinin kaybolması halinde hak iddia edilemez.
  • Verilecek hediye çekleri yalnızca Tekira AVM bünyesinde yer alan ilgili mağazalarda geçerli olup hediye çeklerinin son kullanma tarihi, kullanım ve iade, değişim koşulları mağazalara göre farklılık gösterebilir. Hediye çeklerinin son kullanma tarihi bilgileri her bir çekin üzerinde bulunmakta olup söz konusu çeki kazanan kişi, belirtilen son kullanma tarihleri içerisinde çekin kullanılması gerekmekte olduğunu bildiğini kabul, beyan ve taahhüt etmektedir. Hediye çekinin son kullanma tarihinin geçmiş olması halinde, ilgili çek kullanılamaz ve kazanan kişi çek üzerinde herhangi bir hak iddia edemez.
  • Kampanyaya katılan kişilerin, kişisel verileri veri sorumlusu Klepierre Gayrimenkul Yönetimi ve Yatırım Ticaret Anonim Şirketi tarafından çekiliş faaliyetlerinin ifası, çekiliş kapsamında katılımcıların belirlenmesi, ödüllerin dağıtılması, Milli Piyango İdaresi ve sair kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak bildirimlerin gerçekleştirilmesi, müşteri memnuniyeti ve veri analizi için işlenmekte olup çekiliş sürecinde çalışan iş ortakları ile hukuka uygun talep halinde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılmakta, kampanya katılım formları, Tekira telefon uygulaması ve O-Kart üyeliği aracılığıyla toplanmakta, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Karşılığı Nakit Olmayan Piyangolar ve Çekilişler Hakkında Yönetmelik ve tüketici mevzuatı kapsamında işlenmektedir. İlgili kişiler, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca sahip oldukları hakları veri sorumlusunun “Büyükdere Cad. No:185 Kanyon Ofis Bloğu K:18 Şişli İstanbul” adresine posta yoluyla veya KPMTurkiyeKVKK@klepierre.com adresinde yer alan şirket mailine e-posta göndererek kullanabilecektir.
  • Tekira AVM; işbu kampanya şartlarını, dağıtılacak hediye çeklerinin özellik ve içeriklerini ve kampanya süresini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılanlar yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Tekira Avm, Anneler Günü, Anneler Günü 2023, Anneler Günü Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Tekira AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Mayıs 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Mayıs 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Mayıs 2023
  • Trafik

    : 218

Benzer Kampanyalar

  • Jumbo Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Anneler Gününde Sevgini Ödüllerle Taçlandır! 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında jumbo.com.tr internet sitesinden, İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücrets...
    18 Nisan 2024203 defa incelendi
  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024706 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024701 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024210 defa incelendi
  • Migros Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Kadınlar Gününe Özel Işıldayan Fırsatlar Migros'ta Türkiye genelinde en yaygın ve en çok kadın çalışına sahip şirketlerinden biri olan Migros, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Koz...
    1 Mart 2024445 defa incelendi