Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy A Çift Kişilik Uçak Bileti Kampanyası

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1832 defa incelendi
  • Puan : star star star 97 incelemede 2,75 puan almıştır.
Mutluluktan Uçmak İçin Bir A Yeter

6-14 Şubat 2017 tarihleri arasında Galaxy A'nın yeni modellerinden birini alın, iki kişilik yurt dışı gidiş-dönüş uçak bileti kazanın!

Kampanya Detayı:
Galaxy Fırsatları Çift Kişilik Uçak Bileti Kampanyası’ndan (Kampanya tarihleri olan 06 - 14 Şubat 2017 tarihleri arasında, Türkiye sınırları içinde satın alınmış, Samsung Electronics İstanbul Paz. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından ithal edilmiş, kampanyaya dahil olan Samsung Galaxy A3 (2017) SM-A320F, Galaxy A5 (2017) SM-A520F, Galaxy A7 (2017) SM-A720F model cep telefonu satın alan ve Kampanya Katılım Koşulları’na uygun olarak başvuruda bulunmak şartı ile, Türkiye’de ikamet eden 18 yaşını doldurmuş tüketiciler faydalanabileceklerdir.
1.    Galaxy Fırsatları Çift Kişilik Uçak Bileti Kampanyası’ndan (Kampanya tarihleri olan 06 - 14 Şubat 2017 tarihleri arasında, Türkiye sınırları içinde satın alınmış, Samsung Electronics İstanbul Paz. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından ithal edilmiş, kampanyaya dahil olan Samsung Galaxy A3 (2017) SM-A320F, Galaxy A5 (2017) SM-A520F, Galaxy A7 (2017) SM-A720F model cep telefonu satın alan ve Kampanya Katılım Koşulları’na uygun olarak başvuruda bulunmak şartı ile, Türkiye’de ikamet eden 18 yaşını doldurmuş tüketiciler faydalanabileceklerdir
2.    Tüketicilerin, işbu katılım koşullarının herhangi birine veya sürelere uymaması, eksik bilgi ve belge ibraz etmesi halinde yapılan başvuru geçersiz sayılır ve tüketiciler kampanyadan faydalanamazlar, kendilerine ilave bir hak tanınmaz.
3.    Bu kampanya, tedarik edilecek promosyon uçak bileti bedeli hariç, tüm havalimanı vergileri (bu vergileri kapsayan yakıt harcı, her ülkeye göre farklı sayıda olan kalkış ve iniş yapılan havalimanları vergileri, seyahatten kaynaklanabilecek olan tüm sair harç, sigorta bedeli, diğer vergiler ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla benzeri tüm gider ve masraflar Tüketici’nin kendisine ait olmak kaydı ile), harçlar (bilet kesim ücreti 10 €) ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydı ile benzeri tüm masraflar katılımcıya ait olacak şekilde anlaşmalı havayolu firmaları olan Air France, Türk Hava Yolları, Lufthansa, British Airways, KLM ve Alitalia hava yollarının uygunluk durumuna göre Ankara, İstanbul ve İzmir havalimanlarından Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma ve Viyana varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında çift kişilik gidiş - dönüş uçuş bileti alma hakkını sağlar.
4.    Tüketicilerin, kampanya çerçevesinde tedarik edilen uçak bileti promosyonu hakkından faydalanabilmeleri için öncelikle, kampanya tarihleri arasında kampanya uygulayıcısı olan Samsung yetkili satış noktalarından kampanyaya dahil Samsung Galaxy A serisi model cep telefonlarından birini satın almış olmaları, alışveriş faturasının kampanya katılım başvurusunda bulunan tüketicinin kendi ismine düzenlenmiş olması ve de Google Play Store mağazasına girerek Galaxy Fırsatları uygulamasını cep telefonlarına indirerek aynı aplikasyon üzerindeki kampanya bannerını tıklayıp kendilerine kampanya katılım kodu üretmeleri ve edindikleri bu kod ile fatura tarihi itibariyle 15 gün içerisinde www.1ayeter.com web sitesine giriş yaparak rezervasyon formuna ulaşıp başvuru adımlarını tamamlamaları ve kampanya katılım başvurusunda bulunmalıdırlar.
•    Katılımcıların, www.1ayeter.com adresinde bulunan kampanya web sitesine giriş yaparak rezervasyon formuna ulaşmaları ve formu eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurmaları ve aynı alana ürün alışveriş faturasını yüklemeleri gerekmektedir.
•    Çift kişilik uçak bileti hakkı ile Galaxy Fırsatları Çift Kişilik Uçak Bileti Kampanyası’ndan faydalanacak olan iki katılımcıdan birinin alışveriş faturasının adına düzenlenen kişi olması gerekmektedir.
•    Rezervasyon formunda 3 kalkış ve varış noktaları ve de 3 farklı gidiş - dönüş uçuş tarihi tercihi belirtilmiş olmalıdır.  
•    Biletleme yapılırken öncelikle ilk tercihler değerlendirmeye alınacaktır. Ancak müsaitlik durumuna göre farklı bir tarihte de biletleme yapılabilecektir. Müşterinin alternatif tarihler sunulması hakkında itiraz hakkı yoktur.
•    Katılımcı tarafından tercih edilebilecek ilk gidiş uçuş tarihi tercihi, kampanyaya başvuru tarihinden itibaren en erken 6 hafta sonrası olmalıdır. (Tüketicilerin, tercih edecekleri 3 farklı gidiş-dönüş tarihinden en az birinde kampanyaya başvuru tarihinden itibaren en erken 6 hafta sonrasından itibaren uçuş tercihi belirtmemesi halinde, başvuru geçersiz sayılacaktır)
•    Katılımcıların, gidiş yapacakları şehir/havalimanı ile dönüş yapacakları şehir/havalimanı aynı olmalıdır. Aksi halde başvuru geçersiz sayılacaktır.
•    Seçilecek en son geri (uçuş) dönüş tarihi 06 Şubat 2018 olabilir.
•    20 Aralık 2017 – 03 Ocak 2018 tarihleri ve Resmi, dini ve ulusal bayram/tatil günlerini kapsayan (23 Nisan 2017, 1 Mayıs 2017, 19 Mayıs 2017, 24 – 27 Haziran 2017, 30 Ağustos – 4 Eylül 2017 ve 29 Ekim 2017) tarihler Kampanya`ya dahil değildir.
•    Tüketicinin, kampanya çerçevesinde tedarik edilecek uçak bileti promosyonu çerçevesinde tek başına seyahat etmek istemesi halinde, tüketicinin başvuru formunda yer alan ikinci kişiye ait bilgileri, birinci kişi bilgileri aynı olarak girmelidir.
5.    Kampanya katılım başvuru tarihi, başvuru formunun online olarak eksiksiz doldurulup aynı alana alışveriş faturasının yüklenip başvurunun tamamlanması olarak dikkate alınacaktır.
6.    Her bir katılımcı için, alışveriş fatura tarihi itibariyle 15 gün içerisinde tamamlanmamış olan başvurular geçersiz sayılacaktır.
7.    Tüketicilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için, alışveriş faturasının kampanya katılım başvurusunda bulunan tüketicinin kendi ismine düzenlenmiş olması zorunludur. Alışverişi gerçekleştiren ve alışveriş faturası kendi adına düzenlenen tüketici ile kampanya katılım başvurusunda bulunarak uçuş hakkından faydalanmak isteyen aynı kişi olmaması halinde başvuru geçersiz sayılacak ve ikinci başvuru hakkı tanınmayacaktır.
8.    Başvurunun online olarak tamamlanıp kampanya düzenleyicisine ((Kampanya düzenleyicisi: BA Life Marketing, Tomtom Mah. Camcı Fevzi Sk. No:32 Beyoğlu - İstanbul / TÜRKİYE) online olarak ulaşması ile birlikte kampanyaya katılım başvurusu tamamlanmış olur.
9.    Başvurunun kampanya düzenleyicisine ulaşması ile birlikte, katılımcıların başvuru formunda belirtmiş oldukları cep telefonu numaralarına başvurunun ulaştığına dair bilgilendirme mesajı gönderilecektir.
•    Bilgilendirme mesajları, uçuş teklifleri ve başvuruya ait tüm iletişim süreci kampanya katılım başvurusunda bulunan ve alışveriş faturasının adına düzenlendiği hak sahibi 1. tüketici ile gerçekleşecektir.
10.    Kampanya katılım başvurusu geçerli olan tüketicilere, başvuru formunda belirttikleri 3 (üç) farklı uçuş tarihi ve güzergahı esas alınarak, sadece anlaşmalı uçuş firmaları olan Türk Hava Yolları, Lufthansa, British Airways, Air France, KLM ve Alitalia hava yollarının uygunluk durumlarına göre Tüketiciye, en geç 7 iş günü içerisinde uçuş teklifi sunulacak ve aynı zamanda çıplak uçak bileti bedeline dahil olmayan ve dolayısıyla kampanya kapsamında olmayan vergi ve harçlar konusunda telefon ve e-posta yolu ile bağlantı kurularak bilgi verilecektir.
•    Uçuşların doğrudan ya da aktarmalı olması mümkün olup, bu hususta tüketicinin uçuş değişikliği, havayolu firması değişikliği, yeni tarih talep hakkı ya da sair değişiklik ya da talep tercih hakkı bulunmamaktadır.
•    Uçuş teklifi, Türk Hava Yolları, Air France, Lufthansa, British Airways, KLM ve Alitalia hava yollarına ait seferlerden sunulacak olup katılımcıların havayolu firması seçme hakkı bulunmamaktadır.
•    Öncelikle ilk uçuş ve varış noktası tercihleri değerlendirilecek olup, Türkiye Cumhuriyeti resmi tatil dönemleri ile varış noktasındaki özel olaylar, fuarlar veya yerel tatiller nedeniyle uçuşlar kısıtlanabilir ve katılımcılara 2. veya 3. tercihlerine ait uçuş teklif edilebilir. Katılımcıların, farklı başvurulardaki diğer katılımcılar ile beraber aynı uçuşta yer alması garanti edilmez.
11.    Katılımcılar, kendilerine sunulan uçuş teklifi onayını 24 saat veya 24-48 saat içerisinde kampanya düzenleyicisine kampanya danışma hattını arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak bildirmelidirler.
•    Uçuş teklifi onayı ile 24 saat içerisinde geri dönüş yapan katılımcılar için kendilerine sunulan teklifte belirtilmiş olan ücretler geçerliliğini korur.
•    Uçuş teklifi onayı ile 24-48 saat arasında geri dönüş yapan katılımcıların tekliflerinde 50,00-Euro’ya kadar bir artış söz konusu olabilir. Net artış rakamı katılımcılara BA Life müşteri temsilcisi tarafından bildirilir.
•    Kampanya danışma hattını arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak 48 saat içerisinde uçuş teklifine olumlu şekilde geri dönüş yapmayan katılımcılar, uçuş teklif haklarını kaybederler ve başvuruları geçersiz sayılır.bu halde, katılımcılara yeni bir başvuru ve biletleme işlemi yapılmaz.
12.    Uçuş teklifinin onaylanması halinde, Kampanya çerçevesinde tedarik edilen salt uçak bileti bedeli hariç, katılımcılar tarafından karşılanması gerekli olan vergi, sigorta, harç, masraf ve sair bedellere ilişkin ücretler katılımcılar tarafından ödenmelidir.
•    Hava limanı vergileri ve harçlarının ödemesi sadece kredi kartı (VISA ya da MasterCard) ile gerçekleşebilir, para havalesi ve sanal kart geçerli değildir.
•    Ödemelerinin yapılacağı kredi kartının kampanya katılım başvurusunda bulunan müşterinin bizzat kendisine veya başvuru formunda adı belirtilen seyahat edecek ikinci yolcuya ait olması gerekmektedir.
13.    Katılımcılar tarafından onay verilen uçuşa ait hava limanı vergileri, bilet servis bedeli, seyahat sigortası ve seyahat acentesi veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masrafların tahsilatının gerçekleşebilmesi için uçuş teklifi ile birlikte gönderilmiş olan Mail Order Formu  (kredi kartın fiziksel olarak bulunmadığı ortamda posta, telefon veya internet aracılığı ile yapılabilen kredi kartı ödeme talimatıdır) uçuş teklifinin gönderiminden itibaren 24 saat içinde eksiksiz doldurulup imzalanarak uçuş teklifi e-postasına cevaben gönderilmedir. Mail Order Formu göndermeyen katılımcıların biletleme işlemleri, güvenlik nedeniyle gerçekleştirilemez.
14.    Katılımcılar, uçuş teklifini onaylandıktan ve bilet işlemleri gerçekleştirildikten sonra herhangi bir iptal ya da değişiklik talep edemezler, ne Samsung’dan ne de BA Life Marketing’den başka bir kampanya katılımı, tazminat veya sair ödeme talep edemezler. İstisnai bir durum olasılığında ise tüketicinin doğrudan kampanya düzenleyicisi ile e-posta yolu ile iletişime geçmesi zorunludur.
15.    Tüketiciler, kampanya çerçevesindeki uçak bileti promosyonu hakkından sadece 1 (bir) defa faydalanabilecek olup, adlarına düzenlenmiş birden çok alışveriş faturası olması veya tek bir alışveriş faturası içeriğinde birden çok kampanyaya dahil ürün almış olmaları veya başka bir katılımcının uçuş hakkı promosyonunda ikinci yolcu olarak yer almaları halinde de kampanyadan ve kampanya çerçevesindeki uçak bileti promosyonu hakkından sadece 1 (bir) defa faydalanabilecekleri için, aynı kişi kampanyadan ikinci kez faydalandırılmaz. Bu şekilde yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Şüpheye mahal vermemek kaydı ile, alışverişi gerçekleştiren tüketici ile uçuş hakkından faydalanmak isteyen aynı kişi olmaması durumda başvuru geçersiz sayılacak ve ikinci başvuru hakkı tanınmayacaktır.
16.    Her ne nam altında olsun adi şirketler veya diğer tüzel kişiler veya tüzel kişiliği bulunmasa bile iş ortaklıkları veya adi şirketler, ve nitekim bunlar adına düzenlenmiş faturalar ve kredi kartları ile Kampanya’dan faydalanılamaz.
17.    Şüpheye mahal vermemek kaydı ile, Faturanın gerçek kişi adına düzenlenmemiş olması ve her halükarda ödemelerin yapılacağı kredi kartının gerçek kişi tüketiciye ait olmaması halinde, yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.
18.    Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez, promosyon hakları nakde çevrilemez, takas, devir, temlik edilmez, depozito olarak veya herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, değişiklik talebinde bulunulamaz.
19.    Ne Samsung ne de BA Life uçuşların iptali, gecikmesi, havayolu firması tarafından uçuş saat ve rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarından sorumlu tutulamaz. Samsung ve BA Life savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri mücbir sebep durumlarında kampanyayı askıya alma ve iptal etme hakkını saklı tutar.
20.    Tüketici, kampanyaya bağlı katılım esnasında veya sonrasında meydana gelebilecek herhangi bir sorundan, kendisinin  her türlü ihmal ve kusurlarından kaynaklanabilecek maddi, manevi, bedeni bir zarar veya ziyandan, çalıntı eşyadan, herhangi bir kaza veya benzeri bir zarar görmesinden, acenteler ve havayolları tarafından sunulacak hizmetlerden ve bunların kalitelerinden, doğacak farklılıklardan, uçuş iptali, gecikme, erteleneme ya da rota değişikliklerinden dolayı doğrudan veya dolaylı olarak BA Life'ı ve Samsung’u sorumlu tutamaz. Katılımcı bu halde, bu firmalardan herhangi bir tazminat veya sair ödeme talep etmeyeceğini gayrikabili rücu kabul beyan ve taahhüt eder.
21.    Seyahat eden katılımcılar yanlarında geçerli bir pasaport bulundurmakla yükümlüdürler. Tüm yasal gereklilikler, vize, seyahat edilen ülke ve havayoluna ilişkin yasal gereklilikler de dahil olacak şekilde seyahat eden şahıs için bağlayıcıdır. Samsung ve BA Life bunlar için herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Seyahat eden şahıs kendi seyahat sigortasından sorumludur.
22.    Tüketicinin kampanya katılım başvurusu yapmadan evvel tüm kampanya katılım şart ve koşullarını okuyup, anlayarak, eksiksiz olarak kabul ettiği takdirde kampanyaya katılması gerekmekte olup, tüketicilerin kampanyaya katılım başvurusunda bulunmaları halinde tüm kampanya şart ve koşulları okunmuş ve bu şartları peşinen kabul ettikleri varsayılır. Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.
23.    Kampanyaya katılan hak sahibi tüketicilerin kampanyadan faydalanmak için paylaştıkları kişisel bilgileri, kampanya düzenleyicisi tarafından, kampanya kapsamı ile sınırlı olarak (örn: havayolu firması, seyahat organizasyonunu düzenleyen firma ve Samsung) ve gerektiğinde program ortakları ile paylaşılabilir. Tüketicilerin, www.1ayeter.com internet sitesindeki formun ilgili bölümünde bu kullanımı ve paylaşımı onaylamaları gerekmektedir ve kampanyaya katılarak, bu hususu kabul etmiş sayılırlar.
24.    Kampanya`ya katılarak, bilgilerinizin Samsung Gizlilik Politikası`na uygun olarak elde edilmesini/toplanmasını, kaydedilmesini ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3.kişilerle paylaşılmasını, aktarılmasını kabul etmiş oluyorsunuz.  
25.    Bu kampanya stoklarla sınırlıdır. Biletlerin parasal karşılığı talep edilemez.


İlgili etiketler : Samsung Galaxy A, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Kampanyası, Sevgililer Günü 2017, Cep Telefonu,

Kampanya Sahibi

Samsung Mobile
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Şubat 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2017
  • Trafik

    : 1832

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024705 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024699 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024209 defa incelendi
  • Migros Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Kadınlar Gününe Özel Işıldayan Fırsatlar Migros'ta Türkiye genelinde en yaygın ve en çok kadın çalışına sahip şirketlerinden biri olan Migros, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Koz...
    1 Mart 2024444 defa incelendi
  • Jumbo Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Anneler Gününde Sevgini Ödüllerle Taçlandır! 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında jumbo.com.tr internet sitesinden, İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücrets...
    18 Nisan 2024180 defa incelendi