Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Şahin Şipşak Kazandırıyor - 125 dk Konuşma Paketi Hediye

  • 11 yıl önce eklendi
  • 11623 defa incelendi
  • Puan : star star star star 619 incelemede 3,51 puan almıştır.
Şahin Şipşak Kazandırıyor...

Şahin al Fotoğrafını Sahinlekazan.com'a gönder, Hergün Heryöne 1000 Kişiye Tüm Operatörlerde geçerli 125 dk haftalık konuşma Paketi hediye...

Kampanyaya katılmak için Şahin ürünlerine ait fotoğrafı mobil cihazınız ya da bilgisayarınız üzerinden www.sahinlekazan.com sitesine girerek yüklüyorsunuz. Sisteme dilerseniz facebook hesabınızla, dilerseniz twitter hesabınızla ya da form doldur seçeneği ile giriş yapabilirsiniz.

sahinlekazan.com sitesi üzerinden sisteme giriş yapan ve fotoğraf yükleyen ilk 1000 kişiye her yöne 1 hafta boyunca kullanabileceği haftalık 125 dakika hediye edilmektedir. Sisteme giriş yaptıktan sonra yüklemeler sistem yoğunluğuna göre ve operatör koşullarına göre gün içerisinde yapılacak olup , sms ile bilgilendirilecektir. Kampanya dahilinde her bir numara haftalık 1 kez hediye konuşma kampanyasından faydalanabilmektedir. Kampanya her gün için fotoğraf yükleyen ilk 1000 kişi ile sınırlıdır.Her hafta tekrar katılabilirsiniz.

Ağız Tadıyla Konuş Türkiye kampanyası 25.01.2014 tarihi itibariyle başlayıp 31.03.2014 tarihine kadar devam etmektedir. Şahin Melek Et ve Et Mamülleri San. Tic. A.Ş. Kampanya süresi ve katılım koşulları ile ilgili her türlü değişiklik hakkını saklı tutar.

Avea'lılar Kampanyaya Katılmak İçin;
Kampanya kapsamında kazanılacak Avea konuşma paketleri yüklendiğine dair onay kısa mesajının ardından 7 gün boyunca geçerlidir. Avea sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar. Kazanılan konuşma paketi Heryöne 1 hafta geçerli olup 50 TL / 125 dk ile sınırlıdır. Kazanılan paketler, Fenercell, GSMobile, KARTALCELL, TrabzonCell tarifeleri dahil tüm Avea tarifelerindeki aboneler tarafından kullanılabilir. Kampanya kapsamında kazanılan konuşma paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez. İlgili paketler yurt içinde Avea kapsama alanlarında geçerlidir.

Turkcell'liler İçin;
Kampanya kapsamında kazanılan TL/dakika ödülleri aboneler arasında transfer edilemez. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan dakikalar geçerliliğini yitirecektir. Kazandığınız hediye 50 TL / 125 dakika yükleme tarihinden itibaren 7 gün boyunca her yöne yapacağınız yurtiçi aramalarda kullanabilirsiniz. Ön ödemli hattı olan müşteriler, kalan hediye TL’lerinizi öğrenmek için *123*1012# ‘i arayabilir. Kazandığınız hediye TL/dakikaları aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirsiniz: Hazır Kart ve Muhabbet Kart aboneleri için dakikası 0,4 TL (TL atış periyodu 60sn)’dir. Var olan hediye TL’lerinizle yapabileceğiniz maksimum konuşma süresini aştıktan sonra kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Genç tarifeli aboneler kampanyadan faydalanamamaktadır. Turkcell, kampanyayı 1 (bir) gün önceden kısa mesaj ile bildirimde bulunmak kaydıyla geçici sürelerle durdurabilir. “Bilgilendirme mesajı”nın aboneden kaynaklanan herhangi bir sebeple aboneye ulaşmamış olması süreyi etkilemez. Turkcell, sistem yoğunluğu nedeniyle paket yüklemelerinde 48 saat gecikme hakkını saklı tutar.

Vodafone'lular İçin;
Vodafone sistem yoğunluğu nedeniyle paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar. Haftalık konuşma paketi 50 TL / 125 dakika ile sınırlıdır. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kazanılan konuşma paketleri HERYÖNE konuşmalarda geçerli olacaktır. İlgili konuşma paketleri yurt içi kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Yurt dışında kullanılan konuşma paketleri, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye konuşma paketleri geçerliliğini yitirecektir. Kampanya kapsamında kazanılan konuşma paket ödülleri aboneler arasında transfer edilemez. Kampanyadan kazanılan konuşma paketi hediyesi üçüncü parti servislerin kullanımında geçerli değildir. Hediyenin abonenin hesabına yüklenmesinden itibaren 1 Hafta içinde tüketilmesi gerekir. Tüketilmemesi durumunda, hediye geçerliliğini yitirir. Kampanya kapsamında yükleme yapılan hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan paketler geçerliliğini yitirecektir.



İlgili etiketler : Sahinlekazan.com, Şahin Sucuk, Şahin Kampanyaları, Fotoğraf Yükleme, Kampanya, Hediye Dakika, Avea, Vodafone, Turkcell, Kampanya Şartları,

Kampanya Sahibi

Şahin Sucukları
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Trafik

    : 11623