Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Pepsi'den Cem Yılmaz'ın Yeni Filminde Rol Alma Şansı!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2179 defa incelendi
  • Puan : star star star star 19 incelemede 4,05 puan almıştır.
Cem Yılmaz'ın merakla beklenen filmi PEK YAKINDA'da rol almak ister misin?

Videonu çek, www.pepsiylepekyakindasetteyim.com'dan bize gönder, filmde rol alma şansı senin olsun!

 Cem Yılmaz, Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda, Ülkü Duru, Emin Gürsoy, Metin Coşkun, Tuğrul Tülek ve çocuk oyuncu Ata Berk Mutlu'nun rol aldığı PEK YAKINDA filminde sen de oyuncu ya da sette misafirleri olabilirsin!

Tek yapman gereken G.O.R.A. - Ateş Başı sahnesini kendi imkanların ve yaratıcılığınla yeniden çekip pepsiylepekyakindasetteyim.com'daki Başvuru Formu ile paylaşmak!

PEK 10’a kalan 10 video arasından Cem Yılmaz’ın seçeceği ilk 2 video sahibi PEK YAKINDA filmine rol alma şansı yakalayacak. PEK 10’a kalan diğer 8 katılımcı ise Ekim 2014’te vizyona girecek PEK YAKINDA film setini ziyaret etme şansı elde edecek.

Birden fazla video göndererek şansını artırabilirsin.

Son başvuru tarihi 3 Temmuz 2014! Ne kadar erken başvurursan o kadar çok oy toplayabilirsin.

Kampanya Detayı:
24.06.2014 ve 03.07.2014 tarihleri arasında Pepsi’yle Pek Yakında Setteyim kampanyasına katılmak için sitede yer alan film sahnesini canlandırıp ve kaydetmeli; kaydedilen görüntüyü de www.Pepsiylepekyakindasetteyim.com adresine yüklemelisiniz. Yükleme sırasında sizden istenen bilgileri eksiksiz girmeniz ve katılım koşullarını da kabul etmeniz gerekmektedir.
Yüklenen videolar site kullanıcıları tarafından değerledirilecek ve en çok “beğeni” alan 10 video, jüri tarafından değerlendirmeye tabi tutulmak üzere finale kalacaktır. Finale kalan 10 Video, Cem Yılmaz’ın da yer aldığı jüri tarafından değerlendirilecek ve en yetenekli seçilen iki video kampanyanın kazananı olarak belirlenecektir. Jüri finalistleri yetenek kriterini esas alarak değerlendirecektir. Kampanyanın kazananı olarak belirlenen iki video sahibi Pek Yakında filminde, yapımcı ve jüri heyeti tarafından belirlenen sahnede oyuncu olarak yer almak için hak kazanacaktır. Ancak bu kampanya ile Pepsi-Cola hiçbir şekilde Pek Yakında filminin vizyona gireceğini taahhüt ettiği anlamına gelmez. Çekimlere katılmak ile kampanya hediyesi alınmış kabul edilir.
Katılımcılar siteye 24 Haziran 2014 tarihinden itibaren video yüklemeye başlayacak ve siteye en son 03.07.2014 tarihine kadar video yüklenebilecektir. Katılımcıların sitede yer alan örnek videoya uygun video göndermeleri gerekmektedir. Katılımcılar tarafından gönderilen içerikler moderasyondan geçtikten sonra sitede yayınlanacaktır. Yayınlanmayan içerikler otomatik olarak silinecek, katılım iptal edilecektir. Hangi içeriğin yayınlanacağı tamamıyla Pepsi-Cola tasarrufundadır. Katılım koşullarına, genel ahlak kriterlerine uymayan, dini, siyasi, pornografik içerikli videolar hiçbir gerekçe göstermeksizin silinir ve yayınlanmaz. Bu durumda Pepsi-Cola hiçbir itirazı kabul etmeyecektir. Yarışmaya bir kişi birden fazla video ile katılabilir.
Siteye yüklenen videolar, site kullanıcıları tarafından 04.07.2014 tarihine kadar “beğen”ilebilecektir. Gün sonunda en çok beğeni alan 10 video tespit edilerek sitede ilan edilecektir. Finale kalan 10 video jüri tarafından değerlendirilecek ve jüri kampanya kazananı olarak iki video sahibini seçecektir. Kazanan videolar ise 07.07.2014 tarihinde açıklanacaktır. Kazananlara siteye üye olurken verdikleri iletişim bilgilerinden ulaşılmaya çalışılacaktır, bilgilerin doğru ve eksiksiz girilmesi katılımcının sorumluluğundadır.
Katılımcı uygulamayı kabul ettiğinde, Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.(Pepsi-Cola) ve/veya kullanıcıların ad, soyad ve yarışmaya katıldıkları videonun kullanım hakkına sahip olur.
Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.(Pepsi-Cola) sorumlu değildir.
Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.(Pepsi-Cola) ve/veya katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.(Pepsi-Cola) katılımcının e-posta adresine ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.(Pepsi-Cola) ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.(Pepsi-Cola) yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
Katılımcının www.Pepsiylepekyakindasetteyim.com adresindeki oylama sistemiyle ilgili illegal manipülasyon yaptığının tespit edilmesi durumunda, katılımcının yarışma hakkı, hiçbir açıklama yapılmaksızın iptal edilecektir ve hiçbir itiraz kabul edilmeyecektir.
Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.(Pepsi-Cola) kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar. Şehir dışından katılan katılımcıların konaklama ve yol masrafları katılımcının sorumluluğundadır.
Pepsi’yle Pek Yakında Setteyim kampanyasında ödül kazanabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. 18 yaş altında olup gönderdikleri içerikle jüri seçimi sonrasında ödül kazananlar, ancak ebeveynlerinden alınacak yazılı izinle ödülün sahibi olabilirler.
Kampanya kapsamında kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez ve/veya ödül bir başkasına devredilemez. Sitede yarışmak için içerik sağlayanlar ve kampanyanın sonunda yarışmayı kazanıp Pek Yakında filminde oynayan katılımcılar, görüntü, ses, isim ve videolarının kullanılması nedeniyle ve ayrca Pek Yakında Filminde oynamaları nedeniyle Pepsi-Cola ve Pek Yakında sinema filmi yapımcılarından herhangi bir ücret, kullanım, yayma, telif bedeli, mali hak bedeli vs başka herhangi bir ad altında ücret ve maddi karşılık talep edemezler. Hiçbir şekilde filmin yayınını engellemek için yasal girişimde bulunmayacaklarını kabul ederler. Kazananlar, Pek Yakında filmi içerisinde oynadıkları sahne ile ilgili film yapımcıları tarafından her türlü montaj, miksaj, seslendirme vb. yapılabileceğini sahnenin film yapımcıları tarafından katılımcıların tekrar onayına ihtiyaç olmaksızın dilediği şekilde değişitirilerek kullanılmasına muvakafat ederler.
Kampanya kazananın oynayacağı sahne çekimi 12 Temmuz 2014 de İstanbul’da yapılacaktır. Kazanan talihlinin İstanbul dışında ikamet etmesi halinde konaklama ve yol gideri Pepsi – Cola tarafından karşılanacaktır. Kazanan video sahiplerinin belirtilen gün ve saatte çekim için set ekibinin yanında hazır bulunmaları gerekmektedir. Kazananlar, çekim yapılacak yerin ve çekim tarihinin değişebileceğini ve ekibi tarafından belirtilecek kural ve davranışlara uyacaklarını kabul ederler. Çekim günü belirtilen saatte ve yerde hazır olmayan kazanan, ödül hakkını kaybeder.
Mücbir sebepler dahil herhangi bir nedenle çekimlerin yapılamaması halinde Katılımcı, Pepsi- Cola katılımcıya karşı yükümlülüğünü mevcut diğer kampanyalarından herhangi birinden katılımcıyı yararlandırmak suretiyle yerine getirmiş sayılacaktır. Katılımcının hangi kampanyadan yararlandırılacağına Pepsi- Cola tek başına karar verecektir. Bu kampanyaya katılan tüm katılımcılar, kendileri tarafından hazırlanmış videolar ile kazananların oynayacağı sahnelerin ve bütün sanatsal çalışmaların mali haklarının Pepsi Cola tarafından ödenmiş olduğunu ve bundan böyle tüm bu çalışmaların Pepsi- Cola’ya ait olacağını kabul ederler. Katılımcılar tarafından hazırlanmış bütün videoların ve Pek Yakında filmi içinde oynanacak sahnenin kullanılmamış veya yayınlanmamış olsalar dahi mali hak sahibi Pepsi-Cola olarak kalacak, bunlar Pepsi-Cola tarafından gerektiğinde kullanılabilecektir. Katılımcılar ve kazananlar sitede yüklü videolarının ve/veya film sahnesinin görüntü ve ses kayıtlarının FSEK 21. maddede tanımlanan “işleme”, video ve film sahnesinin kendisi veya herhangi bir surette işlenmiş halleri ile bunları tamamı veya kısımlarına da şamil olmak üzere 22. maddede tanımlanan “çoğaltma”, 23. maddede tanımlanan “yayma”, 24. maddede tanımlanan “temsil”, 25. maddede tanımlanan “kablolu/karasal/uydu, şifreli/şifresiz, free/paralı TV, video, DVD, VCD, radyo, sinema ve sair mevcut ya da ortaya çıkacak her tür işaret, ses ve/veya görüntü taşıyan vasıtalarla umuma iletim” mali haklarını, 4630 sayılı Yasa ile değişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 80. maddesi uyarınca haiz bulunduklarını - komşu hakları ve/veya bağlantılı haklar da dahil, tüm mali haklarını işbu kampanyaya katılmış olmak ile Pepsi –Cola’ya geçmesini sağlayacağını garanti eder. Katılımcı ve Kazananlar; Pepsi Cola ve Pek Yakında filmi yapımcılarından mali ve komşu hakları kullanmaya yönelik fiillerinden dolayı herhangi bir alacak veya tazminat talebinde bulunmayacağını ayrıca kabul, beyan ve taahhüt ederler.
Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
Kampanyaya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.(Pepsi-Cola) kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti.(Pepsi-Cola) bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

Koşullar:
Sitedeki tüm materyallerin, tasarımların, metinlerin ve görüntülerin (topluca “Materyaller”) aksi belirtilmedikçe Pepsi-Cola Company’nin telif haklarıyla korunan malı olduğunu veya üçüncü şahısların telif haklarıyla korunan malı olduğunu kabul etmelisiniz. Pepsi-Cola, Sitede gösterilen Materyalleri kullanmanızın, Pepsi-Cola’nın sahip olmadığı ya da Pepsi-Cola’yla ilişkili olmayan üçüncü şahısların haklarını ihlal etmeyeceğini taahhüt etmemekte veya beyan etmemektedir.
Ticari amaçlar hariç ve kişisel kullanımınızla sınırlı olmak üzere, Sitede gösterilen Materyallerin tek bir basılı kopyasını indirebilirsiniz. Ancak bu hakkınız, Materyallerde bulunan telif hakkı, ticari marka ve diğer tescil bildirimlerini silmemeniz ve değiştirmemeniz şartına bağlıdır. Metinler, görüntüler, sesler ve videolar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, Materyallerin herhangi birini tadil etmeniz, değiştirmeniz veya kamunun erişimine açma amacıyla ya da ticari amaçlarla Sitenin içeriğini yaymanız, yayımlamanız, aktarmanız, yeniden kullanmanız, yeniden yayımlamanız veya kullanmanız yasaktır.
Materyallerin izinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır ve telif hakkı yasaları, ticari marka yasaları, gizlilik ve aleniyet yasaları dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere yasalar uyarınca Pepsi-Cola ve/veya üçüncü şahısların haklarının ihlali anlamına gelecektir.
Pepsi-Cola Sitede doğru ve güncel bilgiler bulundurmak için makul çerçevede çaba göstermesine rağmen, bu bilgilerin doğruluğu, isabetliliği, güvenilirliği konusunda ve diğer ilgili konularda herhangi bir taahhüt veya beyanda bulunmamaktadır ve Sitenin içeriğindeki hiçbir eksik veya hata (yazım hataları ve teknik hatalar dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) için yükümlülük ya da sorumluluk kabul etmemektedir.
Sitedeki bilgiler bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir. Pepsi-Cola’nın ürünleri ve hizmetlerine ilişkin bilgiler, Türkiye Cumhuriyeti için geçerlidir. Pepsi-Cola, bu Sitedeki Materyallerin Türkiye Cumhuriyeti’nden başka ülkelerde kullanımının uygun olduğunu veya kullanıma açık olduğunu beyan etmemektedir. Bu Siteye başka ülkelerden erişenler, yalnızca o ülkenin kendi kanunlarına uymaktan sorumludurlar.
Sitenin kullanımında ve gezilmesinde, risk kullanıcının kendisine aittir. Pepsi-Cola veya Sitenin oluşturulmasında, geliştirilmesinde veya kullanıma sunulmasında görev alan taraflardan herhangi biri, Siteye erişmenizden, Siteyi kullanmanızdan veya gezmenizden, veya Siteden herhangi bir materyali, veriyi, metni, görüntüyü, videoyu ya da ses dosyasını indirmenizden doğabilecek olan ve bir sınırlama getirmeksizin bu eylemlerin sonucunda bilgisayar donanımınıza ya da tarafınıza ait başka bir mala gelecek zararlar veya bunları enfekte edebilecek virüsler dahil olmak üzere tüm doğrudan, arızi, dolaylı zararlardan ya da cezalandırıcı tazminattan sorumlu olmayacaktır. Yukarıdaki hükümleri sınırlamaksızın, Sitedeki tüm unsurlar, TİCARİ ELVERİŞLİLİK, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA İHLALDE BULUNMAMAYA YÖNELİK ZIMNİ TAAHHÜTLER DAHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE AÇIK YA DA ZIMNİ HİÇBİR ŞEKİLDE TAAHHÜTTE BULUNULMAKSIZIN, “OLDUĞU GİBİ” kullanımınıza sunulmuştur. Bazı yargı çevrelerinde zımni taahhütlerin sözleşme dışında bırakılmasına izin verilmediğini, dolayısıyla yukarıdaki istisna hükümlerinin bazılarının sizin için geçerli olmayabileceğini unutmayınız. Zımni taahhütlerin sözleşme dışında bırakılmasına ilişkin herhangi bir sınırlama bulunup bulunmadığını öğrenmek için yerel yasaları kontrol ediniz.
Pepsi-Cola, muhtelif zamanlarda, Pepsi-Cola’nın ürünleri ve/veya hizmetlerine ilişkin geri bildirimlerinizi elektronik posta yoluyla Siteye iletmenizi isteyebilir. İlettiğiniz veya gönderdiğiniz her türlü mesaj ya da materyal (a) Pepsi-Cola tarafından gizli olmayan ve tescilsiz bilgi olarak değerlendirilecektir, (b) Pepsi-Cola’nın malı olacaktır ve Pepsi-Cola bunlara ilişkin tüm hakların, mülkiyet haklarının ve menfaatlerin halihazırda ve bundan böyle münhasıran sahibi olacaktır, ve (c) bunlar, bir sınırlama olmaksızın, Pepsi-Cola ve onun şişeleme şirketleri, lisans sahipleri ve iştirakleri tarafından ve Pek Yakında sinema filimi yapımcıları tarafından, kendi takdirine bağlı olarak, tarafınıza karşı herhangi bir yükümlülüğü olmaksızın, hiçbir bedel ödemeksizin ve tarafınıza karşı başka hiçbir sorumluluk taşımaksızın kullanılacaktır. Bu kullanımlar, herhangi bir ortamda ya da bu Sitede herhangi bir şekilde veya başka bir şekilde tamamen veya kısmen çoğaltma, açıklama, iletme, yazılı, görsel ya da işitsel olarak yayınlama dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü amaca yönelik olabilir. Ancak, Pepsi-Cola’nın bu mesajların hiçbirine yanıt verme yükümlülüğü bulunmayacaktır.
Yukarıdaki hükümlere bakılmaksızın, Pepsi-Cola’nın kamuoyundan gelen yaratıcı fikirleri, önerileri veya materyalleri (“İbraz Edilen Materyaller”) kabul etmeme ve dikkate almama yönünde uzun süredir benimsediği bir politikası bulunmaktadır ve bu yüzden, bu Site aracılığıyla veya başka bir yolla gönderdiğiniz mesajlarda Pepsi-Cola’ya herhangi bir materyal ibraz etmemelisiniz. Ancak, bunu yapmamanızı istediğimiz halde bize herhangi bir materyal ibraz ederseniz, bu materyaller derhal Pepsi-Cola’nın malı olacaktır ve Pepsi-Cola bunlara ilişkin tüm hakların, mülkiyet haklarının ve menfaatlerin halihazırda ve bundan böyle münhasıran sahibi olacaktır. Ayrıca, Pepsi-Cola ibraz edilen bu materyalleri ürün geliştirme, üretme ve pazarlama dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü amaca yönelik olarak kullanmakta serbest olacaktır. Pepsi-Cola ibraz edilen bu materyallerin kullanılmasından veya açıklanmasından ya da İbraz Edilen Materyaller ile Pepsi-Cola’nın gelecekteki kullanımları ve faaliyetleri arasındaki benzerliklerden sorumlu olmayacaktır.
Bu Sitede gösterilen Ticari Markalar Pepsi Cola’nın tescilli ve tescilsiz Ticari Markalarıdır. Sitedeki hiçbir veri, zımnen, şahsa bağlı oluşan hukuki engel yoluyla veya başka şekillerde, Sitedeki herhangi bir Ticari Markayı kullanma lisansının ya da hakkının verildiği şeklinde, veya herhangi bir üçüncü şahsın sahip olduğu başka herhangi bir ticari markayı kullanma hakkı ya da lisansının verildiği şeklinde yorumlanmamalıdır. Herhangi bir Ticari Markayı bu Koşulları ihlal edecek şekilde hatalı kullanmanız durumunda, Pepsi-Cola, fikri mülkiyet haklarını, cezai soruşturma başlatmak da dahil olmak üzere hukukun izin verdiği tüm yollarla müsamahasız bir şekilde kullanacaktır.
Bu Sitede, Pepsi-Cola’nın yayında tutmadığı veya Pepsi-Cola ile ilgisi bulunmayan başka sitelere bağlantı verilebilir. Bu köprü bağlantıları, kullanıcılara yönelik bir hizmet olarak sağlanmaktadır ve bu Site veya Pepsi-Cola’nın ürünleri ve hizmetleri tarafından finanse edilmemekte ve desteklenmemektedir ve bunlarla başka şekilde bağlantılı değildir. Pepsi-Cola Sitede bağlantı verilen sitelerin tamamını gözden geçirmemiştir ve site dışındaki hiçbir sayfanın ve başka sitelere verilen hiçbir bağlantının içeriğinden sorumlu değildir. Diğer tüm sitelerin görüntülenmesinden kaynaklanan risk size aittir.
Pepsi-Cola’nın muhtelif zamanlarda Sitede tartışmalara, sohbetlere, gönderilere, iletimlere, ilan panolarına ve benzeri uygulamalara izin vermesi durumunda, Pepsi-Cola’nın gönderilen bilgileri izleme veya gözden geçirme yükümlülüğü bulunmamaktadır ve Pepsi-Cola bu bölümlerin herhangi birinin içeriğinden, ya da bu bilgilerin içerdiği her türlü hata, hakaret, onur kırıcı ifade, iftira, eksiklik, sahtekarlık, müstehcenlik, pornografi, küfür, tehlike ya da yanlışlıktan kaynaklanabilecek hiçbir sorumluluğu kabul etmemektedir. Yasal olmayan, tehdit içeren, hakaret niteliğinde olan, onur kırıcı, müstehcen, lekeleyici, kışkırtıcı, pornografik veya küfürlü materyaller veya suç kabul edilen, hukuki mesuliyete neden olabilecek veya başka bir şekilde herhangi bir yasayı ihlal edebilecek bir hareket oluşturan ya da bu tür hareketleri teşvik eden materyaller göndermeniz ya da yayımlamanız yasaktır. Pepsi-Cola, kendisinden bu tür bilgiler ya da materyaller gönderen kişilerin kimliğini açıklamasını isteyen ya da kendisini buna yönlendiren tüm emniyet yetkilileriyle ve mahkemelerle tam işbirliği yapacaktır.
Sitede belirtilen tüm teklifler, herhangi bir yasak söz konusu olduğunda geçersizdir, ve bu teklifler kendilerine ilişkin resmi kurallara tabidir.
Pepsi-Cola bu Siteyi Istanbul ofislerinden kullanımda tutmakta ve işletmektedir. İşbu koşullar Türkiye Cumhuriyeti yasalarına tabi olacak ve bu yasalar çerçevesinde yorumlanacaktır. İşbu Koşulların herhangi bir bölümünün yasadışı, geçersiz veya uygulanamaz olduğunun kabul edilmesi halinde, ilgili bölümün bölünebilir olduğu düşünülecek ve bu bölüm sözleşmenin diğer hükümlerinin hiçbirinin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
İşbu Koşullar Siteye ilişkin olarak tarafınız ile Pepsi-Cola arasındaki anlaşma ve mutabakatın tamamını oluşturmaktadır. İşbu Koşullar, Tarafınız ile Pepsi-Cola arasında Siteye ilişkin olarak yapılmış tüm diğer sözleşmelerin yerini alacaktır ve bu anlaşmaların herhangi bir hükmü ve geçerliliği bulunmayacaktır. Kampanyaya katılan herkes tüm bu hususları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Pepsi, Cem Yılmaz, Pek Yakında, Yarışma, Pepsiylepekyakindasetteyim.com, Sinema Filmi, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Pepsi
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Haziran 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Temmuz 2014
  • Trafik

    : 2179

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024135 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024143 defa incelendi