Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Pepsi, Yedigün ve Fruko'larda 2 GB'a Kadar İnternet Hediye

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1969 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 2,78 puan almıştır.
Tüm Pepsi, Yedigün ve Fruko Pet 1L’lerde 2 GB’a Kadar İnternet Hediye Boş Yok!

1 Temmuz 2020 – 15 Ağustos 2020 tarihleri arasında kampanyalı Pepsi Regular, Pepsi Max, Pepsi Twist , Fruko Cool Lime, Yedigün beyaz üstü mavi beyaz üstü siyah ve beyaz üstü yeşil KazandıRio logolu Pet 1 L ürünlerinin kapaklarındaki 10 haneli şifreyi KazandıRio uygulamasına okutan herkes günlük 100MB, 250 MB, 500 MB, 1 GB yada 2 GB internet paketi kazanacaktır.

Her katılımcı günde bir kere hediye kazanabilecek ve kazandığı hediyeyi, katılımdan itibaren 24 (yirmi dört) saat içinde kullanabilecektir. Kodun girilmesi ile hediyeye hak kazanıldıktan sonra, uygulama üzerinden kazandığınızın bilgisi sizinle paylaşılacaktır. Ayrıca, operatörler hatlarında problem olmayan (operatöre ödeme borcu olanlar gibi) kişilere yükleme yapacaktır ve hatlarına operatörlerince internet paketi yüklendikten sonra ücretsiz kısa mesaj bildirimi yapılacaktır.

Kampanya Detayı:
  • Hediyeler promosyonlu ürün miktarıyla  sınırlıdır. Şifreler 15.08.2020 tarihinde 23.59dan sonra geçerliliğini yitirecektir.
  • Promosyona katılan kullanıcıların günlük internet kazanım hakkı bir (1) ödül ile sınırlıdır.
  • Günlük kazanılan 100 MB, 250 MB, 500MB, 1GB veya 2 GB  veri paketi yüklemesi, katılımcılara  gelecek bilgilendirme mesajının ardından 1 gün boyunca geçerli olacaktır, kullanılmayan veriler 24 saat sonunda geçerliliğini yitirecektir. 
  • Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone sistem yoğunluğu nedeniyle günlük paket yüklemelerinde gecikme hakkını saklı tutar. Mevcutta veri paketi olan kullanıcılar öncelikle söz konusu promosyondan kazandıkları ücretsiz veri paketini kullanabilecektir. İlgili internet paketleri yurt içinde operatör kapsama alanı içinde kullanılabilir, yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Kullanıcıların operatörleri ile anlaşmalarından doğan borçlar sebebiyle sorumluluğu saklıdır; operatörler bu tarz borç ve yükümlülüklerin yerine getirilmemesinden ötürü, promosyon kapsamında kazanılan hediye internet paketlerini yüklememe hakkını saklı tutmaktadır. Promosyon kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye internet paketi geçerliliğini yitirecektir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan günlük veri paketi ödülleri aboneler arasında transfer edilemez. Katılımcılar bu promosyonu ve hediyelerini nakit karşılığı olarak talep edemez, haklarını devredemez ve satamaz. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez, değişiklik talep edilemez.
  • Katılımcının verdiği telefon bilgisinin yanlış veya eksik olması sebebiyle promosyon hediyesinin yüklenememesi halinde PEPSİ-COLA SERVİS VE DAĞITIM LTD. ŞTİ. VEYA FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. sorumlu tutulamaz.
  • Promosyona ilişkin değişiklikler KAZANDIRIO  uygulaması üzerinden duyurulacak olup, her bir değişiklik kişiler bakımından hüküm ifade edecektir. Promosyona katılım ile ilgili olarak uygulama üzerinden yapılan işlemler ücretsizdir.
  • Katılımcılardan veya mobil operatörlerden kaynaklanan nedenlerle katılımın gerçekleşememesi ya da geç gerçekleşmesi ya da mobil erişim operatörlerinin veya katılımcıların eksik ve / veya hatalı katılım yapılması durumunda  PEPSİ-COLA SERVİS VE DAĞITIM LTD. ŞTİ. VEYA FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. bu durumdan sorumlu tutulamaz. 
  • Kampanya aracılığıyla kazanılan haklar devredilemez. Kampanya şartlarının ve uygulamanın kötüye kullanılması, ilgili kapakların, şifrelerin ve hediye olarak verilen ürünlerin ticaretinin yapılması yasaktır.
  • Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler ve Pepsıco Inc. çalışanları ve Pepsico Inc.’in bünyesinde bulunan herhangi bir grup şirketi, bağlı şirket, iştirak veya herhangi başka bir tüzel kişilik (ve bunların alt işverenleri dahil)   çalışanları katılamaz. Pepsi cola ve Fruko, kampanyayı sona erdirme ve kampanyada değişiklik yapabilme hakkına sahiptir. Kampanyaya katılan herkes tamamı uygulama üzerinde belirtilmiş şartları kabul etmiş sayılır. KazandıRio mobil uygulaması ile ilgili ayrıntılı bilgiyi www.kazandirio.com  internet sitesinde bulabilirsiniz kampanya Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde geçerlidir.



İlgili etiketler : Pepsi, Yedigün, Fruko, Kampanya, İnternet,

Kampanya Sahibi

Pepsi

İlişkili Marka

YedigünFruko
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Temmuz 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Temmuz 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ağustos 2020
  • Trafik

    : 1969
  • İlişkili Markalar

    : Yedigün Fruko