Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Pepsi'den Cem Yılmaz'ın Yeni Filminde Oynama Şansı

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1978 defa incelendi
  • Puan : star star star 13 incelemede 3,23 puan almıştır.
Macera ve eğlence Pepsi'den...

Pepsiilegorelimseni.com adresine gir, kendini göster. Hem Cem Yılmaz'ın yeni filminde oyna, hemde Pepsi ile bensersiz deneyimler yaşa...

YAPMAN GEREKEN ÇOK BASİT!
- pepsiilegorelimseni.com adresindeki Listeden “ben bu rolü çok iyi oynarım” dediğin türk filmi karakterini seç, kısa videonu çek!
- İstediğin platforma yükle (?)
- #GörelimSeni etiketiyle Twitter’da paylaş!

Yeteneğini göster, Cem Yılmaz’ın filminde oynama şansını yakala!

PEKİ NE Mİ KAZANACAKSIN?
-  Cem Yılmaz’ın Ali Baba ve 7 Cüceler filminde oynama şansı.
-  Bulgaristan'daki film setini ziyaret etme şansı.

Kampanya Detayı:
  • 27.04.2015 ve 08.06.2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Pepsi ile Görelim Seni kampanyası üç bölümden oluşmaktadır. Kampanyanın üç bölümü birbirinden bağımsız olarak kurgulanmıştır. Katılımcılar diledikleri bölüme katılabilecek olup ; ödülleri kazanabilmeleri için üç bölümün tamamına birden katılım göstermeleri gerekmemektedir.
  • Kampanyanın ilk bölümünde Pepsi sosyal medya hesaplarından verilen ipuçlarını tahmin ederek, katılımcıların PepsiCo sponsorluğunda çekilecek Cem Yılmaz’ın yeni filminin ismini tahmin etmeleri istenmektedir. Kampanyanın ilk bölümü Filmin Adını Tahmin Et; Görelim Seni 27 Nisan 2015 ve 29 Nisan 2015 tarihleri arasında geçerli olup, saat 00:00’a kadar devam edecektir. Kullanıcıların kampanya hashtag’i #GörselimSeni’yi kullanarak Twitter üzerinden tahminleri tweet ile paylaşmaları istenmektedir. İsim tahminlerini doğru yapan 100 kişi çekiliş ile belirlenerek sinema bileti kazanacaktır. Doğru cevabı tahmin edemeyen, ancak kampanya hashtag’i #GörelimSeni ile tweet atan belli sayıdaki kullanıcılara mobil paket hediye edilecektir. Kullanıcıların pakedi almak için iletişim bilgilerini websitesi üzerinden eksiksiz bir şekilde paylaşmaları gerekmektedir. Mobil paket, 10.000 kişi ile sınırlıdır. Mobil paket, formun doldurulmasından itibaren 3 iş günü içerisinde formda verilen telefon numarasına tanımlanacaktır. İlk bölüm kazananları 30 Nisan 2015 tarihinde Pepsi-Cola sosyal medya hesapları https://tr-tr.facebook.com/PepsiTurkiye üzerinden açıklanacaktır.
  • Kampanyanın ikinci bölümü Oyunculuğunu Göster; Görelim Seni 04 Mayıs 2015 tarihinde başlayıp 15 Mayıs 2015 saat 00:00’a kadar devam edecektir. Kampanya özelinde seçilen 6 adet eski Türk filmi karakterlerini canlandırmaları istenen katılımcılar seçtikleri karakterin taklidini yaparak, çektikleri videoları #GörselimSeni etiketi ile Twitter’a yükleyecektir. Gelen videolar Pepsi-Cola jürisi (CMYLMZ|Fikirsanat, PepsiCo Türkiye ve Tribal Worldwide İstanbul yetkililerinden oluşan jüri) tarafından değerlendirilerek, elemeyi geçen 10 adet video Cem Yılmaz’ın karşısına oyuncu seçmesi için çıkacaktır. Cem Yılmaz tarafından değerlendirilen 10 isim arasından 1 adet kadın oyuncu ve 1 adet erkek oyuncu PepsiCo sponsorluğunda çekilecek Cem Yılmaz’ın yeni filminde oynama hakkını kazanacaktır. Ancak bu kampanya ile Pepsi-Cola hiçbir şekilde filminin vizyona gireceğini taahhüt ettiği anlamına gelmez. Çekimlere katılmak ile kampanya hediyesi alınmış kabul edilir. Jüri tarafından seçilen 10 kişi Bulgaristan’a set gezisi yolculuğuna çıkmaya hak kazanacaktır. Pepsi-Cola sosyal medya hesaplarından kazanan 20 Mayıs 2015 tarihinde açıklanacaktır.
  • Kendi Filmini Çek; Görelim Seni kampanyası 23 Mayıs 2015 ve 06 Haziran 2015 saat 00:00’a kadar devam edecektir. Bu görevde katılımcılardan daha önceden belirlenmiş ve Pepsi-Cola sosyal medya hesabından https://tr-tr.facebook.com/PepsiTurkiye üzerinden paylaşılmış 2 nesne ve 1 (bir) pepsi geçen toplam 15 nesneden istedikleri üçlüyü seçip, 1 dakikayı geçmeyen filmi çekmeleri istenmektedir. Herhangi bir cihazdan çekilen film Youtube, Instagram, Vine gibi platformlara yüklenip, Twitter üzerinden #GörelimSeni etiketi ile paylaşanlar kampanyaya katılmış sayılacaklar. Kampanya esnasında Twitter hesapları özel olan kullanıcıların içerikleri kampanyaya ulaşmamaktadır. Kampanyaya katılım için hesap ayarlarının herkese açık olması gerekmektedir. Moderasyondan geçen filmler Pepsi-Cola kampanya sitesi içerisinde yer alacaktır. Pepsi-Cola jürisi (CMYLMZ|Fikirsanat, PepsiCo Türkiye ve Tribal Worldwide İstanbul yetkililerinden oluşan jüri) tarafından değerlendirilerek seçilen en başarılı kişi PepsiCo sponsorluğunda çekilecek Cem Yılmaz’ın yeni filmine tek kişilik gala gösterimi kazanacaktır. Jüri tarafından belirlenen diğer ikinci başarılı seçilen kişi 1 adet GoPro Kamera seti kazanacaktır.
  • Pepsi ile Göreselim Seni kampanyasına katılım için istenen bütün bilgilerin eksiksiz olarak girilmesi ve katılım koşullarının kabul edilmesi gerekmektedir. Katılımcılar tarafından gönderilen içerikler moderasyondan geçtikten sonra sitede yayınlanacaktır. Yayınlanmayan içerikler otomatik olarak silinecek, katılım iptal edilecektir. Hangi içeriğin yayınlanacağı tamamıyla Pepsi-Cola tasarrufundadır. Katılım koşullarına, genel ahlak kriterlerine uymayan, dini, siyasi, pornografik içerikli videolar hiçbir gerekçe göstermeksizin silinir ve yayınlanmaz. Bu durumda Pepsi-Cola hiçbir itirazı kabul etmeyecektir. Kazananlara siteye üye olurken verdikleri iletişim bilgilerinden ulaşılmaya çalışılacaktır, bilgilerin doğru ve eksiksiz girilmesi katılımcının sorumluluğundadır.
  • Katılımcı uygulamayı kabul ettiğinde, PepsiCo ve/veya kullanıcıların ad, soyad ve yarışmaya katıldıkları videonun kullanım hakkına sahip olur.
  • Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Pepsi-Cola sorumlu değildir.
  • Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler.Pepsi-Cola ve/veya katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
  • Pepsi-Cola katılımcının e-posta adresine ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarınaPepsi-Cola ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  • Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Pepsi-Cola yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
  • Pepsi-Cola kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
  • Pepsi ile Görelim Seni kampanyasında ödül kazanabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. 18 yaş altında olup gönderdikleri içerikle jüri seçimi sonrasında ödül kazananlar, ancak ebeveynlerinden alınacak yazılı izinle ödülün sahibi olabilirler.
  • Kampanya kapsamında kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez ve/veya ödül bir başkasına devredilemez. Sitede yarışmak için içerik sağlayanlar ve kampanyanın sonunda yarışmayı kazanıp PepsiCo sponsorluğunda çekilecek Cem Yılmaz’ın yeni filminde oynayan katılımcılar, görüntü, ses, isim ve videolarının kullanılması nedeniyle ve ayrıca filminde oynamaları nedeniyle Pepsi-Cola ve Pek Yakında sinema filmi yapımcılarından herhangi bir ücret, kullanım, yayma, telif bedeli, mali hak bedeli vs başka herhangi bir ad altında ücret ve maddi karşılık talep edemezler. Hiçbir şekilde filmin yayınını engellemek için yasal girişimde bulunmayacaklarını kabul ederler. Kazananlar, film içerisinde oynadıkları sahne ile ilgili film yapımcıları tarafından her türlü montaj, miksaj, seslendirme vb. yapılabileceğini sahnenin film yapımcıları tarafından katılımcıların tekrar onayına ihtiyaç olmaksızın dilediği şekilde değişitirilerek kullanılmasına muvakafat ederler.
  • İkinci bölüm kazananın oynayacağı sahne çekimi [ X ] tarihinde Sofya, Bulgaristan’da yapılacaktır. Kazanan talihlinin İstanbul dışında ikamet etmesi halinde konaklama ve yol gideri Pepsi – Cola tarafından karşılanacaktır. Kazanan kişilerin vize işlemlerin tamamlanması gerekmektedir. Kazananlar, çekim yapılacak yerin ve çekim tarihinin değişebileceğini ve ekibi tarafından belirtilecek kural ve davranışlara uyacaklarını kabul ederler. Çekim günü belirtilen saatte ve yerde hazır olmayan kazanan, ödül hakkını kaybeder.
  • Mücbir sebepler dahil herhangi bir nedenle çekimlerin yapılamaması halinde Katılımcı, Pepsi- Cola katılımcıya karşı yükümlülüğünü mevcut diğer kampanyalarından herhangi birinden katılımcıyı yararlandırmak suretiyle yerine getirmiş sayılacaktır. Katılımcının hangi kampanyadan yararlandırılacağına Pepsi- Cola tek başına karar verecektir. Bu kampanyaya katılan tüm katılımcılar, kendileri tarafından hazırlanmış videolar ile kazananların oynayacağı sahnelerin ve bütün sanatsal çalışmaların mali haklarının Pepsi- Cola tarafından ödenmiş olduğunu ve bundan böyle tüm bu çalışmaların Pepsi- Cola’ya ait olacağını kabul ederler. Katılımcılar tarafından hazırlanmış bütün videoların ve Cem Yılmaz’ın filmi içinde oynanacak sahnenin kullanılmamış veya yayınlanmamış olsalar dahi mali hak sahibi Pepsi-Cola olarak kalacak, bunlar Pepsi-Cola tarafından gerektiğinde kullanılabilecektir. Katılımcılar ve kazananlar sitede yüklü videolarının ve/veya film sahnesinin görüntü ve ses kayıtlarının FSEK 21. maddede tanımlanan “işleme”, video ve film sahnesinin kendisi veya herhangi bir surette işlenmiş halleri ile bunları tamamı veya kısımlarına da şamil olmak üzere 22. maddede tanımlanan “çoğaltma”, 23. maddede tanımlanan “yayma”, 24. maddede tanımlanan “temsil”, 25. maddede tanımlanan “kablolu/karasal/uydu, şifreli/şifresiz, free/paralı TV, video, DVD, VCD, radyo, sinema ve sair mevcut ya da ortaya çıkacak her tür işaret, ses ve/veya görüntü taşıyan vasıtalarla umuma iletim” mali haklarını, 4630 sayılı Yasa ile değişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 80. maddesi uyarınca haiz bulunduklarını - komşu hakları ve/veya bağlantılı haklar da dahil, tüm mali haklarını işbu kampanyaya katılmış olmak ile Pepsi –Cola’ya geçmesini sağlayacağını garanti eder. Katılımcı ve Kazananlar; Pepsi Cola ve Pek Yakında filmi yapımcılarından mali ve komşu hakları kullanmaya yönelik fiillerinden dolayı herhangi bir alacak veya tazminat talebinde bulunmayacağını ayrıca kabul, beyan ve taahhüt ederler.
  • Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
  • Kampanyaya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Pepsi-Cola kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
  • Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Pepsi-Cola bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.



İlgili etiketler : Pepsi, Cem Yılmaz, Pepsiilegorelimseni.com, Pepsi İle Görelim Seni, Pepsi Yarışma, Kampanya, Film Yarışması, 7 Cüceler,

Kampanya Sahibi

Pepsi
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Mayıs 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Haziran 2015
  • Trafik

    : 1978