Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Pegasus'dan Çekilişle 10.000 Hediye Uçak Bileti!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2007 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 2,93 puan almıştır.
Şimdi Biletini avantaj veya ekstra paket ile al, 10.000 hediye Uçak biletinden birini kazanma şansını yakala!

Pegasus, Türkiye’de bir ilk olan “Akıllı Uçuş Paketleri” ile misafirlerinin seyahatlerini kolaylaştıran ve zenginleştiren ek ürün ve hizmetlerini %50’ye varan indirimlerle kolayca satın alma imkanı sunuyor. Üstelik biletlerini flypgs.com’dan31 Ağustos’a kadar “Avantaj Paket” veya “Ekstra Paket” olarak satın alan misafirler arasında yapılacak çekilişle 10 bin şanslı misafir hediye bilet sahibi olacak.

Misafirlerine seyahatlerini diledikleri gibi kişiselleştirme imkanı veren Pegasus Hava Yolları,2013 yılının sonunda dünyada az sayıda hava yolunun uyguladığı, Türkiye’de ise bir ilk olan “Akıllı Uçuş Paketleri”yle misafirlerine en çok tercih edilen ekstra bagaj, koltuk seçimi ve ikram hizmetlerini bir arada% 50’ye varan indirimlerle sunmaya başladı.

Uçuş deneyimlerini“Avantaj Paket” veya “Ekstra Paket” ile zenginleştirecekolan misafirler, paketler kapsamında en çok tercih edilen hizmetleri indirimli kullanırken,biletlerini Ağustos ayının sonuna kadar flypgs.com’danbu paketlerle aldıkları takdirde 10.000 hediye biletten birini kazanma fırsatı da bulacak.

Çekilişle belirlenecek olan talihliler, 10 Eylül’de flypgs.comsitesinden duyurulacak. Talihliler, Pegasus’un yurt içindeki 30 uçuş noktasında ve Kıbrıs uçuşlarında geçerli olacak tek yön hediye biletlerini1 Ekim – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri uçuşlarda kullanabilecek.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 29.05.2014 tarihli ve 58259698-255.05.02/1796-4486 sayılı kapsam dışı izni ile 02.06.2014(00.01)-31.08.2014(23.59) tarihleri arasında düzenlenmiştir.
  • Kampanya tarihleri arasında, Pegasus’a ait ücretsiz flypgs.com adlı internet sitesinden avantaj ve ekstra paketlerden uçak bileti alanların ad, soyad, telefon ve e-mail bilgileri sisteme aktarılıp çekilişe dahil edilecektir. Bu çekiliş hakkı sadece uçak bileti bedeli üzerinden kazanılacak olup, iptal ve iadelerden doğan işlem ücretleri bu hak dışındadır.
  • Çekilişte 10.000 kişi Pegasus Havayolları ile tek yön, yurt içi veya Kıbrıs hatları için geçerli tek kişilik uçak bileti kazanacaktır. Kazanan talihliler uçuşlarını 01.10.2014-31.12.2014 tarihleri arasında gerçekleştirecek şekilde kendilerine iletilecek kod ile biletleme yapmalılardır.
  • Hediye biletler; 2-12 Ekim 2014, 24-29 Ekim 2014 ve 31 Aralık 2014 tarihli uçuşlar için kullanılamaz.
  • Uçak bileti satın alım sayfasındaki iletişim bilgileri bölümüne cep telefonu bilgisinin +90 512 3456789 formatında girilmesi zorunludur.
  • Uçak bileti satın alım sayfasındaki iletişim bilgileri bölümünde katılımcıların beyan ettiği Ad Soyad ve İletişim bilgilerinin doğruluğu kendi sorumluluklarındadır. Hatalı veya eksik girilen bilgilerden kaynaklanabilecek sorunlardan Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. sorumlu tutulamaz. Kazanan talihlilere beyan ettikleri iletişim bilgileri üzerinden ulaşılacaktır. Ödül kazanan kullanıcılara uçak bileti satın alım sayfasında belirttikleri iletişim bilgileri üzerinden ulaşılamadığında sorumluluk kabul edilmeyecektir.
  • Uçak bileti satın alım sayfasındaki iletişim bilgileri bölümünde satın alım esnasında beyan edilen Ad Soyad ve İletişim bilgilerini daha sonra flypgs.com ve call center üzerinden değiştiren kullanıcılar çekilişe hak kazanamayacaktır.
  • Çekiliş tarihinden önce iptal edilen uçak bileti satın alımlarına sahip kullanıcıların çekiliş hakları iptal edilecektir.
  • Çekiliş 08.09.2014 saat 11.00’da Markera Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sk. No:30 D:1 Şişli/İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda gerçekleştirilecektir.
  • Kazanan talihliler 10.09.2014 tarihinde flypgs.com internet sitesinde yayınlanacaktır.
  • Bu çekilişe Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş., Markera Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Uçak bileti ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredemez ve nakde çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.
  • Pegasus Havayolları kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda ilgili katılımcının hakkını hiç bir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Pegasus Havayolları düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve yarışmacının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.
  • Uçak bileti ikramiyesinde Pegasus’un uçuşu olmayan bir şehirden kazanan talihliler için Pegasus’un uçuşu olan en yakın şehir üzerinden aktarmalar ödüle dahildir. Aktarma yapılacak şehre kadar olan ulaşım, vize, pasaport işlemleri ve havayolu ulaşım dışındaki (konaklama, yemek, transfer vb.) masraflar talihliye aittir.
  • flypgs.com kampanyasına katılanlar yukarıdaki belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
  • Kullanıcının site ve buna bağlı sunulan hizmetleri yanlış kullanımından kaynaklanabilecek maddi, ticari itibar, sosyal itibar kaybı veya dolaylı ya da dolaysız özel, cezai, rastlantısal kayıp ve zararlardan Pegasus Havayolları ve bağlı kuruluşları hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Pegasus Havayolları uygun görmediği takdirde hiçbir sebep belirtmeksizin ödül vermeme hakkına sahiptir.
  • Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Pegasus Havayolları’na aittir.
  • Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye, hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında 0212 266 54 03 nolu Markera Kampanya Danışma Hattından ulaşabilirsiniz.
  • Bu çekilişe katılan herkes, katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Pegasus, Uçuş Paketi, Pegasus Uçuş Paketi,

Kampanya Sahibi

Pegasus Airlines
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Haziran 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 23 Haziran 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2014
  • Trafik

    : 2007

Benzer Kampanyalar

  • Şok Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Ramazan’ın bereketini paylaşmayı ŞOK Seviyoruz! Ramazan Erzak Paketimiz ile hem sevdiklerinizi hem de ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek ŞOK kolay! Şok Market’in markalı ürünlerinden...
    4 Mart 2024433 defa incelendi
  • Migros Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Her yılolduğu gibi bu yılda, Bereketli Ramazan Kolileri Migros'larda satışa sunuldu... Migros, onbir ayın sultanı ramazan ayını, birbirinden kazançlı kampanyalarla karşılıyor. Her b...
    25 Şubat 2024521 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024843 defa incelendi
  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024907 defa incelendi