Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Pegasus ile Kıbrıs'a 9 TL'ye Uçun

  • 2 yıl önce eklendi
  • 422 defa incelendi
Kıbrıs’ı keşfetmek için en ucuz biletimi şimdi 23 Ağustos’a kadar Pegasus mobil uygulamamdan ya da flypgs.com’dan 9 TL+vergilerle hemen al, 4 Ekim-29 Aralık tarihleri arasında seyahatinin tadını çıkar!

Biletini 23 Ağustos’a kadar Pegasus mobil uygulamamdan ya da flypgs.com’dan sadece 9 TL + vergilerle al, 4 Ekim - 29 Aralık tarihleri arasında Kıbrıs’ın tadını çıkar!

Kampanya Detayı:
· 20 - 23 Ağustos (Türkiye yerel saatine göre 20 Ağustos 2021 saat 00:01’den itibaren 23 Ağustos 2021 saat 23:59’a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)
· Uçuş Tarihi: 4 Ekim – 29 Aralık 2021
· Kampanya tüm Kıbrıs uçuşlarında geçerlidir.
· 9 TL + Vergiler (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.)
· Koltuk Adedi: Ücret duyurusu, ilgili ücret sınıfından sunulan koltuk adedi sayı ile sınırlı olup toplam 70.000 adettir. Bu koltuklar tükendiği anda ücretler değişecek ve bu ücret duyurusuna tabi olarak hiçbir hak talebinde bulunulamayacaktır.
· Kampanya sadece flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.
· Ücret duyurusu direkt uçuşlar için geçerlidir. Aktarmalı uçuşlar için geçerli değildir.
· Kampanyadan bebek yolcular (0-2 yaş) yararlanamaz.
· Kıbrıs uçuşlarında Süper Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.
· Bu kampanyadan satın aldığınız biletleri ceza ödemeden değiştirebilir, açığa alabilirsiniz. Değişiklik yaptığınız durumda yalnızca iki bilet arasındaki ücret farkını ödeyerek (Eğer değişiklik yapılan uçuşun her şey dahil toplam Taşıma Ücreti, ilk uçuşun her şey dahil toplam Taşıma Ücretinden yüksek ise) biletinizi değiştirebilirsiniz.
· Cezasız değişiklik ve açığa alma hakkı ile ilgili diğer tüm detaylar için https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/tum-ucuslarda-cezasiz-degisiklik-hakki sayfasını ziyaret ediniz.
· Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.
· Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.
· Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.



İlgili etiketler : Pegasus, Uçak Bileti, Seyahat, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Pegasus Airlines
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ağustos 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 20 Ağustos 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Ağustos 2021
  • Trafik

    : 422