Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Michelin Lastiklerinde 240 TL İndirim Fırsatı

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1203 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 3,09 puan almıştır.
Michelin, 1 Mart- 30 Haziran 2018 tarihleri arasında kampanyaya katılan Michelin yetkili bayilerinden lastik alan müşterilerine 240 TL'ye varan fırsatlar sunuyor.

Lastik sektöründe "uzun ömürlü performans" stratejisiyle ilk kilometreden son kilometreye kadar yüksek performans sunan lastikler tasarlayan Michelin, yeni kampanyasını müşterileriyle buluşturuyor. Michelin, 1 Mart- 30 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak yeni servis kampanyası ile tek seferde 4 adet Michelin yaz, kış, 4x4 binek veya hafif ticari araç lastiği alan müşterilerine servis ve araç bakım hizmetlerinde indirim hediye ediyor.

Lastik ebadı 17" altı lastik satın alımlarında 120 TL,17" ve üstü lastik satın alımlarında 240 TL değerinde araç ve servis bakımı sunan kampanyaya katılmak için, Michelin perakende bayilerinden 4 adet Michelin yaz, kış, 4x4 binek veya hafif ticari araç lastiği almak yeterli olacak. Müşteriler lastik alımı sonrasında yetkili bayi tarafından verilen hediye kart ile servis kampanyasından yararlanabilecek.

Kampanyaya katılan müşteriler rot-balans ayarı, sökme-takma, montaj, ön-arka lastik değişimi, lastik oteli, nitrojen gibi lastik servis hizmetleri ile anında yağ ve filtre değişimi, fren sistemi kontrolü, bakımı, silecek değişimi, akü değişimi, ön takım onarımı, klima gazı dolumu ve ilave lastik garantisi gibi araç bakım hizmetlerinden yararlanabilecek.

Kampanya Detayı:
1.Michelin Yaz ve Kış Lastikleri – MICHELIN 2018 Servis Kampanyası 01 Mart 2018 – 30 Haziran 2018 Katılım Koşulları 1. İşbu Michelin Yaz ve Kış Lastikleri – “MICHELIN 2018 Servis Kampanyası” (“Kampanya”) Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. tarafından yürütülmektedir.
2. Kampanya 01 Mart 2018 – 30 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olup bu tarih sonunda herhangi bir ek duyuruya gerek olmaksızın kendiliğinden sona erecektir.
3. 01 Mart 2018 – 30 Haziran 2018 tarih aralığı dışındaki tarihlerde düzenlenen faturalar Kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
4. Türkiye Cumhuriyeti genelindeki (K.K.T.C hariç), Kampanya’ya katılan yetkili Michelin perakende bayilerinde geçerlidir.
5. 17’’ altı Michelin binek, 4x4 ve LTT yaz ve kış lastik satın alımlarında: Michelin yetkili bayilerinden 01 Mart 2018 – 30 Haziran 2018 tarihleri arasında tek seferde 4 adet ve üzeri 17” altı Michelin yaz veya kış lastik satın alımlarında ve söz konusu satın alma ile aynı zamanda satın alınacak lastik servis ve araç bakım hizmetlerinde, katılımcılar söz konusu lastik servis ve araç bakım hizmetinin KDV Dahil 120 TL’lik kısmından bedelsiz yararlanabilecektir. Örneğin katılımcı; Michelin yetkili bayisinden 4 adet 205/55 R 16 94 V CrossClimate satın aldı ise ve bu satın alma işlemi ile birlikte ilgili Michelin yetkili bayisinden Kampanya kapsamındaki lastik ve araç bakım hizmetlerinden satın almak istiyorsa, satın alacağı bu hizmetten KDV Dahil 120.-TL tutarında bedelsiz yararlanabilir.
6. 17’’ ve üstü Michelin binek, 4x4 ve LTT yaz ve kış lastik satın alımlarında: Michelin yetkili bayilerinden 01 Mart 2018 – 30 Haziran 2018 tarihleri arasında 4 adet ve üzeri 17” ve üstü Michelin yaz veya kış lastik satın alımlarında ve söz konusu satın alma ile aynı zamanda satın alınacak lastik servis ve araç bakım hizmetlerinde, katılımcılar söz konusu lastik servis ve araç bakım hizmetinin KDV Dahil 240 TL’lik kısmından bedelsiz yararlanabilecektir. Örneğin katılımcı; Michelin yetkili bayisinden 4 adet 225/50 R 17 94 W Primacy 3 satın aldı ise ve bu satın alma işlemi ile birlikte ilgili Michelin yetkili bayisinden Kampanya kapsamındaki lastik ve araç bakım hizmetlerinden satın almak istiyorsa, satın alacağı bu hizmetten KDV Dahil 240 TL tutarında bedelsiz yararlanabilir.
7. Kampanyaya katılabilmeleri için katılımcılara bayiler tarafından hediye olarak Michelin Multinet Hediye Kartı verilecektir. Kartların katılımcıların kendileri tarafından aktive edilmeleri gerekir. Katılımcıların kartlarını aktive ettirmeleri için, www.lastikkampanyasi.multinet.com.tr adresli web sayfasına giriş yaparak aktivasyon formunu doldurmaları istenecektir. Katılımcılar ilk sayfada yer alacak olan kampanya hakkındaki bilgilere ve Kampanya Katılım koşullarına erişebileceklerdir. Katılımcılar şu şekilde kartlarını aktive ederek kullanabileceklerdir:
Aktivasyon ekranı akışı:
• www.lastikkampanyasi.multinet.com.tr adresli web uygulamasına girilir.
• Açılacak ilk ekranda Kampanya bilgi ve koşulları ve katılım koşullarına ilişkin onay kutucuğu bulunacaktır. Bu onayı vererek Kampanya’ya katılmak ve kartını aktif hale getirmek isteyen son kullanıcılar için sonrasında açılacak ekrana;
• Kartın ön yüzünde bulunan 16 haneli kart numarası girilir.
• Kartın ön yüzünde bulunan 3 haneli güvenlik kodu girilir.
• Ad Soyad girilir.
• E-Posta adresi girilir.
• Cep telefonu girilir. Bu sayfa da kaydedildikten sonra kayıt edilen cep telefonuna bir doğrulama sms’i (onay kodu) gelir. Açılan 3. ve son sayfada
• Cep telefonuna gelen onay kodu girilir.
• “Onayla” butonuna tıklandığında, katılımcının cep telefonuna “120 TL’lik (veya 240 TL’lik) MICHELIN Hediye kartınız aktif hale getirilmiştir, iyi alışverişler dileriz” şeklinde bir onay sms’i gönderilecektir.
• Aktive edilmiş kartlar, Bayide bulunan pos cihazından geçirilerek hediye servis tutarı kullanılabilecek ve katılım tamamlanacak ve ödeme işlemi yapılabilecektir. Aktive edilmiş kartın Pos cihazından geçirilirken gerekli olacak Multinet sistem şifresi 5555 olacaktır.
8. Bilgilerin tam ve doğru doldurulmasından katılımcılar sorumludur.
9. Michelin Multinet Hediye Kartları, sadece satın alınan bayilerde ve lastik alımı birlikte gerçekleştirilecek Kampanyaya dahil servis hizmetlerinin satın alınmasında geçerlidir.
10. Kampanyaya katılım her bir tüketici için bir defa ile sınırlandırılmıştır. Dolayısıyla her bir cep telefonu ile bir kez - tek kart için aktivasyon yapılabilir. Her bir kart Kampanya süresi boyunca satın alınan lastik çapına göre yine bu satın alma işlemi ile birlikte ilgili Michelin yetkili bayisinden Kampanya kapsamındaki lastik ve araç bakım hizmetlerinde kullanılmak üzere KDV Dahil 120 TL veya KDV Dahil 240 TL ile sınırlıdır.
11. Kampanya, Michelin markalı binek, 4X4 ve LTT yaz veya kış lastiklerinde geçerlidir. Hediye edilen servis tutarı sadece bu lastiklerin faturalanması ile ve söz konusu lastikler için servis ve araç bakım hizmetinin lastik satın alma işlemi ile birlikte satın alınması halinde geçerlidir.
12. Kampanya, kampanyaya katılan yetkili Michelin perakende bayilerinden satın alınan lastikler için geçerlidir. Diğer kanallardan (araç bayileri, ara satıcılar, alt satıcılar, e-ticaret siteleri, vb.) yapılan satın alımlarda geçerli değildir.
13. Kampanyaya katılan yetkili Michelin bayilerinin bilgilerine www.michelin.com.tr adresinde bulunacak kampanya ile ilgili bilgilendirme sayfalarından ulaşılabilir.
14. Kampanya’ya dahil olan hizmetler; Tüm lastik servis hizmetleri; rot ayarı, balans ayarı, rot-balans, sökme-takma, montaj, önarka lastik değişimi, lastik oteli, nitrojen, gibi… ile Araç bakım hizmetlerinde; yağ ve filtre değişimi, fren sistemi kontrolü ve bakımı (fren hidroliği, balata&disk değişimi), silecek değişimi, akü değişimi, ön takım onarımı, klima gazı dolumu, ilave lastik garantisi hizmetleri ile sınırlandırılmıştır.
15. Bu hizmetler bayilerin donanımlarına ve kapasitelerine göre değişkenlik gösterebilir, dolayısıyla bayilerin temin edebildikleri hizmet kapasitesi ve kapsamı ile sınırlıdır. 16. Kampanya’ya bir fatura ile bir katılımcı adına katılınabilir ve Kampanya’ya katılabilmek için Kampanya kapsamındaki lastiklerden tek seferde en az 4 lastik ve üzeri satın alınması ve bununla birlikte Kampanya’ya dahil lastik servis ve araç bakım hizmeti alınması gerekmektedir. Kampanya kapsamında hak edilen hediye servis bakım tutarı, miktardan bağımsız olarak her satın alım için sadece bir kere verilecek olup fazla lastik satın alınması ya da farklı seferlerde, farklı faturalar ile 4’er adet lastik satın alınması halinde, ilgili müşterinin ilk satın alımındaki 4 lastik kabul edilir. Örneğin, aynı fatura ile 8 adet lastik satın alan katılımcı sadece bir kere hediye servis hizmeti hak edebilecektir. 17. Kampanya’dan yararlanma hakkı; peşin, kredi kartı ya da diğer tüm ödeme şekillerinde geçerlidir. 18. Kampanyaya katılım için gerekli kart aktivasyon işlemleri masaüstü bilgisayarlar ya da tablet, akıllı telefon gibi mobil araçlardan yapılabilir.
19. Kart aktivasyonu doğrulama şifresi olarak katılımcıların cep telefonlarına gönderilecek sms’ler için katılımcıya herhangi bir ücret yansıtılmayacaktır.
20. Kampanya ile ilgili konularda sorular ve yardım talepleri için Kampanya Operasyon Destek Birimine başvurulabilir. İletişim Bilgileri: Kampanya Operasyon Destek Birimi Tel: 0212 274 63 88 Faks: 0212 272 39 60 GSM: 0532 788 10 27 E-posta: serviskampanyasi@btl.com.tr (Mesai Saatleri: Hafta içi günler: 09.00-18.00 arasıdır.)
 21. 18 yaşından küçük olanlar bu Kampanya’ya katılamaz. Michelin, 18 yaşından küçüklerin Kampanya’ya katılmalarından sorumlu tutulamaz.
22. Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. personeli, bayi sahipleri, bayi personeli ve BTL Tanıtım Danışmanlık ve Pazarlama Hizmetleri ajans çalışanları, Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. çalışanları Kampanya’ya katılamaz, Kampanya tüketiciye (son kullanıcıya) yöneliktir.
23. Kampanya katılımı için beyan edilecek satış faturası üzerinde; bayi adı, kaşesi ve imzası, fatura serisi ve seri numarası, fatura tarihi, müşteri adı, şehri, satın alınan ürünün kodu, markası, deseni, ebatları, adedi, birim satış fiyatı ve toplam fatura tutarı ile kampanya kapsamında katılımcıya sunulan servisin adı, adedi, vb. bilgileri ve katılımcının kullandığı hediye Michelin Multinet Hediye Kartı’nın numarası (kartın ön yüzünde bulunan 16 haneli kart numarası) net bir şekilde yazılmış, görünür ve okunaklı olmalıdır. Bilgileri eksik olan ve/veya okunamayan faturalar işleme alınmayacaktır.
24. Kampanya ile ilgili tüketiciye sunulan hediye kartın numarası (kartın önyüzündeki 16 haneli kart numarası), bayiler tarafından faturanın üzerine mutlaka yazılacak ve tüketici tarafından da kontrol edilecektir. Kart numarası yazılı olmayan, eksik ya da yanlış yazılan faturalar Kampanya kapsamında değerlendirilemeyecektir. Fatura üzerinde yazılan numaralı kartın sistemde tanımlı bir kart olmaması halinde ilgili fatura kabul edilmeyecektir.
25. Kampanya kapsamında kesilen faturalarda, katılımcıya sunulan servis hizmeti ve/veya hizmetlerinin satılan lastiklerden bağımsız olarak ayrı bir satırda gösterilmesi gerekir. Servis hizmeti yazılı olmayan faturalar kampanya kapsamında kabul edilmeyecektir.
26. Tüketicilere yapılan satışlara ait faturalar Kampanya ekibi tarafından kontrol edilecektir.
27. Bayiler lastikleri ve Kampanya’ya dahil servis hizmetlerini son kullanıcılara kendi belirleyecekleri yeniden satış fiyatı üzerinden satmakta özgürdür.
28. Kazanılan bedelsiz servis hizmeti tutarı devredilemez, değiştirilemez ve/veya nakit karşılığı talep edilemez.
29. Kazanılan bedelsiz hizmet tutarı lastik satış fiyatına indirim olarak uygulanamaz. Sadece Kampanya kapsamındaki lastik servis ve araç bakım hizmetlerinin satış tutarından düşülebilir.
30. Kampanya’dan yararlanmak isteyen tüketicilerin kendilerine sunulacak hediye kartın aktive edilerek kart kullanım şifresinin edinilmesi ve bu kartı bayide bulunan POS’tan geçirmek suretiyle servis hediyesini talep etmesi katılımcıların kendi sorumluğundadır.
31. Kampanya’dan lastik satın alma anında faydalanılabilir. Tüketicilerin satın alma anında kartı aktive edememesi ve/veya servis indirimini talep etmemesi dolayısıyla Kampanya’dan faydalanamaması ve buna bağlı olarak uğranabilecek olası indirim hakkı kayıplarından Michelin Lastikleri Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz.
32. Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. Kampanya süresince katılım şartlarını değiştirme, Kampanya’yı durdurma, iptal etme, sona erdirme ve/veya süresini değiştirme hakkını saklı tutar. Herhangi bir durdurma, iptal etme veya sona erme durumunda Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. tarafından bayilere ilgili duyuru yapılacaktır. Ancak bayinin Kampanya’nın iptal edildiği tarihe kadar son kullanıcılara yaptığı lastik satışları söz konusu iptalden etkilenmeyecektir. Müşteri, Kampanya’nın iptal edilmesi durumunda söz konusu iptal tarihine kadar satın almış olduğu lastikler için bu Kampanya koşulları uyarınca belirlenen hediyelerden faydalandırılacaktır.
33. Kampanya, yeniden satış amaçlı toplu satın alımlarda geçerli değildir, sadece perakende faaliyetler için geçerlidir. Kampanya sadece son kullanıcılara satılan lastikler için geçerlidir.
34. Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş., Katılımcıların Kampanya kapsamında verdiği kişisel bilgilerini altyapı sağlayan ve Kampanya’nın uygulanması için gerekli firmalar hariç olmak üzere 3. kişi/kişilerle paylaşmayacaktır. Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş.'nin kanunlara karşı Kampanya ile ilgili olarak, dolandırıcılık ve benzeri bir şüphe üzerine, herhangi birisinin güvenliğine yönelik potansiyel ya da müspet bir tehdit ya da tehdit şüphesi üzerine veya herhangi bir başka yasal zorunluluk nedeniyle araştırma yapmak, bunları engellemek veya bunlara karşı önlem almak üzere Kampanya katılımcılarına ait her türlü bilgi toplamak ve bu bilgileri ilgili 3. kişiler ile paylaşma hakkı saklıdır.
35. Kampanya sırasında ve sonunda, hediyeye hak kazanan katılımcılarla, başvuru sırasında beyan etmiş oldukları iletişim bilgileri (Ad-Soyad, E-posta adresi, Cep telefonu bilgileri, vb.) üzerinden iletişim kurulabilir. Tüm katılımcılar bu bilgilerin güncel ve geçerli olmasından sorumludur, aksi takdirde meydana gelebilecek aksaklıktan Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. sorumlu olmayacaktır.
36. Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş., Kampanya’nın güvenliği için katılımcılardan gerekli gördüğü tüm bilgi ve belgeleri isteme hakkına sahiptir. Katılımcının Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. tarafından istenen bilgi ve belgeleri talebin kendilerine iletilmesini takiben 1 hafta içinde sunamaması halinde Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş.’nin katılımcıyı Kampanya’dan çıkarma hakkı vardır.
37. Her katılımcı, Kampanya’ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan, öngörülemeyen ve kontrol dışı olası teknik problemlerden, Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. ve ilgili servis sağlayıcılarının sorumlu tutulamayacağını kabul ve beyan eder.
38. Kampanya’da öngörülmemiş açıkları kullanarak, kendisine avantaj sağladığı tespit edilen katılımcılar derhal kampanyadan men edilecek ve şayet hediye kazanmışlar ise hediyeleri verilmeyecektir. Bu kişiler için her türlü yasal işlem başlatılma hakkı saklıdır.
39. Katılımcı, Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. ve/veya Kampanya ortağı şirketlerden kaynaklanan nedenlerle katılmış olduğu bir Kampanya’dan faydalanamadığı takdirde Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. katılımcıya karşı yükümlülüğünü mevcut diğer Kampanyalar’ından herhangi birinden katılımcıyı yararlandırmak suretiyle yerine getirmiş sayılacaktır.
40. Kampanya’ya, katılırken temin etmiş olduğunuz kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun kapsamında Michelin Lastikleri Ticaret veya bu Kampanya ile ilgili olarak tayin ettiği üçüncü kişiler tarafından kullanılmasına, işlenmesine ve aktarılmasına onay verdiğinizi peşinen kabul ve beyan etmektesiniz. Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. kişisel bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, kişisel bilgilerin yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. Kampanya’ya katılan katılımcılardan hiçbir şekilde şifre bilgisini istememektedir ve şifre kullanımından doğacak problemlerden kesinlikle sorumlu değildir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun uyarınca, sizinle ilgili olan bilgilere erişme, itiraz etme, bu bilgileri düzeltme, değiştirme ve/veya silme hakkına sahipsiniz. Bu hakların birini veya birkaçını kullanmak isterseniz, sizinle ilgili bilgilerin size gönderilmesini isterseniz ya da bu bilgilerin işlenmesine itiraz etmek isterseniz, aşağıdaki adresten bize ulaşmanız yeterlidir. Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. Eski Büyükdere Cad. Tekfen Tower No.209, 4.Levent, İstanbul 0212 317 52 00
41. Kampanya ile ilgili varsa şikâyet ve itirazların son katılım tarihinden sonraki 10 gün içinde (en geç 10 Temmuz 2018 tarihine kadar) yapılması gerekir. Bu tarihten sonraki itirazlar kabul edilmeyecektir.
42. Kampanya sona erdiğinde aktive edilmemiş ve kullanılmamış kartlar iptal edilecektir, kullanıma kapatılacaktır.
43. Kampanya’ya katılan herkes işbu Kampanya koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
44. Yukarıda yazılı bulunan koşullara aykırı davranışlar kötü niyetli ve kural dışı davranış olarak kabul edilecektir. Söz konusu kötü niyetli ve kural dışı davranış nedeniyle Michelin yönünden maddi veya manevi bir zararın oluşması durumunda Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş., tazminat talebi de dahil olmak üzere her türlü yargı yoluna başvurmak hakkına sahiptir.



İlgili etiketler : Michelin, Lastik, Lastik Kampanyaları, İndirim,

Kampanya Sahibi

Michelin
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Mart 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2018
  • Trafik

    : 1203

Benzer Kampanyalar

  • E-Bebek Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    ebebek’te Geleneksel Şubat İndirimleri başladı... Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, Şubat ayına özel klasikleşen kampany...
    31 Ocak 2024897 defa incelendi
  • Amazon Türkiye Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Amazon Türkiye, 29 Şubat'a kadar “Anne ve Bebek Fırsatları” kampanyası kapsamında oyuncaktan bebek bakım ürünlerine, beslenme ürünlerinden oto koltuklarına kadar geniş bir seçkiden binlerce ...
    1 Şubat 2024601 defa incelendi
  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241520 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024205 defa incelendi
  • A-101 Market A101 16 - 22 Mart 2024 Haftanın Yıldızları Kampanyası

    A101 16 - 22 Mart 2024 Haftanın Yıldızları Kampanyası

    Haftanın Yıldızları A101 Mağazalarında... Türkiye'nin 81 ilinde 10001 mağaza ile faaliyet gösteren, ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla tüketicinin en çok ilgi gösterdiği Perakend...
    15 Mart 2024315 defa incelendi