Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Michelin 25. Yıl Çekiliş Kampanyası

  • 2 yıl önce eklendi
  • 463 defa incelendi
  • Puan : star star star 4 incelemede 2,5 puan almıştır.
Michelin 25. Yılını Muhteşem Hediyelerle kutluyor.

1 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olacak Çekiliş kapsamında Michelin yetkili satıcıları, Euromaster servis noktaları ve michelin.com.tr üzerinden 4 adet Michelin lastik satın alanlar arasından;

- Bir kişiye çift kişilik Paris seyahati; 2 gece konaklama, Michelin yıldızlı restaurantta akşam yemeği, vize, uçak bileti ve transferler.
- 25 kişiye Trendyol'dan 5.000 TL’lik hediye çeki
- 250 kişiye Bibendum peluş oyuncak
- Kampanyaya kayıt olan ilk 2500 kişiye Michelin kupası  hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
1. İşbu MICHELIN 25. Yıl Kampanyası Levent Mahallesi Meltem Sokak No: 14/14 Beşiktaş/İstanbul adresinde mukim 6200067032 vergi numaralı Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. (“Michelin”) tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün 09/12/2021 tarih ve E-24951361-255.01.02-13072 sayılı izni uyarınca düzenlenmektedir.
2. 01.12.2021-31.12.2021 (bu tarihler dâhildir) tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti genelindeki Michelin yetkili bayileri/satıcıları ve/veya bu bayilerin/satıcıların yetkili online siteleri, Euromaster servis noktaları veya www.michelin.com.tr websitesi üzerinden tek seferde toplamda 4 adet Michelin marka binek lastik alışverişi yaparak www.michelin.com.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra (ücretsiz olarak) sonra lastik alışveriş fatura-e- arşiv faturasının fotoğrafını (fatura/e-arşiv faturasının tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen müşterilere sistem içinde kayıt ve kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra çekiliş hakkı verilecektir.
3. Kampanya bireysel müşterilere yöneliktir. Tüzel kişiler ve şahıs şirketleri dahil her türlü şirketler kampanyaya katılamaz. İlaveten, Michelin ve Euromaster Lastik ve Servis Limited Şirketi ve Camso Lastik Ticaret Limited Şirketi çalışanları, Michelin bayileri ve çalışanları ve işbu Kampanya özelinde çalışılan ajanslar ve Michelin’in kayıtlı ve sözleşmeli tedarikçileri ve onların çalışanları, Michelin iş ortakları ve çalışanları filolar ile 18 yaşından küçükler çekilişe katılamazlar. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
4. Kampanya’ya katılanların www.michelin.com.tr websitesinde yer alan katılım formunda istenilen bilgileri eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurmaları, Kampanya’ya dahil lastik ürünlerinin satın alındığını gösterir alışveriş faturalarının görüntüsünü sisteme yüklemeleri ve aynı alanda yer alan Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul ederek başvurularını tamamlayıp online olarak göndermeleri gerekir. Bilgilerin tam ve doğru doldurulmasından katılımcılar bizzat sorumludur. Katılımcı ismi ile fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır. Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılamaz.
5. Katılımlarda kişinin ad, soyad, GSM no, fiş/fatura/earşiv fatura no ve tarihi bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
6. Katılımcıların Kampanya’ya katılım başvurusunda bulunmaları halinde tüm Kampanya şart ve koşulları okumuş ve bu şartları peşinen kabul ettikleri varsayılır.
7. Çekiliş Yeni Markera Çekiliş Org. ve Promo. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sk. No:30 D:1 Şişli/İstanbul adresinde 17.01.2022 tarihinde saat 11.00’da Noter ve Milli Piyango İdaresi tarafından atanan yetkili veya temsilci huzurunda gerçekleşecektir. Çekiliş sonucunda ikramiyeler aşağıdaki gibidir:
a. 1 KİŞİYE 2 KİŞİLİK PARİS SEYAHATİ (Mücbir sebepler saklı kalmak kaydıyla işbu seyahat 04-06 Mart 2022 tarihinde gerçekleşecektir. 2 gece, 5 yıldızlı otelde oda- kahvaltı konaklama, 1 gece Michelin yıldızlı restoranda akşam yemeği, nİstanbul/Paris/İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti, havalimanı/otel/havalimanı transferleri, Paris şehir içi transferler dâhildir. Gerekli olduğu durumda Schengen vize
işlemleri dahildir. Seyahat ikramiyesi İstanbul havaalanında başlar ve biter. İstanbul
havaalanına kadar olan ulaşım masrafları ve pasaport işlemleri talihliye aittir.
b. 25 KİŞİYE TRENDYOL’DAN TOPLAM 5.000 TL TUTARINDA HEDİYE ÇEKİ (Hediye çeklerinin kullanım süresi 15.04.2022 tarihinde sona erecektir)
c. 250 KİŞİYE MICHELIN BİBENDUM OYUNCAK BEBEK
d. 2500 KİŞİYE MİCHELIN LOGOLU SERAMİK KUPA (Başvuru formunu doldurup faturasını yükleyen ilk 2500 katılımcı çekilişsiz kurasız hak kazanacaktır)
8. Çekiliş sonuçları 20.01.2022 tarihinde www.michelin.com.tr üzerinden duyurulacaktır ve Türkiye genelinde yayımlanan gazetelerden olan Birgün gazetesinde ilan edilecektir. Bu duyurularda, ikramiye talihlinin ad soyad bilgilerinin yanı sıra, ikramiyeyi alabilmek için son başvuru tarihleri, başvuru adresi, telefon veya faks numarası ile ikramiye teslimi için gerekli belge ve bilgilere de yer verilecektir.
9. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
10. Ayrıca, Paris seyahati kazanan katılımcı ile başvuru sırasında bildirmiş olduğu iletişim bilgileri
kullanılarak e-posta ve/veya telefon yolu ile bizzat iletişime geçilecektir.
11. Çekiliş sonucunda Milli Piyango İdaresi tarafından talep edilen evrakların tam ve eksiksiz olması halinde, Seyahat ikramiyesini kazanan talihliye, ikramiyesi noter onaylı tutanak ile teslim edilecek olup, Trendyol Hediye Çeki ve Bibendum Oyuncak Bebek ikramiyesi tutanak ile teslim edilecektir. Michelin logolu Seramik Kupa kazanan katılımcılara doğrudan başvuru sırasında bildirdikleri ve teyit edilmiş güncel adreslere gönderilecektir. Katılımcıların e-posta adresi, posta adresi ve/veya telefon numarasındaki herhangi bir değişiklik ve/veya yanlışlıktan dolayı kazanan kişilere bilgi verilememesinden ve/veya ödülün iletilememesinden Michelin sorumlu değildir.
12. Çekiliş sonucunun ilan ve tebliğ edildiği tarihten itibaren onbeş gün içerisinde asil talihliler, takip eden onbeş gün içerisinde de yedek talihliler ikramiyelerini teslim almak üzere başvurmak zorundadırlar. İkramiye tesliminde fatura/e-arşiv fatura ibraz ve teslimi zorunludur. fatura/e-arşiv faturanın okunabilir şekilde muhafaza edilmesi katılımcının sorumluluğundadır.
13. Görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.
14. Çekiliş sonrası hak kazanılması durumunda kazanılan ikramiye devredilemez, nakde çevrilemez. Burada belirtilenler dışında herhangi bir ikame ödeme veya nakit ödeme yapılmayacaktır.
15. Kampanya’dan yararlanma hakkı; ilgili lastik alımlarının peşin, kredi kartı ya da diğer tüm ödeme şekillerinde geçerlidir.
16. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye, hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında 0212 266 54 04 nolu Markera Kampanya Danışma Hattı’ndan ulaşabilirsiniz.
17. Kampanya’ya konu olan kazanımlar için KDV ve ÖTV vergileri dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler kazananlara aittir.
18. Yapılan alışverişin iadesi, iptal edilmesi, bedel iadesi alınması halinde, Kampanya’ya katılım
hakkı geçerliliğini yitirir, katılımcının hak etmiş olduğu ilgili hak ediş iptal edilir ve kendisinden
ilgili kazanım veya parasal değeri talep edilir



İlgili etiketler : Michelin, Michelin Çekiliş, Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Michelin
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Aralık 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Aralık 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2021
  • Trafik

    : 463

Benzer Kampanyalar

  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024176 defa incelendi
  • Hepiyi Sigorta Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    iPhone 15, MacBook Air ve daha birçok hediyeden birini kazanmak için Hepiyi.com.tr’den kasko veya trafik teklifi alın! 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında Hepiyi.com.tr'den kasko veya...
    29 Nisan 202452 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024413 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024221 defa incelendi
  • Migros Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Bahar temizliği şimdi hem ekonomik, hem hediyeli!  18 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Migros mağazaları, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Money Kart ile Fini...
    18 Nisan 2024245 defa incelendi