Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum Son Moda Spor MaxiPuan Kampanyası!

  • 3 yıl önce eklendi
  • 962 defa incelendi
  • Puan : star star star 3 incelemede 3 puan almıştır.
1 - 30 Nisan 2021 tarihleri arasında Maximum kredi kartınız ile seçili spor giyim ve aksesuar firmalarının Maximum anlaşmalı işyerlerinden 1-30 Nisan 2021 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri alışverişe 50 TL MaxiPuan!

Kampanyaya Katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 18 Mayıs 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 28 Mayıs 2021'dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kampanya seçili markaların kampanyaya dahil Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak ilk 500 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

KAMPANYAYA DAHİL MARKALAR

ADIDAS
BARÇIN SPOR
COLUMBIA
DALKILIÇ SPOR
DECATHLON
FENERIUM
FİNSPOR
GS STORE
HUMMEL
INTERSPORT
KAPTAN SPOR
KARTAL YUVASI
KAYA SPOR
KORAY SPOR
LESCON
NEW BALANCE
NIKE
PUMA
SAMURAY SPORT
SKECHERS
SNEAKS UP
SPORT POINT EXTREME
SPORTINN
SPORTIVE
SUPERSTEP
TS CLUP
UNDER ARMOUR
YALI SPOR



İlgili etiketler : Maximum, Hediye Puan, Spor Giyim, Adidas, Barçın Spor, Columbıa, Dalkılıç Spor, Decathlon, Fenerıum, Finspor, Gs Store, Hummel, Intersport, Kaptan Spor, Kartal Yuvası, Kaya Spor, Koray Spor, Lescon, New Balance, Nıke, Puma, Samuray Sport, Skechers Sneaks Up, Sport Poınt Extreme, Sportınn, Sportıve, Superstep, Ts Clup, Under Armour, Yalı Spor,

Kampanya Sahibi

Maximum

İlişkili Marka

AdidasNike

Benzer Kampanyalar