Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

LİG TV, Gillette Sunucu Arıyor?

  • 10 yıl önce eklendi
  • 3240 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 18 incelemede 4,5 puan almıştır.
Milyonların karşısında futbol konuşmaya hazırmısın?

Futbol bilgine güveniyorsan, bilgini ispatla, Gillette Mach3 ile Lig TV’nin yeni sunucu adayı olma şansını kaçırma!

28 Şubat tarihine kadar yuzunukizartma.ligtv.com.tr adresinde yarışmaya kadır, En iyi performansı sen göster LİG TV'nin yeni sunucusu sen ol... Ayrıca 8  hafta boyunca her hafta 1 kişiye Playstation VITA Fifa 15 Paketi, 3 kişiye Digiturk Play Üyeliği ve 30 kişiye Gillette Mach3 Tıraş Bıcağı Hediye edilecektir.

Katılım Koşulları:
1. www.ligtv.com.tr/yuzunukizartma adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, 'Yüzünü Kızartma" isimli yarışma, Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş tarafından düzenlenmektedir.
2. Yarışma, 06 Ocak 2015 tarihinde saat 12.00.de başlayıp, 28 Şubat 2015 tarihinde saat 12.00'da sona erecektir.
3. Katılımcılar, yarışmanın bitiş tarihinin Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. tarafından, gerekli görüldüğü takdirde değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılırlar.
4.18 yaşından küçük olanların bu yarışmaya katılabilmek için ebeveynlerinden yazılı izin almış olmaları gerekmektedir. Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş.18 yaşından küçüklerin, yarışmaya velileri veya valilerinden izin almaksızın bilgi sunmaları ve/veya katılmalarından sorumlu tutulamaz. Velilerinden izin almayan 18 yaşından küçük kişiler yarışmaya katılamaz, katılsalar dahi ödül kazanamazlar.
5. Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kuru, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.
6. Katılımcılar, uygulamaya başlamadan önce iletişim formundaki alanları doldurrnalıdırlar. işaretli alanların doldurulması zorunludur.
7. Katılımcılar, yarışmaya dahil olmak için uygulamada belirtilen basamakları gerçekleştirmelidirler.
8. Katılımcılar, iki etaplı yanşmayı hem çoktan seçmeli sorulara cevap vererek hem de sunuculuk yeteneklerini sergileyerek tamamlamalıdır.
9. Yarışmacılar, çoktan seçmeli sorulardan oluşan Video Quiz etabındaki sorulara yanıt vererek 2. etaba geçecekti, 2. etapta IVR ile kurulacak canlı telefon bağlantısında sorulan soruları bir futbol sunucusu performansıyla cevaplayan katılımcılar, yarışmayı tamamlayacaktır.
10. Katılımcılar, ilk etaptaki sorulara verecekleri doğru cevaplar, ikinci aşamadaki sunuculuk performansı ve yarışmayı tamamlamalan sonucunda değerlendirilecektir. Ikinci etaptaki performans değerlendirmesi Yüzünü Kızartma jürisi tarafindan yapılacaktır.
11. Jüri;
- Özge Tanju - P&G Gillette ürün Müdürü
- Kağan Aras - Lig TV, Pazarlama Iletişimi Spor Pazarlama Iletişimi Yöneticisi
- Levent Tüker - Grey, Senior Marka Temsilcisi
12. Kazananlann yarışma jürisi tarafından belirlenmesinde, şu koşullar dikkate alınacaktır.
- Oyunun içeriğinin futbol içeriğine ve konseptine uygunluğu.
- Içerikte kullanılan dilin argo ve küfür içermiyor olması.
- Verilen cevapların doğruluğu.
- Içerikte küçültücü, aşağılayıcı tabirlere yer vermeden spor ahlakına uygun şekilde performans gösterilmesi.
13. Oyunu tamamlayan her kullanıcı, Lig TV sunucusu olma şansının yanında Gillette Mach3 ve Digiturk Play ürün hediyeleri kazanmak için bir hak kazanır.
14. Yüzünü Kızartma'ya arkadaşlarını davet eden kullanıcılar, daveti kabul eden arkadaşı için bir ekstra hak daha kazanır. (Arkadaşını davet etmek bir ile sınırlıdır.)
15. Katılımcılar 06 Mart 2015 tarihinde jüri tarafından değerlendirilecektir.
16. Dereceye girenler, 07 Mart 2015 tarihinde https://www.Ligtv.com.tr/yuzunukizartma internet sitesinde açıklanacaktır.
17. Ikramiye olarak, jüri tarafından dereceye giren 20 kişi Lig TV IK departmanı ile yüz yüze görüşme yapacaktır. İK departmanı değerlendirmesi sonucunda; 1 kişi Lig TV'de 3 aylık staj kazanacaktır.
18. 'Lig TV Staj Mülakatın' Değerlendirecek yetkililer;
1) Bengül Karabiber - Digitürk, Medya Pazarlama & Satış Spor Kanalları Pazarlama
2) Kağan Aras - Lig , Pazarlama Iletişimi Spor Pazarlama Iletişimi Yöneticisi
19. Ayrıca, numaralı toplarla yapılacak çekilişle; 9 Kişi PlayStation Vi. + Fifa 15 paketi, 240 kişi Gilletto Mach3 ve 24 kişiye 1 Aylık Digiturk Play üyeliği kazanacaktır.
20. Digiturk Play ikramiyesi, http://www.digiturkplay.com.tr/Anasayfa/ adresinden katılımcılara verilecek olan şifre ile kullanılacaktır.Katılımcı e-mail bilgisi ve verilen şifre sayesinde 1 aylık Digiturk Play üyeliğini kullanabilecektir. (şifreyi girdiği andan itibaren takiben 1 ay sürecektir.)
21. Lig TV'de staj ikramiyesi için mülakata gelecek talihlilerin Istanbul'a kadar ulaşım ve konaklama masrafları talihlilere aittir.
22. Kampanyaya bireysel kullanıcılar katılabilir.
23. https://www.Ligtv.com.tr/yuzunukizartma Internet katılımında Ad, soyadı ve adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde kampanyaya katılamayacak.
24. Kazanılan ödül başkasına devredilernez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
25. Yukarıda belirtilen ödülleri kazanma şansı yakalayan kişilere, kazananların açıklandığı tarihten sonra bir hafta içinde, e-posta adreslerinden özel olarak haber verilecektir. ödül kazanma şansı yakalayan asil talihliler, kazananların açıklandığı tarihlerden itibaren 10 günlük süre içinde kazandıklan ödül için başvurmalıdırlar. Bu tarihe kadar başvurmayan asil talihliler haklarını kaybederler ve hakları sıralamaya göre arkadan gelen diğer kişilere geçer.
26. Katılımcılar, yukarıda belirtilen ödül kazananların ilan edileceği tarihin, ödül kazananlara haber verilecek tarihin ve ödül kazanan asil kişilerin başvuru tarihinin, gerek duyulduğu takdirde Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. tarafından değiştirilebileceğini kabul etmiş sayılırlar.
27.Ölül kazanan kullanıcılara, formda doldurduklan e-posta adresiyle ulaşılamadığında sorumluluk kabul edilmeyecektir.
28. Katılımıcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklannı ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlü. doğuran durumlarda, tarifi/fotoğrafı yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat nukumıenne riayet etmeyi ve bunıan ihlal etmemeyı baştan kabul Ve taahhüt eder. AKS, takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılım., bağlayacaktır. 29. Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış, olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.
30. Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda ilgili katılımcının önerilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
31. Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.ş. düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunla, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve kullanıcının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez.
32. Kullanıcı, uygulamanın diğer kullanıcılanyla olan iletişiminden tamamen kendisi sorumludur. Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. bu iletişimlerde yaşanabilen sorun ve anlaşmazlıklardan ve bundan kaynaklanan zarar ve iddialardan sorumlu değildir.
33. "Yüzünü Kızartma" yarışması bir Lig TV insan kaynakları projesidir.
34. Ödül kazanabilmek için katılımcının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak sağlamış olması gerekir. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.ş. sorumlu tutulamaz.
35. Krea Içerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.ş. katılım koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
36. "Yüzünü Kızartma" yanşmasına katılanlar yukarıdaki belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda Istanbul Merkez Mahkemeleri ve Icra Daireleri yetkili olacaktır.



İlgili etiketler : Lig Tv, Gillette, Yuzunukizartma, Yarışma, Lig Tv Sunucusu,

Kampanya Sahibi

Gillette
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Ocak 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2015
  • Trafik

    : 3240

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024164 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024146 defa incelendi