Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Kinder Kumbaram Çekiliş Kampanyası

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2393 defa incelendi
  • Puan : star star star 22 incelemede 3 puan almıştır.
Kinder Kazandırıyor...

Kinder Chocolate ya da Kinder Surprise alın, kinderkumbaram.com'a gelin, paketlerdeki kodları girin, puanları biriktirin, muhteşem hediyeler kazanın!

2 Şubat - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kinder Surprise 3’lü paket, Kinder Chocolate T8 paket, Kinder Surprise T3 paketlerindeki şifreyi, Şifreyi, Ad, Soyad, Adres, Gsm numarası ve doğum tarihi bilgileri ile birlikte kinderkumbaram.com adresinden gönderin iPhpne 6 16 GB, Quadcopter With Wltoys V303 Seeker Quadrocopter ve  Ipad Mini kazanma şansını yakalayın

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya FERRERO TÜRKİYE ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. tarafından MPİ’nin 26.01.2015 tarih ve 52739871-255.01.02/222-576 sayılı izni ile MUCİZE TANITIM tarafından düzenlenmektedir.
  • FERRERO TÜRKİYE ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. tarafından düzenlenen bu kampanyada; 02.02.2015 (saat:00:01)– 31.05.2015 (saat:23:59) kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm satış noktalarından, FERRERO TÜRKİYE ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. ‘ye ait Kinder Surprise 3’lü paket, Kinder Chocolate T8 paket, Kinder Surprise T3 paket, ürünlerinden satın alarak, paket dış ambalajının iç yüzeyindeki dışarıdan görünmeyen Şifreyi, Ad, Soyad, Adres, Gsm numarası ve doğum tarihi bilgileri ile birlikte www.kinderkumbaram.com (ücretsiz) adresli Kinder web sayfasına ücretsiz üye olarak giren katılımcılara Kinder Surprise 3’lü paket için 1 çekiliş hakkı, Kinder Chocolate T8 paket için 2 çekiliş hakkı, Kinder Surprise T3 paket için 4 çekiliş hakkı verilecektir.
  • Ürün ambalajındaki şifreler verilecek çekiliş haklarına göre ayrı ayrı özel üretilecektir.
    İkramiye olarak, 1 kişi Apple Iphone 6 16GB (Hat ve Kart Hariçtir),3 kişi Quadcopter With Wltoys V303 Seeker Quadrocopter 2.4G FPV GPS RC, 2 kişi Apple Ipad Mini 16GB wi-fi kazanacaktır.
  • Çekiliş 04.06.2015 tarihinde saat 10:30’da Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul (Mucize Tanıtım Toplantı Salonu) adresinde yapılacaktır.
    Kazanan talihliler 08.06.2015 tarihli Birgün gazetesinde duyurulacaktır. 23.06.2015 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 08.07.2015 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez.
  • İkramiye teslimatında şifreli ürün ambalajı ve fiş/fatura ibrazı zorunludur.
  • Mükerrer şifreler elenerek ilk gönderilen şifre kabul edilecektir.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • kinderkumbaram.com internet sitesi katılımı ücretsizdir.
  • Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.
  • Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılacaktır. Katılımcıların paylaşımlarında ekrana girmiş oldukları bilgiler esas alınacaktır. Katılımcıların bilgilerini eksiksiz ve doğru şekilde girmesi gerekmektedir.
  • Katılımcılar kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.
  • Katılımcı kampanyaya katılmakla, katılım aşamasında paylaştığı kişisel bilgilerinin FERRERO TÜRKİYE ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. tarafından toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılır.
  • FERRERO TÜRKİYE ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. katılımcının üyeliğini ya da site kullanımını kampanya şartlarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, katılımcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.
  • FERRERO TÜRKİYE ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcının o güne kadar ki bütün kampanya verilerini, hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar. Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle, FERRERO TÜRKİYE ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da internet bağlantılarında İnternet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, SMS gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Ödülleri kullanım koşullarına uygun olarak kullanmak katılımcının sorumluluğundadır. Kullanım koşullarına aykırı hareket nedeniyle ortaya çıkacak sorunlardan FERRERO TÜRKİYE ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. sorumlu değildir.
    Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Kinder, Kinder Chocolate, Kinder Surprise, Kinder Çekiliş, Çekiliş Kampanyası, Kinder Kumbaram, Şifre Gönderme, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Kinder Çikolata
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Mart 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 2393

Benzer Kampanyalar

  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024157 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024321 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024159 defa incelendi
  • Migros Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Bahar temizliği şimdi hem ekonomik, hem hediyeli!  18 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Migros mağazaları, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Money Kart ile Fini...
    18 Nisan 2024152 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Hediyesi iPhone 15 Pro... Vodafone, kazandıran tekliflerle müşterilerinin dijital deneyimini artırmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği ...
    16 Aralık 2023663 defa incelendi