Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Kinder Chocolate Yeni Gülümseyen Çocuk Yüzünü Arıyor!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1588 defa incelendi
  • Puan : star star star star 28 incelemede 3,71 puan almıştır.
Kinder Chocolate Yeni Gülümsemesini Arıyor!

9 Şubat - 27 Nisan 2018 tarihleri arasında Kinder Chocolate paketlerindeki şifreyi kullanarak çocuğunuzun fotoğrafını, gülümseten bir sözüyle gulumsemesiniariyor.kinder.com.tr adresinde paylaşın, çocuğunuz Kinder Chocolate paketlerinde ve reklamlarında yer alsın!

Katılım Koşulları:
  • gulumsemesiniariyor.kinder.com.tr adresinde düzenlenen kampanya, 09.02.2018 tarihinde saat 09.00’da başlayıp, 27.04.2018 tarihinde saat 00:00’da sona erecektir.
  • Kampanyaya katılmak için ebeveynlerin 4’lü ve 8’li Kinder Chocolate paketlerinden çıkan kodları kullanmaları gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılmak için ebeveynlerin kendi ad,soyad, doğum tarihi,telefon,e-mail, bilgilerini girerek siteye üye olması gerekmektedir. Sonrasında paketlerden çıkan kod ile birlikte; aday olacak ve yaşı 3-12 arasındaki çocuğunun/çocuklarının fotoğrafı ile en fazla 140 karakterden oluşan güldüren sözünü gulumsemesiniariyor.kinder.com.tr adresindeki ilgili alana yüklemesi ve çocuğunun/çocuklarının ad,soyad,doğum tarihi, cinsiyet ve şehir bilgilerini girmesi gerekmektedir.
  • Kampanya kendi içinde 5 ayrı oylama ve finalde Ferrero’nun kendi takdirinde olmak üzere atayacağı iki marka yetkilisi,bir ajans yetkilisi,bir fotoğraf sanatçısı ve bir pedagogdan oluşacak olan 5 kişilik jüri tarafından yapılacak bir seçimden oluşmaktadır. Bu 5 oylamanın başlangıç ve bitiş tarihleri aşağıdaki gibidir:


1. Oylama: 09.02.2018’de başlayıp 02.03.2018’de bitecektir.

2. Oylama: 02.03.2018’de başlayıp 16.03.2018’de bitecektir.

3. Oylama: 16.03.2018’de başlayıp 30.03.2018’de bitecektir.

4. Oylama: 30.03.2018’de başlayıp 13.04.2018’de bitecektir.

5. Oylama: 13.04.2018’de başlayıp 27.04.2018’de bitecektir.
  • Her bir oylamanın sonucunda kampanya websitesi üzerinde en yüksek oyu alan 10 katılımcı belirlenecektir. Oylama, 4’lü ve 8’li Kinder Chocolate paketlerinden çıkan kodlar ile yapılacaktır. Bir katılımcı yalnızca bir defa ilk 10 kazananları içerisinde yer alabilecektir. Takip eden oylama haftalarında, önceki kazananlar oylamanın dışında tutulacaktır. Bu 5 oylamanın sonucunda finale kalan toplamda 50 katılımcı arasından 10 kişi jüri seçimiyle belirlenecektir. Ferrero’nun kendi taktirinde atayacağı ajans üzerinden fotoğraf çekimi yapılacak olup, ilgili fotoğraflar 1 Eylül 2018-31 Aralık 2019 dönemi arasında satışa sunulacak Kinder Chocolate ambalajlarının üzerine basılmaya hak kazanacaktır. Kinder Chocolate paketlerinin üzerine fotoğraf basımına hak kazanan katılımcılar 27/04/2018 tarihinde gulumsemesiniariyor.kinder.com.tr kampanya web-sitesinde açıklanacaktır.
  • 4’lü ve 8’li Kinder Chocolate paketlerinden çıkan her 1 kod 1 oya tekabül eder. Katılımcılar puanlarını arttırmak için kod karşılığında oy kullanabilirler. Oylamaya dışarıdan destek vermek isteyenler ise siteye kayıt olmadan, yine kod karşılığında oy kullanabilirler.
  • Kampanya süresince toplam 5 defa oylama olacak ve her bir oylamanın sonucunda en yüksek oyu alan en fazla 10 katılımcının fotoğrafı bir sonraki hafta yayına girecek olan Kinder Chocolate reklam filmlerinde, en fazla 10 katılımcının fotoğrafı dijital mecralarda, en fazla 10 katılımcının fotoğrafı ise açık hava mecralarında en fazla 10 katılımcının fotoğrafı da mağaza içi uygulama materyallerinde kullanılacaktır.
  • Ferrero iş bu uygulama kapsamında kazanan çocukların ebeveynleri veya yasal vasileri ile ayrıca sözleşme yapma hakkını saklı tutar. Ebeveyn veya vasinin iş bu kampanyaya katılmakla yukarıdaki uygulamalara katılmak isteği otomatikman ve başkaca bir bildirime gerek kalmaksızın alınmış olup, Ebeveynler ve çocukların yasal vasileri; Yarışmacılar, iş bu uygulama kapsamında yarışmayı kazandıkları takdirde çocuklarının isim, fotoğraf, ve paylaşılan güldüren sözlerinin Kinder Chocolate ambalajları ve internet, basın, TV vb. mecralarda yayınlanacak ilgili Ferrero iletişim materyallerinde kullanılacağını peşinen kabul etmiş sayılır. Bu halde resimlerin Kinder Chocolate markalı ürünler üzerinde veya tüm diğer reklam ve benzeri mecralarda kullanılmasının TC yasaları ve Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında kendilerine telif ve veya diğer maddi/ manevi hakları bahşetmeyeceğini, Ferrero’dan bu uygulama nedeniyle hiç bir nam ve koşulda maddi ve manevi hak talebinde bulunmayacaklarını peşinen kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar. Ferrero bu uygulamayı dilediği zaman ve hatta uygulama süresince hiç bir gerekçe ileri sürmeksizin tazminatsız olarak sona erdirme hakkına sahiptir. Yarışmayı kazanan çocuklar, ebeveyn ve vasileri bu nedenle hak veya iddia ileri süremez, maddi ve manevi kayıp ve zarar taleplerinde bulunamazlar.
  • 5 hafta süresince en yüksek oyu alan 50 katılımcı arasından Ferrero jürisi tarafından asil olarak seçilecek 10 kişi ve yedek olarak seçilecek 2 kişi ile profesyonel fotoğraf çekimi yapılacaktır. Öncelikli olarak asillere ait fotoğraflar ve paylaşılan güldüren sözler, asil kişilerin katılımı ile ilgili herhangi bir problem olması halinde ise yedeklere ait fotoğraflar ve paylaşılan güldüren sözler 1 Eylül 2018- 31 Aralık 2019 yıllarında Kinder Chocolate paketleri üzerine basılacaktır. Yarışma jürisi üyeleri kazananı kendi özgür iradeleri, Ferrero tarafından belirlenen iç kurallar ve uygulamanın pazarlama amacı uyarınca uygun buldukları kriterlere göre belirleme hakkına sahiptirler. Bu konuda gerek Ferrero gerekse jüri üyelerine karşı uygulama kullanıcıları olan ebeveynler, çocuklar ve yasal vasiler tarafından herhangi bir talep ve iddiada bulunulamaz.
  • Ebeveynler katılım koşullarına uyan birden fazla çocuğu için yarışmaya katılabilirler. Birden fazla çocuk için yarışmaya katılınması halinde, her bir çocuğa ait fotoğrafların, en fazla 140 karakterden oluşan güldüren sözün ve ad, soyad, doğum tarihi ve cinsiyet, bilgilerinin gulumsemesiniariyor.kinder.com.tr adresindeki ilgili alana yüklenmesi gerekmektedir.
  • Her katılımcı en fazla 3 fotoğraf ile yarışmaya katılabilir. Yarışma katılımcılarının ahlaka aykırı, Ferrero Türkiye tarafından sakıncalı bulunan ve yasalara aykırı şekilde fotoğraf kullanmaları yasaktır ve bu gibi kullanımlardan kaynaklanan tüm yasal sorumluluk katılımcıya aittir. Hukuka, yasalara, Ferrero İş Ahlakı Kuralları’na’ veya ahlaka aykırı yahut sakıncalı bulunan fotoğraf veya benzer görsellerin yahut katılımcı isimlerinin kullanılması halinde, ilgili içerikler site yöneticileri tarafından kaldırılacak, ilgili katılımcıların yarışmaya erişimi engellenecektir. Yarışmayı kazanan çocuklar, ebeveyn ve vasileri bu engellenme nedeniyle hak veya iddia ileri süremez, maddi ve manevi kayıp ve zarar taleplerinde bulunamazlar.
  • Ferrero Türkiye, kampanya vasıtasıyla temin edilen bilgileri gerekli durumlarda iletişim ve promosyon duyuruları amacıyla kullanabilir, ancak bu bilgileri yukarıda belirtilen amaçlar dışında işlemeyecek, değiştirmeyecek ve katılımcıların kişisel verilerinin gizliliğini ihlal eder herhangi bir eylem yahut işlemde bulunmayacaktır. “Kinder Chocolate Yeni Gülümsemesini Arıyor” yarışması, katılımcılardan "Hiçbir koşul altında" para talep etmez. “Kinder Chocolate Yeni Gülümsemesini Arıyor” yarışması, katılımı tamamen ücretsiz bir yarışmadır. Bu sebeple katılımcılar arasında girilen bilgiler, puan veya ödül uygulaması kapsamında yapılan her nevi işlem, sözleşme, devir veya benzeri yükümlülük doğuran anlaşmalar geçersiz olup Ferrero Türkiye’ye karşı hiçbir hal ve şart altında ileri sürülemez.
  • Kampanyaya 18 yaşından küçükler başvuramaz, başvurmaları ve kazanmaları durumunda hak iddia edemezler.
  • 27.04.2018 tarihinden sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
  • Kazanılan hak başkasına devredilemez ve/veya hakların nakit karşılığı Ferrero Türkiye’den talep edilemez.
  • Ferrero Türkiye, gerekli görmesi halinde ödül sistemini ve şartlarını tek taraflı olarak ve bildirim yükümlülüğü olmaksızın değiştirebilir veya tamamen kaldırabilir. “Kinder Chocolate Yeni Gülümsemesini Arıyor” yarışması ödül uygulaması Milli Piyango mevzuatı kapsamında çekiliş vasfı taşımaz, izne tabi olan bir mahiyet arz etmez.
  • Kazananlar, aşağıda belirtilen tarihlerde gulumsemesiniariyor.kinder.com.tr adresinden açıklanacaktır:

1. Oylama: 02.03.2018

2. Oylama: 16.03.2018

3. Oylama: 30.03.2018

4. Oylama: 13.04.2018

5. Oylama: 27.04.2018
  • 

Kampanya final kazananlarının açıklanması: 04.05.2018 tarihinde gerçekleşecektir.
  • Kazanan çocukların fotoğraflarının her türlü yurtiçi ve yurtdışı kullanım hakkı Ferrero’ya aittir.
  • Kazananlar, iletişim bilgilerini(websitesine kayıt olurken verdikleri ad,soyad,telefon,e-mail , fotoğraf, video vb. bilgileri) eksiksiz iletmekle yükümlüdür.Katılımcılar tarafından iletilen bilgilerin yanlış ve/veya eksik olmasından kaynaklanan sorumluluklar katılımcıya ait olacaktır.
  • Kampanya final kazananları açıklandıktan sonra kazanan asil ve yedek listedeki çocuklarla profesyonel fotoğraf çekimi yapılacaktır. Fotoğraf çekimine katılamayacağını belirten ya da fotoğraf çekimine gelmeyen asil katılımcılar paketin üzerine fotoğrafının basılması hakkından feragat etmiş sayılırlar ve bu halde paket üzerine yedek listedeki çocukların fotoğraf ve güldüren sözleri basılır.
  • Ferrero kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, ilgili katılımların hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve Kinder Chocolate paketlerinde ve reklamlarında yer alma hakkı ortadan kalkacaktır.Kinder Chocolate Yeni Gülümsemesini Arıyor” yarışması tarafından kullanıcı, üye ve ziyaretçilere sunulan her nevi içerik, materyal, döküman, bilgi, grafik, tasarım, ürün, yazılım, güncelleme ve diğer benzer servisler Ferrero Türkiye’nin inhisari mülkiyetinde ve Fikir ve Sanat Eserleri ve ilgili mevzuat gereğinde yasal olarak korunmaktadır. Ferrero Türkiye tarafından hazırlanıp sunulan bu yarışma ve yarışma içi uygulamalarla bağlantılı servis hizmetlerini kullanan, bunlardan istifade eden veya bunlara erişmeye çalışanlar, kişisel her nevi girişim ve sorumluluklarının işbu bildirim ile farkında sayılacaklardır.
  • “Kinder Chocolate Yeni Gülümsemesini Arıyor” yarışması ile bağlantılı olarak Ferrero Türkiye’nin iş veya proje ortağı olan 3. kişi veya işletmeler tarafından kullanıcıya, yeni oyunlar, kampanyalar ve benzeri amaçlı bilgilendirme ve tanıtımların e-mail ve/veya SMS yoluyla yapılması anılanların bilgi, onay ve kabulü dahilinde yapılmış sayılır. Katılımcılar, yarışmaya katıldıklarında, kendilerine bu maddeye konu e-mail ve SMS bildirimlerinin veya tanıtımlarının yapılmasının kişisel verilerinin ihlali, saldırgan reklam veya saldırgan pazarlama mahiyeti arz etmeyecek şekilde kendi muvafakatleri ve rızaları ile yapıldığını kabul etmiş sayılırlar. Yarışma içerisinde katılımcılar tarafından herhangi bir surette yasalara, Ferrero İş Uygulamaları Tüzüğü’ne veya ahlaka aykırı görseller yahut benzer içeriklerin kullanılması halinde ilgili kullanıcının IP ve diğer bilgileri talep halinde Cumhuriyet Savcılıkları ve Emniyet Birimlerinde usulüne uygun başvurulara istinaden paylaşılabilir. Ferrero Türkiye ile yarışma katılımcıları arasında yarışma ile ilgili olarak husule gelebilecek her nevi uyuşmazlıkların çözümünde İstanbul Mahkemeleri ve İstanbul İcra Daireleri yetkilidir.
  • Kampanyaya katılan herkes, yukarıda belirtilen tüm şartları okuyup anlayarak peşinen kabul



İlgili etiketler : Kinder, Kinder Chocolate, Reklam Yıldızı, Kinder Chocolate Yarışma, Kampanya, Fotoğraf Yükleme, Çocuk Fotoğrafı,

Kampanya Sahibi

Kinder Çikolata
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Şubat 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 27 Nisan 2018
  • Trafik

    : 1588

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024189 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024146 defa incelendi