Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Kanyon'dan Yeni Yıla Özel Uçuş Mil Hediye!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 605 defa incelendi
  • Puan : star star star 21 incelemede 3,24 puan almıştır.
Yeni yılda daha fazla seyahat etmek ve çok daha fazla deneyim isteyenlere Türk Hava Yolları’ndan Miles&Smiles uçuş milleri bu yıl tüm misafirleri için Kanyon’dan hediye!

Kanyon Yılbaşı Mil Kampanyası dâhilinde 1 – 31 Aralık 2019 tarihlerinde Kanyon’daki belirli mağaza, restoran ve kiosklardan yapılacak harcamaların toplamının yarısı kadar mil hediye!

Katılmak için 1 - 31 Aralık 2019 tarihlerinde Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki belirli mağaza, restoran ve kiosklardan yapılacak 100 TL (KDV dâhil) ve üzeri tutarında alışveriş yapan herkese alışveriş tutarının yarısı kadar Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı’ndan mil hediye edilecektir. Tek bir fiş/faturanın 100 TL (KDV dâhil) olması zorunluluğu yoktur, parçalı fiş/faturalar geçerli olacaktır.

Kampanya kioskuna yapılacak her başvurunun 100 TL (KDV dâhil) harcama ve üzerinde olması zorunludur.

Kampanya Detayı:

Kanyon Yönetim İşletim ve Paz. A.Ş. tarafından Kanyon Yılbaşı Mil kampanyası dâhilinde 1 – 31 Aralık 2019 tarihlerinde Kanyon’daki belirli mağaza, restoran ve kiosklardan yapılacak harcamaların toplamının yarısı kadar, toplamda 5.000 mil verilecektir. Bir kişi kampanya süresince maksimum 5.000 Mil kazanabilecektir.

Kampanya katılım koşulları aşağıdaki gibidir:

-Kampanya 01.12.2019 (Saat:10.00)-31.12.2019 (Saat:20.00) tarihleri arasında geçerli olup bu tarihler arasında her gün 10.00 - 20.00 saatleri içerisinde Kanyon Alışveriş Merkezi’nde Kampanya standı kurulacaktır. Kampanyaya katılmak isteyen kişiler fiş/fatura asılları ile birlikte standa müracaat edebileceklerdir. Fiş/fatura aslı haricinde makbuz vs. belge ile fotokopi belge kabul edilmez.

-Standa başvuran kişilerin adı soyadı, doğum tarihi, email, adres, cep telefonu, Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı TK Numarası bilgileri sisteme girilerek Mil Kazanım hakkı verilecektir.

-Tüzel kişiler/Firmalar adına düzenlenen faturalar da kampanya kapsamına dahil değildir.

  • Alışveriş fiş/fatura tutarı ne kadar yüksek olursa olsun bir kişi kampanya süresince en fazla 5.000 Mil kazanabilecektir. Alışveriş tutarlarındaki küsuratlı sayılar üst dilime yuvarlanmaz. Fiş/fatura tutarının KDV dahil 100 TL’nin altında kalması halinde kampanya standına başvuru kabul edilmeyecektir.

-Kanyon Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan döviz bürosu işlemlerine ait makbuzlar, bankalardan/ATM’lerden alınan makbuzlar, tütün ve tütün mamulleri ile alkollü içecek alımları, şans ve talih oyunu harcamaları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri, ürün değişim fiş/faturaları, hediye çeki, gift kart, yemek kartları, seyahat ön rezervasyon makbuzları ve üyelik makbuzları ile yapılan alışverişler kampanya kapsamına girmez.

-Hediye millerin nakde çevrilmesi talebinde bulunulamaz.

  • Kişi kazandığı Mil hakkını, bir yakınının “Ad, Soyad” ve “Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı TK Üyelik No” bilgilerini beyan ederek yalnızca bir Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı TK Üyeliği üzerinden kampanya süresince Mil yüklenmesini talep edebilir. Bu durumda kişi verdiği bilgilerin doğruluğundan sorumludur.

-18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.

-“Kanyon Yılbaşı Alışveriş Mil Kampanyası” stoklarla sınırlıdır.

-Katılımcıların, kampanyaya katılmak suretiyle Kanyon Yönetim İşletim ve Paz. A.Ş.’ye iletmiş olduğu kişisel verilerinin Kanyon Yönetim İşletim ve Paz. A.Ş. ve grup şirketleri tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") ve ikincil mevzuatta yer alan kişisel veri işleme ilkeleri ile kurumsal politikalarına uygun olarak veri sorumlusu sıfatıyla müşteri veri tabanı oluşturmak, pazarlama faaliyetlerini sürdürmek, müşterileri tanımak ve iletişimi artırmak, veri analizi ve araştırma yapabilmek, hizmet kalitesini artırmak için depolanarak saklanmasına, müşteri veya tüketici talepleri analizi gibi sebeplerle işlenmesine, kişisel verilerin saklama ve işleme amaçlı olarak KANYON tarafından Kanun ve ikincil mevzuat uyarınca gerekli şartların sağlanması ve tedbirlerin alınması kaydıyla yurtdışına transfer edilmesine, ifa yardımcıları ile paylaşılmasına; katılımcı tarafından aksi belirtmediği sürece, bu kapsamda sayılan benzeri amaçlar doğrultusunda mevcut verilerin makul süre boyunca saklanması, paylaşılması ve işlenmesine onay vermektedir. Katılımcı, ayrıca, Kanun'un 11. maddesinde yer alan haklarını kullanmak amacıyla Büyükdere Cad. N:185 Levent/ İstanbul adresine yazılı olarak başvuru yapabileceği hakkında iş burada ilgilendirilmiştir.




İlgili etiketler : Kanyon Avm, Kanyon Kampanyaları, Yeni Yıl 2020, Yılbaşı Kampanyaları, Yeni Yıl Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Kanyon AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Aralık 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 3 Aralık 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2019
  • Trafik

    : 605

Benzer Kampanyalar